(Küselkıs odaya girip güzel para eder eşya arayacak. Ayu da giriş tarafına uzaklaşacak.
Arena - D&D ...(OYUN)
Küsel kıs içeride başka tehlike varmı yokmu diye bakmak için kapıdan içeri girdi ve tehlike olmadığını görünce ayısını girş tarafına gönderdi. Sonrasında ise salamanderin üstündekileri ve odanın içindekileri arayacaktı.
(Küselkıs odaya girip güzel para eder eşya arayacak. Ayu da giriş tarafına uzaklaşacak.
)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
.
5.round:
Oyun sıralaması: Belkar, Edmond, Thorgan, KüselKıs.
Belkar:
Ölüyor... HP=-1
Edmond: (Heroism:+2Att.&Saves&Skills)
Edmond canavarın ölmek üzere olduğunu ve son darbeyi vurmak şerefinin kendisine bahşedildiğini fark etmiştir.
"Geber şeytanın uşağı!"
Flurry of Blows (2d6+7)
1.yumruk: 17+13+2=32 başarılı – Dmg: 8+7=15
2.yumruk: 20 kritik vuruş! – Dmg: 2*(1+7)=16
3.yumruk: 5 başarısız
Edmond’un demir yumrukları salamanderi bulurken kırılan kemiklerin sesleri son kez duyulur ve yaratık cansız yığılır.
Thorgan:
Thorgan diğer Salamandere saldırmaya hazırlanmak için (x4y7) noktasına gider. Ancak (x4y5) noktasındaki ateş küresinden geçmek zorunda kalmıştır.
Flaming Sphere: 2d6=6
Alevler Barbarı biraz yakmıştır.
Küselkıs:
Ayu'nun beklediğinden çok daha iyi bir savaş çıkarttığını görür Küsel kıs. Bunun için Obad-Hai'ye bu sefer gözlerini Ayu'nun üstünde tuttuğu için şükreder. Ayunun şu anda iyileştirmeye değil savaşacak bir yandaşa ihtiyacı vardır.
Küselkıs yerinde biraz daha yana kayarken Ayu'yu vurmaktan korktuğundan yana çekilmesini ister ama buna zamanı olmadığından mecburen Ayunun arkasından gözüken dünya dışı yaratığa iki okunu fırlatır. Yayından çıkan her oku için fısıldar yayına ve oklarına.
"Lütfen!"
(Ayu: 5foot step (X5-6 Y8-7) + Full attack!)
(Küselkıs: 5 footstep (X6Y4) + Full attack! (Longbow))
Ayu Full Attack: 2 claws +16 melee (1d8+10) and bite +11 melee (2d6+5)
1.claw: 11+16=27 başarılı – Dmg: 7+10=17
2.claw: 5+16=21 başarılı – Dmg: 8+10=18
Bite: 7+11=18 başarılı – Dmg: 4+5=9
Ayu’nun vahşi darbeleri Salamander’in canını alır.
Küsel kıs içeride başka tehlike varmı yokmu diye bakmak için kapıdan içeri girdi ve tehlike olmadığını görünce ayısını girş tarafına gönderdi. Sonrasında ise salamanderin üstündekileri ve odanın içindekileri arayacaktı.
(Küselkıs odaya girip güzel para eder eşya arayacak. Ayu da giriş tarafına uzaklaşacak. )
Güzel Druid araştırınca Salamanderin üzerinde işe yarayacak bir eşya olarak tılsımlı bir mızrak olduğunu görür. (+3 longspear – Large karaktere göre – Diğer salamanderde de var)
Wilbur:
“Vay canına benim yardımım olmadan düşmanları hallettiniz, çok kahramanmıışsınız doğrusu!” der.
Thorgan HP: 150-10=140-51-50=35-16=23-6=17 (rage:+20)
Küselkıs HP: 90
Ayu HP: 68-18-14-21=15+18-15=18
Belkar HP: 100-102=-2-1=-3-1=-4-1=-5
Edmond D. HP: 110

.
5.round:
Belkar:
Ölüyor... HP=-1
Edmond canavarın ölmek üzere olduğunu ve son darbeyi vurmak şerefinin kendisine bahşedildiğini fark etmiştir.
