Flint saolsun benim ankaraya gitmem kesinleşti
Ankara'ya gitmek!
bu iyi oldu tabi ki,ankarada garda kırmızı halı olayını nasıl hallederiz yoksaFlint saolsun benim ankaraya gitmem kesinleşti
bu arada ankaraya gelem işini kesinleştirmek isteyenler flintle konuşsun da ,herkesin olayını kesinleştirsin.galiba şeytan tüyü var ve insanları hipnotize ediyor,hata vampirleri etmiş bile
- serinafairuza
- Kullanıcı

Arkadaşlar iyi niyetli olduğunuzu ve geyik yaptığınızı biliyoruz ancak site politamız gereği yanlış anlamaya mahal verecek siyasi içerikli mesajlara karşıyız. Bu konuda sitemizin iyiliği için tabi biraz daha hassas davranmanızı rica ediyoruz.WarlorD wrote:eheh tmm biz davul zurna ayarlarız ya olmazsa kendimiz çalarız![]()
![]()
kızılayda coplarlar bizi eer öle bişeye kalkışırsak muhtemelen
Nature protects me, cause I serve her.
- serinafairuza
- Kullanıcı

Ne zaman gelceğinizi bir an önce bildirin ki ben de -tahminen İngilizce kursumu asmak için babişe tonla yalan uydurmak suretiyle- gelicem Ankaraya. Yani bi sene hak mahrumiyeti cezası alıp siteyi tribünden izlemek zorunda bırakılmış olabilirim ama bu buluşmayı hayatta kaçırmam.
Nature protects me, cause I serve her.
-
flintfireforge
- Kullanıcı

Arkadaşlar Ankaraya gelmek isteyenler bana en kısa zamanda haber verisn. Gerçi vermesenizde ben İstanbul'a gelince sizi kulağınızdan tutup getiririm. Gerçi hepinizin boyu benden uzun ama bende topuklu ayakkabı giyerim
Bu arada ben bayramdan sonra İstanbul'dayım ve hepinizle tanışmak istiyorum. Quel, Pyros, Raistlin - buraya not düşmezsem çatlarım Raistlin o çok övdüğün kılıcını merak ediyorum. buluştuğumuzda getirsene- Yeminer, Norticus, Scythe ve adını şu anda hatırlayamadığım herkesle tanışmak istiyorum. Gerçi Squva ile tanıştım ama buluştuğumuzda o da gelsin. Umarım isteklerim çok fazla olmamıştır. Ayrıca Pyors bana sözün var ve unuttuğumu sanma sakın
Buluştuğumuz zamanda Ankara'ya gelişiniz hakkında konuşuruz. Büyük ihtmalle beraber geliriz buraya.
Bu arada ben bayramdan sonra İstanbul'dayım ve hepinizle tanışmak istiyorum. Quel, Pyros, Raistlin - buraya not düşmezsem çatlarım Raistlin o çok övdüğün kılıcını merak ediyorum. buluştuğumuzda getirsene- Yeminer, Norticus, Scythe ve adını şu anda hatırlayamadığım herkesle tanışmak istiyorum. Gerçi Squva ile tanıştım ama buluştuğumuzda o da gelsin. Umarım isteklerim çok fazla olmamıştır. Ayrıca Pyors bana sözün var ve unuttuğumu sanma sakın
Buluştuğumuz zamanda Ankara'ya gelişiniz hakkında konuşuruz. Büyük ihtmalle beraber geliriz buraya.
Cüceler her zaman son sözü söyler...
arkadaşlar flinte kanmayın,o sizi ankaraya gelmeden önce ortaya kaldıracak,bunun için plan yapıyor
emin olun birilerini halı yapıp,diğerlerininde kanıyla o halıyı kırmızıya boyayacak ve garda inerken o halıyı kendi ayaklarının altına serip,eseriyle övünecek 
gerçi bu hiçte kötü olmaz sanırım
yok beyler ben yalan söyledim sanırım,siz benim söylediklerimi kaale almayın
flint sizi çok seviyor
bana sonuna kadar inanabilirsiniz beyler 
gerçi bu hiçte kötü olmaz sanırım
Kılıca ihtiyacım yok ama sen baltanı alıp gelebilirsin. Corax'a polymorph olsam yeterflintfireforge wrote:- buraya not düşmezsem çatlarım Raistlin o çok övdüğün kılıcını merak ediyorum. buluştuğumuzda getirsene -
Müthiş bir fikir sonuna kadar destekliyorumflintfireforge wrote:Buluştuğumuz zamanda Ankara'ya gelişiniz hakkında konuşuruz. Büyük ihtmalle beraber geliriz buraya.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
ühü ühü ühü ühü ühü ühü ühü ühü ühü ühü ühü ühü
ben simdi napiyim yaaa
ne ankaraya gidebiliyorum ne de sinemaya
ühü ühü ühü ühü ühü ühü
ben simdi napiyim yaaa
ühü ühü ühü ühü ühü ühü
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
sende yerine bir temsilci yolluyorsun yaben simdi napiyim yaaa
herkes anladı sanırım,ama şunuda bil ki raist bizler için herkesi gelmesi daha iyi olur,çünkü ne olursa olsun,biz herkesi seviyoruz ve herkesin burda olmasını istiyoruz.sen veya squva arasındaki bu soğuk savaşıda çözümlerdik ama o gelemiyor ne yazık kiKader utansın. Eden bulurmuş. Anlayana...
-
flintfireforge
- Kullanıcı

Benim dilime millet dayanacak mı merak ediyorum valla. Raistlin mesela bunu senin üstünde bir deneyeyim. Eminim kulaklarını balmumuyla tıkamak isteyeceksin.
İstanbul dönüşünde trenle dönelim ya. Benim ders çalışmam gerekecek ve siz eğlenirken ben ders çalışacağım. Ayrıca bilet işini siz halledersiniz. Ã?ünkü ben İstanbulu pek bilmiyorum.
İstanbul dönüşünde trenle dönelim ya. Benim ders çalışmam gerekecek ve siz eğlenirken ben ders çalışacağım. Ayrıca bilet işini siz halledersiniz. Ã?ünkü ben İstanbulu pek bilmiyorum.
Cüceler her zaman son sözü söyler...
-
flintfireforge
- Kullanıcı