Paragon Fight 4e .... Yeşil Devlerin Dehşeti

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Liero üzerrinden atamadığı yavaşlık sebebiyle çok az ilerleyebildi(X9Y13).
Bu yavaşlıktan kurtulması için tanrısına yardım için dua etti.

Cleansing Spirit : Minor Action. (Paladin level 10 Encounter Power) Target : kendim

Elini Kutsal sembole attı ve Tanrısına tekrar yakardı. Sembolden çıkan kutsal ışığın Oni Mage'e doğru ilerlemesini seyretti.

Lance of Faith : (Cleric level 1 At-Will power) +2power bonus to attack roll.. (Edmond'a)
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Dwarf Thoradin

Moradin'in sembolünü kavrar.
" Savaşçılar! Moradin hepinizi cesaretiniz için kutsasın! " Ellerini havaya kaldırır.
(Beacon of Hope) (Cleric Attack 1)

Yerdeki kutsal alanı yeniden elrohir'e doğru kaydırır. (Sustain Minor)

" Cesaretli Elrohir, durma. " Kutsayıcı parmağını ona doğru sallar. (Healing Word) (Cleric Features)

Herhangi biri kritik attı ise, kutsal madalyonumu ona doğru döndürüyorum. (Symbol of Victory) (Free Action)

" Bu tarafa koşun! " Trollerin bıraktıkları insanlara bağırır.

Action Point

Tanrısana duyduğu güven onu sarar. (Channel Divinity: Divine Fortune) (Class Features) (Free Action) (+1 attack kazanıyorum.)
" CANAVARLAR, SİZİ! " (Solar Wrath) (Radiant Servant Path Attack 11)

Code: Select all

(Illumination Attack 11th) (Radiant Servant Path Features):
Solar Wrath saldırımın kritiği, 19-20.
(Healer's Lore) (Cleric Class Features) (sayfa 62) Tüm iyileştirme dualarıma, wis modifim eklenir.

Beacon of Hope; 5+6(Healer's lore) ve oni mage weakened oluyor.

Healing Word: Surge+3d6 +6(Healer's Lore) +5("Beacon of hope" kullanıldığında tüm encounter boyunca, +5 heal özelliklerime kazanırım)
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Rhogar büyücüyü boş vermişti. Gidip Zor durumdaki eladrini kurtaracaktı. (x:10,y:9)

Unstopable: (Fighter Utility 2)
Minor Action
Geçici olarak 2d6 + Con Modif. kadar Hp alırsın.

Action point

azimli adımlarla ilerlemesine devam etti. (x:10,y:6) Yerde yatan insana baktı. Ardından gözlerindeki siniri karşısındaki Troll'e yöneltti.

Brute Strike: (Fighter attack 1)
Standart Action
Zırhları ve kemikleri parçalayan bir darbe vurursunuz.
Hit: 3[W] + Str Modif.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Liero üzerinden atamadığı yavaşlık sebebiyle çok az ilerleyebildi(X10/Y13).
Bu yavaşlıktan kurtulması için tanrısına yardım için dua etti.

Cleansing Spirit : Minor Action. (Paladin level 10 Encounter Power) Target : kendim

Arkadaşları da aynı yavaşlıktan müzdariptiler. Kutsal semboldeki gücü Keşişe yardım etmesi için kullandı.

Elini Kutsal sembole attı ve Tanrısına tekrar yakardı. Sembolden çıkan kutsal ışığın Oni Mage'e doğru ilerlemesini seyretti.

Lance of Faith : (Cleric level 1 At-Will power) +2power bonus to attack roll.. (Edmond'a)
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Dwarf Thoradin

Thoradin, bedeninde toplanan parlak ışığı oni mage'e gönderir. (Radiant Action 11th) (Radiant Servant Path Features)