"Geber şeytanın uşağı!"
Flurry of Blows (2d6+7)
1.yumruk: 17+13+2=32 başarılı – Dmg: 8+7=15
2.yumruk: 20 kritik vuruş! – Dmg: 2*(1+7)=16
3.yumruk: 5 başarısız
Edmond’un demir yumrukları salamanderi bulurken kırılan kemiklerin sesleri son kez duyulur ve yaratık cansız yığılır.
Thorgan:
Thorgan diğer Salamandere saldırmaya hazırlanmak için (x4y7) noktasına gider. Ancak (x4y5) noktasındaki ateş küresinden geçmek zorunda kalmıştır.
Flaming Sphere: 2d6=6
Alevler Barbarı biraz yakmıştır.
Küselkıs:
Ayu'nun beklediğinden çok daha iyi bir savaş çıkarttığını görür Küsel kıs. Bunun için Obad-Hai'ye bu sefer gözlerini Ayu'nun üstünde tuttuğu için şükreder. Ayunun şu anda iyileştirmeye değil savaşacak bir yandaşa ihtiyacı vardır.
Küselkıs yerinde biraz daha yana kayarken Ayu'yu vurmaktan korktuğundan yana çekilmesini ister ama buna zamanı olmadığından mecburen Ayunun arkasından gözüken dünya dışı yaratığa iki okunu fırlatır. Yayından çıkan her oku için fısıldar yayına ve oklarına.
"Lütfen!"
(Ayu: 5foot step (X5-6 Y8-7) + Full attack!)
(Küselkıs: 5 footstep (X6Y4) + Full attack! (Longbow))
Ayu Full Attack: 2 claws +16 melee (1d8+10) and bite +11 melee (2d6+5)
1.claw: 11+16=27 başarılı – Dmg: 7+10=17
2.claw: 5+16=21 başarılı – Dmg: 8+10=18
Bite: 7+11=18 başarılı – Dmg: 4+5=9
Ayu’nun vahşi darbeleri Salamander’in canını alır.
(Küselkıs odaya girip güzel para eder eşya arayacak. Ayu da giriş tarafına uzaklaşacak. )
Güzel Druid araştırınca Salamanderin üzerinde işe yarayacak bir eşya olarak tılsımlı bir mızrak olduğunu görür. (+3 longspear – Large karaktere göre – Diğer salamanderde de var)
Wilbur:
“Vay canına benim yardımım olmadan düşmanları hallettiniz, çok kahramanmıışsınız doğrusu!” der.
Thorgan HP: 150-10=140-51-50=35-16=23-6=17 (rage:+20)
Küselkıs HP: 90
Ayu HP: 68-18-14-21=15+18-15=18
Belkar HP: 100-102=-2-1=-3-1=-4-1=-5

.
Edmond hemen yanındaki Belkar'a Belkar'ın cebinden bir iksir içirir.
"Gııız, Kuselkıs, acil buraya gel, ölüyor!"
Sonra Thorgan'a da bağırdı.
"Sen de bir şeyler iç, sen de ölüyorsun!HADİ!"
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Küsel kıs mızrağın kendisi ve yanındakiler için çok büyük olduğunu görünce mızrağı şimdilik almaktan vaz geçer. Belki daha ilerisi için kullanabilir ama.
Ardından gelen Edmond'un erdemli uyarısı ile, körelmiş zihnine küfreder. Orada ölmek üzere olan biri vardır ve ona yardım etmesi gerekmektedir. Orman yaşayanlarının koruyucusu Mielikkiden af dileyerek ve kendinden utanarak Yaralı kolcunun yanına asası ile gider. Hala ayılmamış ise asası ile iyileştirecektir.
Ardından gelen Edmond'un erdemli uyarısı ile, körelmiş zihnine küfreder. Orada ölmek üzere olan biri vardır ve ona yardım etmesi gerekmektedir. Orman yaşayanlarının koruyucusu Mielikkiden af dileyerek ve kendinden utanarak Yaralı kolcunun yanına asası ile gider. Hala ayılmamış ise asası ile iyileştirecektir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
.
