Bütün olay gözümüzün önünde bir canlansında hazırlıksız gitmiyelim derim adminlerin karşısına
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Bildiğim kadarıyla Oren çok güzel resim çiziyor sanırım haritalara da gönüllü olacaktır... Bende harita yaparım ama rezil olur
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
yeminer the lich i çok iyi anlatmışsın sağolasın corax ama bu işe soyunan o değil yeminer(sadece) ve kendisi bir frp kuyucusu olmakla birlikte amatör yazıları oldukça beğenilen bir yazar ve ressamdır. ve bu işi o istiyor corax ben değil.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
arkadaslar ben de katilmak istiyorum olaya
urastiimda iyi çizebilirim
ve amatör bir kaç harita denemem var
ayrica su portal(imsi) olayi 4 yildir düsünüyodum
bazi olaylarin çözümünü buldum
ama biraz derin konular
eh biz de yeni bir dünya kuruyoruz...
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
o zaman bu konuda istekli olanlar birlikte çalışsın arkadaşlar el elden üstündür yani.. ben bişeyi ii yaparım da başka bişeyi yeminer ya da bi başkası benden daha ii çiziodur..birlikte çalışalım...