Avcılarda Oyun (Yeniden doğuş)
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
oofff off
ya nasıl bu kadar sanssız olabiliyorum?
buluşmaya gelememek için gerekli tüm ihtimallerin aynı anda gerçekleşme ihtimali nedir?
1)Kardeşime önceden söz verdiğim için İstanbul'da 3-4 program ayarlamış olmama rağmen Bursa'ya gittim
2)Pazar sabah varacak şekilde dönmeyi planlıyordum ama babam buluşma olayını duyunca izin vermedi (beni uyuşturucuya veya teröristliğe veya bölücülüğe başlatıcağınızı düşünüyor ve kendisi polis)
3)schtye telefon numaramı kaybetmiş ve ben evde forumu veya mailimi takip edemiyorum.
eh haftaya diyecekken yeni oyuncu almayacağınızı öğreniyorum.
bari npclerden biri olsam devamlı oynarım
ya nasıl bu kadar sanssız olabiliyorum?
buluşmaya gelememek için gerekli tüm ihtimallerin aynı anda gerçekleşme ihtimali nedir?
1)Kardeşime önceden söz verdiğim için İstanbul'da 3-4 program ayarlamış olmama rağmen Bursa'ya gittim
2)Pazar sabah varacak şekilde dönmeyi planlıyordum ama babam buluşma olayını duyunca izin vermedi (beni uyuşturucuya veya teröristliğe veya bölücülüğe başlatıcağınızı düşünüyor ve kendisi polis)
3)schtye telefon numaramı kaybetmiş ve ben evde forumu veya mailimi takip edemiyorum.
eh haftaya diyecekken yeni oyuncu almayacağınızı öğreniyorum.
bari npclerden biri olsam devamlı oynarım
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Gel kim olursan ol yine gel mantıgı izlemek isterdim ancak Max. 5 kisi olur baskada olmaz FR falan olsa 6 yapardım da burada imkansız arkadaslar gorduler yani bu da demek oluyor ki 1 kisilik yerimiz var Ancak Logan her hafta gelemezse belki bi olayımız daha olur yukarıdaki gibi.Ama gelir o gelir dimi Logan?
Simdi kadroyu yazıyorum:
Kalede sefa
defansta SINAN ve Logan
libero muge(Hilmi)
Bide forvet lazım sanırım
Kapalı: kucuk, Numaral:ı fincan cay...
Biletler biletix de...
Simdi kadroyu yazıyorum:
Kalede sefa
defansta SINAN ve Logan
libero muge(Hilmi)
Bide forvet lazım sanırım
Kapalı: kucuk, Numaral:ı fincan cay...
Biletler biletix de...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
aynı karakteri(rahip)Hilmiyle ikimiz aşamalı oynıcam galba ben?:D hani ben wood elf olcaktım diyim mızıkçılık yapıyımmı..yok yok siz ayarlayın oynarım ben iki şekilde de.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Arkadaslar biraz ovunmek gibi olacakta benim icin farketmez hersekilde adapte ederim sizi oyuna. Siz orasını bana bırakın. Olmadı karakterinizi ben oynatırım ki sanırım bu konuda kucuk bir rekora da sahibim 6 NPC oynattım bi kere de ve 3 u gelmeyen PC lerdi. Neyse dedigim gibi Sen ne istiyorsan ol muge ben ayarlarım benim tercihim soyle karizmatik bi wood elftir bana sorarsan. Okuyla yayıyla birazda ortaya karısık nature magic i ile oldukca karman corman bir ekibiniz olur bence. Sen karar ver gerisini bana bırak
Sonra cııma haftaya tam techizat gelmeye calısacagım umarım haritam da tam anlamıyla biter...
Sonra cııma haftaya tam techizat gelmeye calısacagım umarım haritam da tam anlamıyla biter...
oyuncu kadromuz belirlendi... bu hafta loganı göremedik gerçi ama önümüzdeki oyunlarda mutlaka bekleriz... oyun sonuna kadar -gelemese de - onun yerine adam almıoz
.. iki saat gibi beklemiş bulundum telefonsuzluk nedeniyle de yine dört kişiye tamamlayabildik.... yeminerin yokluğundaki "zampara rahip" karakterini mükemmel oynatan dm i kutlarıs 
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
-
Logan
- Kullanıcı

sizinle...
oyun oynamak güzeldi...
Ama ankara ya gitmeliyim....
oyun oynamak güzeldi...
Ama ankara ya gitmeliyim....
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
kimseye kaptırmam fighter benimmmm...
bu arada oyun hakkında beni bilgilendirirseniz daha iyi oynarım
bi de oyun nerde saat kaçta olucak
her hafta olucak mı
çoğuna gelirim
bu arada oyun hakkında beni bilgilendirirseniz daha iyi oynarım
bi de oyun nerde saat kaçta olucak
her hafta olucak mı
çoğuna gelirim
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Evet frontside aramıza katılacakmıs sordugun sorular birbirinden guzel front ama gel gorki bunların cevabını bende bilmiyorum. Ben pazar saat 15:00 da orada olmak icin elimden geleni yapacagım. sizde geleceksinizdir heralde deil mi schyte,yeminer,quel-shin, ve fro
Not: char sheet ler tarafımca hazırlanıp getirilecektir.
Not: char sheet ler tarafımca hazırlanıp getirilecektir.
-
Logan
- Kullanıcı

arkadaşlar bende bu pazar geliyorum...
pzt si gidecem...
yani geliyorum...
pzt si gidecem...
yani geliyorum...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
peki zaten benim de vize haftası başlıyologan wrote:cücemi kimseye vermem ben geliyorum.. son bir kez oynarız...
öyleyse ben ne zaman gelicem?
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..