Code: Select all

Action point kullandığımda, 5 kare yakınımdaki bir düşmana levelim kadar ongoing radiant damage vurabiliyorum. (Save ends)
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Winter:
Keşiş daha egzantirik bir şekilde olduğu yerden iki kare havaya sıçrayarak bir Charge hareketi yaptı, iki kare havaya sıçrayıp (her türlü movement hareketinde max iki kare yapabiliyormuşuz dolayısıyla iki kare havaya sıçramamda bir sakınca yok, bu da Charge için gereken önkoşulu sağlıyor, ayrıca dümdüz havaya zıplıyorum, yani düşmana dümdüz gidiyorum) bütün CHİ gücüyle bir tekme attı düşmana, CHARGE yapmıştı.
Charging Gordon Kick (Level 1 Encounter CHI gücüyle kullanılabiliyor)
Critical Diversion (Trigger Encounter Utility)
Gauntlets of Ogre Power (Daily - Item)
4 kare menzilli olduğu için CHI melee ataklarım, 2 kare yükseğe sıçradıktan sonra düşmana tekme atabilirim olduğum yerden :D Ayrıca gayet CHARGE sayılır.
Sıçrama; “High Jump” Athletics Check(12):18/10=1ft sıçrayabildin ancak; charge etkisi yok!
Attack(20): Kritik vuruş!! – Hit:8+6+5=19
Critical Diversion attack(14):28 başarılı – Hit:1d8+6=4+6=10
Keşiş Chi enerjisini kullanarak havada uçan Oni’ye inanılmaz “uzaktan tesirli” darbeler vurmuştu! Oni aldığı darbelerin etkisiyle daha da yükselmiş, tavana yapışmıştır.
Slowed Sawing Throw:12 başarılı! “Slowed” durumundan kurtuldun, normale döndün.

Rhogar:
Rhogar büyücüyü boş vermişti. Gidip Zor durumdaki eladrini kurtaracaktı. (x:10,y:9)
Unstopable: (Fighter Utility 2)
Minor Action
Geçici olarak 2d6 + Con Modif. kadar Hp alırsın.
Action point
azimli adımlarla ilerlemesine devam etti. (x:10,y:6) Yerde yatan insana baktı. Ardından gözlerindeki siniri karşısındaki Troll'e yöneltti.
Brute Strike: (Fighter attack 1)
Standart Action
Zırhları ve kemikleri parçalayan bir darbe vurursunuz.
Hit: 3[W] + Str Modif.
...............
Unstopable:2d6+Con modif=6+3=9 Hit point kazandı savaşçı
Rhogar (x10/y7)’den (x10/y6)’ya geçerken Troll3 tarafından Opp attack’a maruz kalır.
Troll3 Opp attack(8 ):19 başarısız; ama vuramadı yaratık!
Rhogar Brute Strike; StrvsAC attack(16):29 başarılı – Hit:3[W]+Str modif+8+6=6d12+5+8+6=60 fire dmg
Kocaman balta, yeşil devi karnıyarık yapar gibi boydan boya yarar. Alev alev yanan silahın verdiği acı trollün iğrenç bir çığlık atmasına yol açmıştı!

Elrohir:
Elrohir bu yaratıktan hemen kurtulması gerektiğinin farkındaydı, kılıcını yukarıya kaldırdı kendini tutan trole savurdu hemen arkasından kılıcı parladı ve tekrar indi. (grabbed olduğu için versatile saldıramaz)
The One Sword (PHB 171)
1. saldırı 16 vs. ref, hasar: 2d8+13
2. saldırı 16 vs. will, dazed

IntvsRef 1.attack(3):19 başarılı - Hit:2[W]+Int modif+6=2d8+6+6=9+6+6=21 Lightning dmg
IntvsWis 2.attack(7):23 başarılı – Hit: “dazed”
Elrohir’in kılıcıyla yaptığı vuruşlar kendisini tutan trolü hem yaralamış, hem de serseme çevirmişti! (Troll2 bir sonraki tura kadar dazed oldu ve Elrohir de grabbed pozisyonundan kurtuldu)