6.round:
Belkar:
HP=-1
Cure Moderate Wounds (potion): 2d8+2=12+2=14 HP iyileşti
Belkar Keşiş tarafından boğazından aşağı zorla akıtılan tılsımlı şifalı şurup sayesinde mucizevi bir şekilde kendine gelir ve iyileşme belirtileri gösterir.
Thorgan:
Thorgal baltasını yana koyup yere çökmüştü, savaşmak için yaşlanmıştı artık.
"şşşşş! Kadın gel yaralarımı sar. Bu kahrolası yaratık neredeyse öldürüyordu beni," der.
KüselKıs:
Küsel kıs mızrağın kendisi ve yanındakiler için çok büyük olduğunu görünce mızrağı şimdilik almaktan vaz geçer. Belki daha ilerisi için kullanabilir ama.
Ardından gelen Edmond'un erdemli uyarısı ile, körelmiş zihnine küfreder. Orada ölmek üzere olan biri vardır ve ona yardım etmesi gerekmektedir. Orman yaşayanlarının koruyucusu Mielikkiden af dileyerek ve kendinden utanarak Yaralı kolcunun yanına asası ile gider. Hala ayılmamış ise asası ile iyileştirecektir. Ancak (x4y5) noktasındaki ateş küresinden geçmek zorunda kalmıştır.
Flaming Sphere: 2d6=8
Biraz yanmıştır.
Belkar’a şifalı asayı kullanır:
Wand of cure light wounds: 1d8+1=6+1=7 HP iyileşti.
Wilbur:
Sessizce bekler.
Thorgan HP: 150...=17 (rage:+20)
Küselkıs HP: 90...=82
Ayu HP: 68...=18
Belkar HP: 100...=-5-1+14=8+7=15
.
6.round:
Belkar:
HP=-1
Cure Moderate Wounds (potion): 2d8+2=12+2=14 HP iyileşti
Belkar Keşiş tarafından boğazından aşağı zorla akıtılan tılsımlı şifalı şurup sayesinde mucizevi bir şekilde kendine gelir ve iyileşme belirtileri gösterir.
Thorgan:
Thorgal baltasını yana koyup yere çökmüştü, savaşmak için yaşlanmıştı artık.
"şşşşş! Kadın gel yaralarımı sar. Bu kahrolası yaratık neredeyse öldürüyordu beni," der.
KüselKıs:
Ardından gelen Edmond'un erdemli uyarısı ile, körelmiş zihnine küfreder. Orada ölmek üzere olan biri vardır ve ona yardım etmesi gerekmektedir. Orman yaşayanlarının koruyucusu Mielikkiden af dileyerek ve kendinden utanarak Yaralı kolcunun yanına asası ile gider. Hala ayılmamış ise asası ile iyileştirecektir. Ancak (x4y5) noktasındaki ateş küresinden geçmek zorunda kalmıştır.
Flaming Sphere: 2d6=8
Biraz yanmıştır.
Belkar’a şifalı asayı kullanır:
Wand of cure light wounds: 1d8+1=6+1=7 HP iyileşti.
Wilbur:
Sessizce bekler.
Thorgan HP: 150...=17 (rage:+20)
Küselkıs HP: 90...=82
Ayu HP: 68...=18
Belkar HP: 100...=-5-1+14=8+7=15
.
Belkar, iki elinde hançerleri olduğu halde önünde kaçan koboldu kovalıyordu. Fakat ne kadar hızlı koşarsa koşsun Belkar bir türlü kobolda yetişemiyordu. Minik bacaklarında kalan son güçle ileri fırladı, tam hançerlerini koboldun sırtına saplayacakken birden geri doğru çekildiğini hissetti. Görüşü birden gitti ve etrafı bulanık görmeye başladı.
Daha iyi görmek için gözlerini kırpıştırırken üzerine eğilmiş monk'u ve druid'i gördü. Dünya mı dönüyordu yoksa monkla druid kendisini mi döndürüyordu anlayamadı. 'Bana çarpan da neydi öyle' sayıkladı. Doğrulmaya çalıştı, minik bedeninin her noktası ağrıyordu. Yere serilmiş salamander'i görünce neler olduğunu hatırladı.
