benden daha büyük bir yalancı arıyorum

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

O zaman Alenthas'ın hiçbir zaman gazeteleri açmaması gerekiyor, hiçbir zaman bir haber sitesine girmememsi gerekiyor. Ã?ünkü bence ne olaylar dönüyor da örtbas edilmiş.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

gerektiğinde çekinmeden kullanırım, anlam karmaşıklığı yaratmakta bazen zevkli oluyor tabii. İnsanlar yalan söylemeseydi avukatlar ve milletvekilleri yada parlementerler bu kadar önemli ve vazgeçilmez olmazdı.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

AlenthasLeasess wrote:Doğru lan... hepsinden nefret ederim o halde :D Ama orada demek istediğim devletlerin tarihi değiştirmesi falan. O anlamda demiştim.
Ohooo, bizim tarihimiz bile doğru bilinen yanlışlarla dolu. Hele Avrupalılar muhtemelen başka bir paralel evrendeki Türk tarihini okuyorlar :D Keşke bir şekilde geçmişi yakalayıp izleyebilsek... Tibetli rahipler yapıyormuş da neyse konumuz bu değil.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Possessed wrote:Ohooo, bizim tarihimiz bile doğru bilinen yanlışlarla dolu.
Evet, işte demek istediğim buydu. Hiç bir şeyin doğruluğundan emin olamıyorsun. Bu da birisi senin atalarınla ilgili bir şey söylediğinde "acaba doğru mudur lan?" demene sebep oluyor. Ya da en azından benim öyle düşünmeme sebep oluyor.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

evet Possessed güzel bir yorumda bulunmuş... :)
Post Reply