Justine:
Sinirle büyücü olan deve bakar. Kılıcını kaldırmış, Oni Mage'yi işaret etmektedir. ["Minor Action" (Class Feature) Divine Challenge (Bir düşmanı mimlersiniz. Mimlenmiş (marked) düşman eğer senden başkasına saldırmaya kalkışırsa hem attack roll:-2 ceza alır hem de saldırıya kalktığı anda (3+senin Cha modifierin) kadar radiant dmg alır.]
Ve sonrasında artık asıl büyülerini yollamaya başlamıştır.[Eğer Oni Mage mimlenirse şu saldırıyı yapıcam=Just Radiance [Paragon Paths(Justiciar)11th lvl Encounter Power(Ranged=burst 5)](2d8+Cha modf radiant damage ve hedef birdahaki turun sonuna kadar saldıramaz(Yani bu tur ve ondan sonraki tur dahil). Bu seni etkilemez(Bu powerımı grubumdaki kimseyi etkilemeyecek ama Oni Mage'e zarar verecek şekilde ayarlıyorum.).]
ACTION POINT
Gücünü tamamen kullanıp yaratığın gözlerinin içine bakarak tekrar tanrısal gücüyle mahvetmeyi amaçlamıştır Justine Dragonhearth. [Sign of Vulnerability[5th lvl Daily Power](randeg: 5 square) (3d8+Cha modf radiant damage ve hedef dayanıksızlığa(vulnerability) mağruz kalır. Encounterın sonuna kadar her tur 5 radiant damage yer.)]
Not:Astral Fire (+2 radiant ya da fire damage)
..............
Oni Mage’i mimlemesi, konumları itibarıyla mümkün değildi!
Ve Pelor's Radiance powerini de Oni üzerine göndermesi mümkün değildir, çünkü Winter’in uzaklaştırıcı vuruşları sayesinde Oni 5 kareden daha uzağa yükselmiştir.
Bu yüzden Paladin hedef değiştirerek, 2 Move action kullanarak slowed durumunda (x10/y9) karesine kadar yürür ve kutsal enerjisini yakındaki Troller üzerine kanalize eder! ACTION POINT Just Radiance [Paragon Paths(Justiciar)11th lvl Encounter power (Ranged=burst 5)]
ChavsWill attack(15):27 başarılı – Hit:2d8+Cha Modif+1=10+6+1=17 Radiant dmg
Paladinin kutsal sembolünden parlayan beyaz ışık Troll1, 2 ve 3 üzerinde yakıcı bir etki gösterir. Yaratıklar iyice abandone olmuşlar, paladinin ilahi büyüsüyle bağlanarak saldıramaz hâle gelmişlerdi. (1,2 ve 3 numaralı Troller bir sonraki tura kadar Justine’den başkasına saldıramaz)
Slowed Sawing Throw:18 başarılı! “Slowed” durumundan kurtuldun, normale döndün.

Liero:
Liero üzerinden atamadığı yavaşlık sebebiyle çok az ilerleyebildi(X10/Y13).
Bu yavaşlıktan kurtulması için tanrısına yardım için dua etti. Cleansing Spirit : Minor Action. (Paladin level 10 Encounter Power) Target : kendim
Arkadaşları da aynı yavaşlıktan müzdariptiler. Kutsal semboldeki gücü Keşişe yardım etmesi için kullandı. Elini Kutsal sembole attı ve Tanrısına tekrar yakardı. Sembolden çıkan kutsal ışığın Oni Mage'e doğru ilerlemesini seyretti.Lance of Faith : (Cleric level 1 At-Will power) +2power bonus to attack roll.. (Edmond'a)
......
Lance of Faith; Attack(1) başarısız
Saving Throw: 16 başarılı Slowed durumdan kurtuldu

Thoradin:
Dwarf ThoradinMoradin'in sembolünü kavrar. " Savaşçılar! Moradin hepinizi cesaretiniz için kutsasın! " Ellerini havaya kaldırır. (Beacon of Hope) (Cleric Attack 1)
Yerdeki kutsal alanı yeniden elrohir'e doğru kaydırır. (Sustain Minor)
Action Point
" Cesaretli Elrohir, durma. " Kutsayıcı parmağını ona doğru sallar. (Healing Word) (Cleric Features)
Herhangi biri kritik attı ise, kutsal madalyonumu ona doğru döndürüyorum. (Symbol of Victory) (Free Action)
" Bu tarafa koşun! Trollerin bıraktıkları insanlara bağırır.
..........
Beacon of Hope 3 kare yakınında hiç düşman olmadığından kimseyi “weakened” yapamadın ama Liero ile Winter’i 11’er hit point iyileştirdin.
Kutsal Sembolünü kullanarak Edmond’a kritik vuruş yaptığı için, bir “action point” kazandırdın!
Action point kullandığında 5 kare yakınında düşman olmadığından, düşmana ongoing hasar veren “Radiant Action” gücünden yararlanamadı maalesef
Healing Word: 3d6+11+22=8+11+22=41 Elrohir’in 41 hit pointi iyileşir mucizevi bir şekilde!
Elleri kolları bağlı, biri kadın biri adam iki insan ise, kokudan aptal bir şok hâlindeydiler ve Thoradin’in çağrısıyla yerde zar zor sürünerek ona doğru 1 kare ilerlediler. (Normalde bu hareketleri Trollerden Opp. Attack saldırısına sebep olurdu ama Troller şu anda Justine’in poweri yüzünden bağlanmış durumdalar ve saldıramadılar)