'Lanet yaratık' diyip ardından bir küfür salladı. Sinirini geçirmek için elindeki hançeri bir kaç kez salamanderin cesedine sapladı.
Daha iyi görmek için gözlerini kırpıştırırken üzerine eğilmiş monk'u ve druid'i gördü. Dünya mı dönüyordu yoksa monkla druid kendisini mi döndürüyordu anlayamadı. 'Bana çarpan da neydi öyle' sayıkladı. Doğrulmaya çalıştı, minik bedeninin her noktası ağrıyordu. Yere serilmiş salamander'i görünce neler olduğunu hatırladı.
'Lanet yaratık' diyip ardından bir küfür salladı. Sinirini geçirmek için elindeki hançeri bir kaç kez salamanderin cesedine sapladı.
Edmond gülümseyerek,
"Belkar, başka iksirin varsa iç, ondan sonra içeriye dalalım."
der, kapıya doğru ilerlemiştir.
"Söyle bakalım büyücü, içerisinin boyutu hakkında bir bilgin var mı?Canavar hakkında da öyle!"
"Belkar, başka iksirin varsa iç, ondan sonra içeriye dalalım."
der, kapıya doğru ilerlemiştir.
"Söyle bakalım büyücü, içerisinin boyutu hakkında bir bilgin var mı?Canavar hakkında da öyle!"
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
"Doğanın canlıları arasında nezaket yoktur. Hayvanlar kalplerindeki karanlık değil, zekalarının yetersizliğidir bunun sebebi. Ama düşünme kapasitesi olanlar için bu gibi bir özür oktur. Sen düşünebilen bir canlı olduğuna göre Tolgar, neyi nasıl isteyeceğini bir kere daha düşünmeni istiyorum!" Küselkıs, Ayu'yu elindeki asa ile iyileştirir konuşması bitene kadar kaç defa iyileştirebiliyorsa iyileştirir.
"Burada bağırmanın hiç bir anlamı yok, aksine zararı var."
"Burada bağırmanın hiç bir anlamı yok, aksine zararı var."
Eskisi ka
Eskisi ka
"Başımı ağrıtıyorsun kadın. Tempus kocana develer kadar çok sabır versin. Üstelik bunca zamandır ismimi bile öğrenememişsin doğadan böcekten bahsediyorsun."
Thorgan oturduğu yerden kalkmaz.
"Nah şuraya yazıyorum yaralarım iyileşmeden şuradan şuraya gitmem."
Thorgan oturduğu yerden kalkmaz.
"Nah şuraya yazıyorum yaralarım iyileşmeden şuradan şuraya gitmem."
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Küselkıs hiddetli ifade ile barbara döndü ve tıslarcasına konuştu "Senin savaşını gördüm barbar! Irkın kaba da olsa en azından korkakça, sadece kendini düşünerek savaşmaz. Sen baltanın arkasına saklanırken Ayu tek başına alev yaratıklarından birinin karşısına dikildi. Erkekliğini konuşarak değil, düşmanlarınla savaşınla kanıtla!"
Büyücünün diyeceğini bekliyordu şimdi.
Büyücünün diyeceğini bekliyordu şimdi.
Eskisi ka
Eskisi ka
Küsel kıs TOLGAR! dışında herkesi iyileştirdi! Ondan beklediğini verene kadar da iyileştirmeyecekti. Bu sırada
"Bir dahaki sefere bunlardan sizde yanınızda getirin" dedi.
"Bir dahaki sefere bunlardan sizde yanınızda getirin" dedi.
Eskisi ka
Eskisi ka
Edmond sırıtarak, "Ben onu dışarıda görsem yemek zannederim, bir işime yaramaz o benim."
Sonra kavgaya dikkat etti.
"Gız boşuna gavga çıkarma, iyileştiriver şu garibi.Sağolsun hayrı dokundu."
Ardından gızın huyuna gitmek için:
"Ayrıca ayına minnetarız.O olmayaydı zor kazanırdık!"
Sonra kavgaya dikkat etti.
"Gız boşuna gavga çıkarma, iyileştiriver şu garibi.Sağolsun hayrı dokundu."
Ardından gızın huyuna gitmek için:
"Ayrıca ayına minnetarız.O olmayaydı zor kazanırdık!"
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury