KIYAMETİN AYAK SESLERİ [Yorumlar]

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

logan wrote:
Andero wrote:
logan wrote:Andero
hakını doldurdu biraz da diyer elmanlar öldürsün...:D
dimi Andero ??
Ben her zaman açım... :twisted:

Kan davasına dönmesin ... ??
NIHAHAHAHAHAHAHAHAHA :twisted: :P

Ne geyik bu ya :?
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Vallahi Sverash ben öldürmem çalarım. O belimde gördüğün kılıcı da zaten ilk defa elime aldım. Ama diğerlerini bilmem. Bakalım ikili ikili buluşmuş gibiyiz. Ama daha tam tanışamadık.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

yav bende birilerini öldürmek istiyorum itinayla adam öldürülür gelin sizi öldüreyim isterseniz zombi olarak geri de getiririm
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

bu arada rpmi biraz kısa yazdım ama canlandırdıgım cüce , sade bir karakter... ne çok ihtişamlı, ne çok yetenekli ne başka birşey...sadece tecrübeli ve basit zevkleri istekleri olan birisi. o yüzden tepkileri ve davranışları half fiend samurai kadar görkemli olmuyor :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Andreo korku aurasını RP me katmadım eğer karakter kağıdına yazdıysan bile ben kaçırmışım nasıl bir şey olduğunu biraz anlatsana..

Sverash bak abi ben de tecrubesizim ama RP yine de güzel olabiliyor. Bakalım Andreo ile karşılaşınca ne olacak? şimdilik o liderlik edecek ibi ama.... Hiçbir şey de belli olmaz di mi?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

diğer başlıklarda da savundugum gibi oyunda farklı karakter canlandırmak lazım..dışarıda liderlik zaten işimiz oyunda da yapamam andero yapsın mis gibi - düzgün durursa ben izlerim onu :)

bu arada firble çok tecrübesizsin allahtan biliyorum seni ;) bu tecrübesizim oyunlarıyla başkalarını kandır sen gözüm üstünde pis hırsız :D
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Ooy oy ben de gelebilseydim bir şu ayini bitirip :(
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Öle de Andreo nun liderliğii bakalım nasıl olacak? Benim karakterimle.. Bu arada karakterim hakkaten tecrubesiz hırsız ama az tecrubeli bir hırsız tabii yine de yankesici olması onun insanların cebinden bir şeyler çalmayı bazı hırsızlardan daha iyi yapmasını sağlamıyor değil. Bir de zaten senin üzerinde pek bir şey yok. Benim asıl gözüme takılan Dragonfire ın karakteri ileride epey bir şeyler kaybetme ihtimali var. Tabii beni yakalayamazsa.
HARBE GİDEN
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

ben kimi öldürüyorum :D
Ã?ff ya herkes öldürüyor bende öldürmek istiyorum bendeeeeee
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaa
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Etrafa yaydığım büyüsel bir korku aurası yok Firble. Benim bahsettiğim şey karşısında zeki, 2.40 boyunda, üzerinde alevli bir zırh duran, kırmızı tenli, sivri pençeli, belinde üzerinde rünler olan kılıçlar taşıyan bir yarı iblis göründüğünde benim mantığımca kapılınması gereken korku :mrgreen: :P

Bu arada liderlik olayına soyunmadım ben ya yok öyle bişi Andero hakkında emin olan hiç bir şey bilmiyorsunuz :D Bu RP öğrenmenizi sağlar umarım. Hiç beklemediğiniz bir karakterle karşılaşabilirsiniz.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bakalım ama ne yapacağını bilen sadece sen var gibisin gibi geldi. Ben açıkçası öylesine dolaşırken ortama girmiş gibiyim. Ama tabii unutmamak gerek ki ilk girdiğim hırsız grubunu da adam öldürme gerektiren bir iş aldıkları için terketmiştim. Ama bunu bilmiyorsunuz henüz değil mi? : )

Neyse nasıl derler ZAMAN her şeyi gösterir değil mi Andreo? Tabii diğer arkadaşlar için de aynısı geçerli. Aura nın olmaması iyi o zaman en azından senin davranışların izin verdikçe o korku ile zaman zaman savaşıp onun üstüne çıkabilme durumum var gibi.
HARBE GİDEN
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Bu arada hayvan gibi knowledge planes olmasına rağmen azimle Anderonun ne olduğunu anlamamaya çalıştım ya hadi bakalım :D d.firedan da güneşin alnında etrafı gözleyen bir drow olarak aynı performansı bekliyorum bilmem anlatabildimmi ;)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

He he neyse benim için anlamamya çalışmak zor olmadı. Bırakalım Andreo yu Dragonfire ı bile tanıyabileceğimi çok sanmıyorum. Sanırım o da benim için şimdilik uzun kulaklı siyah derili bir insan olacak. Ya bu arada henüz siyah derisini fark etmemişim. Ama kar da görüşümüzü engelliyor biraz hem giysileri var di mi ? Sanırım Dragonfire bizim yerimizi rahatlıkla tespit edecek. Yakalandık gibi.

Andreo eğer tepede buluşacaklarının hepsinin savaşçı olmasını bekliyorsan hayal kırıklığına uğrayabilirsin biraz.
HARBE GİDEN
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

bu arada eldarin hava soguk degildi dedi soguk olayına iyi gaza geldiniz :)

aklıma gelmişken bir adet büyücü bir adet monk vardı bizim yolda başlarına bişey gelmiş olmasın gidip arasak mı :D
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Büyücü gelecek gelmesine de, şu ayini bitirebilse anında damlayacak oraya.. :(
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Locked