Image

Oni Mage:
Mağaranın karanlık tavanından gelen seslerin küfür olduğunu anlamak için giant dilini bilmek gerekmiyordu! Sinirine hakim olamayan Oni, yukarıdan âdeta düşerek Winter’in tepesine biner ve devasa kılıcını sallar! (Thoradin ve Winter’in tam 10 ft üzerinde, havada duruyor)
Greatsword Attack(15):28 başarılı – Hit:2d6+6=6+6=12 dmg
Koca kılıç tepeden yalamıştı keşişi hafifçe.

War Troll:
Yayını germişti tekrar ve Elrohir’e nişan almıştır.
Longbow Attack(18 ):38 başarılı – Hit:1d12+3+3=8 dmg
Bir ok daha saplamıştı eladrine.

Troll1:
(10 Hit point iyileşti) Etkisi altında olduğu büyünün farkındaydı. Sadece Justine’e saldırabilirdi. Ve düşüncesizce paladinin yanına ulaşmaya çalışır. Bu sırada Elrohir fırsattan istifade, yanından geçen trolle saldırır.
Elrohir Opp. Attack(1): berbat! Acemice salladığı kılıcını yanındaki arkadaşı Rhogar’a isabet ettirmişti; dmg:1d8=5 Lightning
Troll1 Justine’in yanına vardığında pençesini sallar!
Claw attack(12):25 başarısız Kıl payı pençeler sıyırıp geçmiştir paladini.

Troll2:
(10 Hit point iyileşti) “Stunned” olduğundan bir şey yapamadı sersem sersem durmaktan başka.

Troll3:
Thoradin’in oluşturup yerde hareket ettirdiği kutsal alan yaratığa acı verir.
Consecrated Ground: Hit:1d6+3=3+3=6 Radiant dmg
Yaratık acıyla böğürmekten başka bir şey yapamaz. (Total defans)

Troll4:
(10 Hit point iyileşti) Elrohir’i araya alıp pençesini salladı. (Flank+2)
Claw attack(19):34 başarılı – Hit:2d6+6=3+6=9 dmg

Hit Points:
Elrohir(91):91-13=78-23=55+41-8-9=79
Liero(99):99-8=91-9=82+11=93
Justine(95):95-13=82-9=73
Winter(78 ):78-13=65-9=56+11-12=55
Rhogar(101):101-5=96-9=87+9-5=91
Thoradin(75):75-9=66
........
Troll1:100-15-32+10=63-17+10=56
Troll2: 100-21-17-6=66+10=76
Troll3: 100-15+10=95-60-17-6= 12
Troll4: 100-15+10=95+10=100
WarTroll:110
Oni Mage:172-19-10=143

Image

.
Last edited by dwaxer on Thu Feb 12, 2009 1:41 am, edited 2 times in total.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Keşiş yanındaki dostuna gülümseyerek:

"Gitmem gerek"

Dedi ve X11 - Y5'e kadar hoplaya zıplaya gitti (!). (move action)

Tumble (2. level utility - Encounter (move action)

Sonra 3 kare etrafındaki bütün düşmanlara biraz tehdit yağdırdı. (ACTION POINT)

Medusa's Serpents Dance (5. level, daily, standart action)

Tabiî eğer vuruşunu yaptıktan sonra bir tehlike olursa ortalıkta kendisini koruyacaktı.

Catch the Striking Scorpion (1. level, daily, trigger)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Liero Troll1'in yanına doğru ilerler(x11y10). Kutsal sembolünü tutarak duasını fısıldar ve gücünü Troll4'e yönlendirir.

Radiant Pulse - Paladin Attack 9 (Player's Handbook sayfa 95)

Vurursa radiant damage verdiği için alttaki powerı kullanabiliyorum
Channel divinity : Power of Amaunator - Feat Power (Forgotten Realms Palyer's Guide sayfa 136)
Trigger : You hit an enemy with the radiant keyword

Channel Divinity kullandığım için alttaki Morninglord özelliğimi kullanabiliyorum
Militant Dawn - Morninglord Feature (Forgotten Realms Palyer's Guide sayfa 59)
When you use any channel divinity power, you can also choose an enemy within 5 squares of you to take radiant damage equal to your Charisma modifier.
Target : Troll1

Action Point

Daha sonra kılıcını önündeki Troll1'e doğru sallar.(Action Surge : +3 to atack roll)
Righteous Smite - Paladin Attack 3 (Player's Handbook sayfa 93)

Action point kullandığım için aşağıdaki morninglord özeliği devreye giriyor
Unflagging Energy - Morninglord Feature (Forgotten Realms Palyer's Guide sayfa 59)
When you spend an action point to take an extra action to make an attack, that attack is a critical hit on a roll of 18 or higher

Kılıcım vurursa silahın power'ı aktive olsun
Flaming Weeapon Power (Player's Handbook sayfa 234)
Power (Daily - Fire): Free Action. Use this power when you hit with the weapon. Deal an extra 1d6 fire damage, and the target takes ongoing 5 fire damage (save ends).

Bana vuran olursa zırhın power'ı aktive olsun
Frozen Armor Power (Adventurers' Vault sayfa 46)
Power (Daily - Cold): Immediate Reaction. Use this power when you are struck by a melee attack. Deal 1d6 cold damage per plus of the armor, and the attacker is immobilized until the end of your next turn.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Troll1'i pek umursamadan troll3'e dikti gözlerini. Tanrısal gücünü üzerine salıverdi.

Level 7 Encounter Power

Beckon Foe

You pull an enemy toward you, dealing grievous wounds as he
tries to rebuke you.
Encounter ✦ Divine, Implement
Standard Action Ranged 5
Target: One creature
Attack: Charisma vs. Will
Hit: 2d10 + Charisma modifier damage, and you pull
the target a number of squares equal to your Wisdom
modifier.

2d10+6(cha modf)+6(wrath of gods'tan gelen cha modf)+2(Astral Fire) . Troll'ü saldırımdan sonra wis modf'ım kadar yani 3 kare sürüklemem lazım. Bu yüzden Thoradin'in kutsal ışığının içinde kalacak şekilde. Troll4'ün üzerine sürükletiyorum. Ve bu arada Rhogar ve Elrohir'in attack of opportunity'i iyi kullanıp öldürmesini diliyorum. (Eğer o zamana kadar ölürse ayni şeyi troll4'ün üzerine yapıyorum War Trolle doğru sürüklenip çarpmasını istiyorum ayrıca.)

Kutsal gücünü troll3'e yolladıktan sonra tekrar kızgın bir şekilde troll1'e döndü ve alevlerini üzerine kustu. Artık onu da umursuyordu. (Dragon Breath) Ve ayrıca benden önce oynayan arkadaşlarıma zarar gelmiyecek şekilde yapıyorum bunu. 1d6+Con(0)+2(Astral Fire)

(Ayrıca kritik yersem hala armorumun özel gücü aktif sayılsın.)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Elrohir'in kılıcından kıvılcımlar ve şimşekler çıkmaya başladı etrafındaki trollere savruluyordu şimşekler.
Lingering Lightning (FRCS 29) (Ranged 5, Att:13 vs. Ref, Dmg 1d8+10, Troll 1-3-4, +7 lightning ongoing dmg.)
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Dwarf Thoradin

Kutsanmış alanı parlayan elini uzatıp devam etmesini sağladı. (Sustain Minor) (Consecrated Ground) (s65)
Bir adım aşağı sol kareye geçti. (move action) (x10y11)
" MORADİN! " Işık saçıyordu. Oluşan ışığı troll1'e gönderdi. (Break the Spirit) (Cleric Attack 7) (Standard Action) (s66)
Action point
Tanrısına duyduğu güven onu sarar. (Channel Divinity: Divine Fortune) (s62) (+1 Attack) (Free Action)
" CANAVARLAR. " Işık bedeninden patlayarak her yöne fırladı. (Solar Wrath) (Radiant Servant Attack 11) (Standard Action) (s74)
Işık yeniden sanki güneş üzerindeymişçesine büyümeye başladı. Troll1'e ışıkları yöneltti. (Radiant Action 11th) (Radiant Servant Features) (s73)
"Break the spirit" ve "Solar wrath" kritik 19-20. (Illuminating Attack 11) (s73)
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Rhogar demin aldığı yaradan dolayı çok sinirlenmişti. Yanındaki eladrine anamlı bir bakış attı.
"Justine ödülü sana bıraktım! Ahahaha!" Kahkahası çok güçlüydü. Yanında cesurca savaşan Eladrine yardım etmeliydi. Onur ve cesaret her zaman ödüllendirilirdi.

Eğer yapabilrsem harekete geçmeden önce Dragon Breath kullanmak isterim ama emin olamadım yapabileceğimden. Eğer yapamıyorsam Sadece charge ediyorum troll2 ye. Ã?ncelik charge için.[color]

Dragon içindeki tüm nefreti düşmanlarının üstüne kustu.

Dragon breath (ACID)(x:10-14,y:1-5)(feat yüzünden 5x5 oluyor)
Str +4 vs reflex
2d6+con modif.

Troll2 şimdi hedefiydi.Charge ediyorum (x:12,y:6)

Crack the Shell: (Fighter attack 5)
Düşmanın zırhını deler geçersiniz ve acı verici bir kanama verirsiniz.
Standard Action
Hit: 2[W] + Str Modif. Hedef her turda 5 hasar alır ve AC’sine -2 ceza alır.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Winter:
Keşiş yanındaki dostuna gülümseyerek: "Gitmem gerek" Dedi ve X11 - Y5'e kadar hoplaya zıplaya gitti (!). (move action)
Tumble (2. level utility - Encounter (move action)
Sonra 3 kare etrafındaki bütün düşmanlara biraz tehdit yağdırdı. (ACTION POINT)
Medusa's Serpents Dance (5. level, daily, standart action)
Tabiî eğer vuruşunu yaptıktan sonra bir tehlike olursa ortalıkta kendisini koruyacaktı.
Catch the Striking Scorpion (1. level, daily, trigger)
DexvsAC attack(6):20 başarılı – Hit:2[W]+Dex modif=2d8+6=9+6=15 dmg Troll4’e vurur ve hemen ardından 2.vuruşunu yapar çevresindeki yaratıklara. (Hit olduğundan Wis yerine Dex kullanılabilir)
........................
WisvsWill attack(16):30 başarılı – Hit:Etraftaki 4 Troll da “Dazed” oldu!
Keşişin kolları bacakları bir medusanın yılan saçları kadar şaşırtıcıydı ve Troller ne olduğunu bile anlamadan sersem kuklalara döndüler.

Rhogar:
Rhogar demin aldığı yaradan dolayı çok sinirlenmişti. Yanındaki eladrine anamlı bir bakış attı. "Justine ödülü sana bıraktım! Ahahaha!" Kahkahası çok güçlüydü. Yanında cesurca savaşan Eladrine yardım etmeliydi. Onur ve cesaret her zaman ödüllendirilirdi.
Eğer yapabilrsem harekete geçmeden önce Dragon Breath kullanmak isterim ama emin olamadım yapabileceğimden. Eğer yapamıyorsam Sadece charge ediyorum troll2 ye. Ã?ncelik charge için.[color]
Dragon içindeki tüm nefreti düşmanlarının üstüne kustu.

Dragon breath (ACID)(x:10-14,y:1-5)(feat yüzünden 5x5 oluyor)
Str +4 vs reflex; 2d6+con modif.

Troll2 şimdi hedefiydi.Charge ediyorum (x:12,y:6)
Crack the Shell: (Fighter attack 5)
Düşmanın zırhını deler geçersiniz ve acı verici bir kanama verirsiniz.
Standard Action
Hit: 2[W] + Str Modif. Hedef her turda 5 hasar alır ve AC’sine -2 ceza alır.
..................
Savaşçı o bulunduğu yerden charge edemezdi çünkü charge etmek için düz bir yolda önünüzde ya da bastığınız yerde engel olmadan en az 2 kare koşman gerekir.
Rhogar aslında 5x5lik alana güçlü asit nefesini yollayarak 3 trolü birden yakacaktı ama Winter’in cart diye araya girmesi planlarını bozmuştur. Keşişin de asit banyosu yapmaması için ejder nefesini şimdilik kullanmaz ve sersemlemiş olan Troll2’ye saldırır. (combat advantage:+2)
Crack the Shell; StrvsAC attack(15):30 başarılı – Hit:2[W]+Str modif=2d12+13=21+13=34 fire dmg!
Savaşçı Trolle yakıcı ve iyileşmeyecek bir yara açmıştı; üstelik 5 ongoing dmg yoldaydı ve yaratığın savunması kırılmıştır. (AC:-2)

Elrohir:
Elrohir'in kılıcından kıvılcımlar ve şimşekler çıkmaya başladı etrafındaki trollere savruluyordu şimşekler.
Lingering Lightning (FRCS 29) (Ranged 5, Att:13 vs. Ref, Dmg 1d8+10, Troll 1-3-4, +7 lightning ongoing dmg.)
...................
IntvsRef attack(18 ):36 başarılı – Hit:1d8+10=4+10=14 lightning dmg
Sersemleşmiş troller elektrikli şok fırtınasından sonra daha da kötü olmuşlardı. Tepelerinden duman tüten kararmış canavarlara dönmüştü hepside.

Justine:
Troll1'i pek umursamadan troll3'e dikti gözlerini. Tanrısal gücünü üzerine salıverdi.
Level 7 Encounter Power
Beckon Foe...
(Ayrıca kritik yersem hala armorumun özel gücü aktif sayılsın.)
...........
Beckon Foe; ChavsWill attack(1): Kötü!
Tanrı bilir neden paladinin başına korkunç bir ağrı saplanır. Dizlerinin bağı çözülüp yere yığıldı. (prone) Kutsal enerjiyi yanlış yönlendirmiş olmalıydı.

Liero:
Liero Troll1'in yanına doğru ilerler(x11y10). Kutsal sembolünü tutarak duasını fısıldar ve gücünü Troll4'e yönlendirir.
Radiant Pulse - Paladin Attack 9 (Player's Handbook sayfa 95)
.................
Radiant Pulse powerini (x11/y10) noktasından harekete geçirmek aslında Opp. attack olmasına sebep olurdu ama yakındaki Troll dazed olduğundan öylece seyretmektedir ancak!
ChavsFort attack(1): Kötü!!
Bugün bu paladinlere ne oluyordu böyle!? Tanrıları bu kutsal savaşçıları neden yüzüstü bırakıyordu! Enerji ışık patlaması Liero’nun kendisini vurur ve heykel gibi kalır ortada. (bir sonraki turunu da kaybetti!)

Thoradin:
Kutsanmış alanı parlayan elini uzatıp devam etmesini sağladı. (Sustain Minor) (Consecrated Ground) (s65)
Bir adım aşağı sol kareye geçti. (move action) (x10y11)
" MORADİN! " Işık saçıyordu. Oluşan ışığı troll1'e gönderdi. (Break the Spirit) (Cleric Attack 7) (Standard Action) (s66)
Action point
Tanrısına duyduğu güven onu sarar. (Channel Divinity: Divine Fortune) (s62) (+1 Attack) (Free Action)
" CANAVARLAR. " Işık bedeninden patlayarak her yöne fırladı. (Solar Wrath) (Radiant Servant Attack 11) (Standard Action) (s74)
Işık yeniden sanki güneş üzerindeymişçesine büyümeye başladı. Troll1'e ışıkları yöneltti. (Radiant Action 11th) (Radiant Servant Features) (s73)
"Break the spirit" ve "Solar wrath" kritik 19-20. (Illuminating Attack 11) (s73)
.........................
Break the Spirit; WisvsWill attack(13):30 başarılı – Hit:2d8+Wis modifier+2=8+6+2=14 radiant dmg
Kutsal ışık yaratığı yakarken saldırı gücünü de azaltır. (Troll1 att:-3)
Solar Wrath; WisvsWill attack(10):28 başarılı – Hit:3d8+Wis modif+2=16+6+2=24 radiant dmg
Görkemli bir ışık patlaması bütün mağarayı doldurmuştur neredeyse! Bütün düşman yaratıklar bu ilahi enerjiden hasar gördüler! (bu arada Troll3 yıkıldı; ölmüş gibidir)

Image

Oni Mage:
Mağaranın tavanına doğru yükselir. (8 kare yukarda) Thoradin, Liero ve Justine’in üzerine doğru şimşeklerini yollar.
Lightning Storm; +15vsRef attack(15):30 başarı – Hit:2d6+4=4+4=8 Lightning dmg
Üç arkadaş da hafifçe çarpılırlar.

War Troll:
Bir ok daha salladı; bu sefer Winter’e!
Longbow Attack(9):29 başarılı – Hit:1d12+3+3=17 dmg
Keşişi şişlemişti ok feci bir şekilde.

Troll1:
Ongoing 7 lightning dmg ile irkildi ve öldü!

Troll2:
Ongoing 5 dmg aldı. Rhogar’a saldırır! Fakat yaratığı mimlemiş olan Elrohir aniden troll2'nin arkasına teleport olarak kılıcıyla ikiye biçer. Troll2 de ölmüştü.

Troll3:
Öldü zannedilen yaratık birden canlanır ve Winter’e saldırır! (Flanking:+2)
Ancak keşiş daha önce bir güreş hamlesi yapar! Catch the Striking Scorpion
DexvsRef attack(18) başarılı
Ve daha Trollün iğrenç pençesi uzanmadan Winter yakalamıştı onu ve immobilized hâle getirdi.

Troll4:
Ongoing 7 lightning dmg alır. Winter’i gözüne kestirmişti! (Flanking:+2)
Claw attack(1): Sakar vuruş!! Ama yanlışlıkla Troll2’ye vurur Hit:2d6=8 dmg

Hit Points:
Elrohir(91):91-13=78-23=55+41-8-9=79
Liero(99):99-8=91-9=82+11=93-8=85
Justine(95):95-13=82-9=73-8=65
Winter(78 ):78-13=65-9=56+11-12=55-17= 38
Rhogar(101):101-5=96-9=87+9-5=91
Thoradin(75):75-9=66-8=58
........
Troll1:100-15-32+10=63-17+10=56-14-14-24-7=-3 öldü
Troll2: 100-21-17-6=66+10=76-34-24-5= 13 (AC:-2, ongoing 5 dmg)
Troll3: 100...=0 öldü ve dirildi
Troll4: 100-15+10=95+10=100-15-14-24-7=40 (ongoing 7 lightning dmg)
WarTroll:110-24=86
Oni Mage:172-19-10=143-24=119

.
Last edited by dwaxer on Thu Feb 19, 2009 2:42 am, edited 1 time in total.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Elrohir hızla yay kullanan savaş trolüne doğru koşarak saldırdı. (x14y3)

Charge
Saldırı 17, Hasar 1d8+13
Mark Troll 4 ve War troll

Trigger
Frost Backlash FRPG sf 28
Saldırı: 16 vs ref, hasar: 3d8+11, miss: yarım hasar
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Thoradin

Üç adım ilerleyip, cüce tanrısı moradin'e dua etmeye başlar. (x10y8) (Move action)
Keşiş Winter'e doğru, elinden çıkan saf ışığı gönderir. (Healing Word) (Cleric Features) (s62)
Son birkez yanındaki yerdeki trolle bakar. Arkasındaki savaşçılara; "Beni koruyun." dedi.
" Burada senin adına bulunuyorum, Moradin. Benim ve dostlarımın üzerinden savaş yorgunluğunu al. " Bir eli madalyonunda, diğeri tüm dostlarını çevreleyecek şekilde yukarı kaldırdı. (Divine Vigor)(Cleric Utility 6)(s66)

Healing Word: surge+3d6+6(Healer's Lore)+5(Beacon of hope)
Divine Vigor: second wind+6(Healer's Lore)+5(Beacon of hope)
Post Reply