Avcılarda Oyun (Yeniden doğuş)
Mustafa iyisin yine,
oyunun için olay çıktı baksana ^^...
ben gelicem, yani umarım
..
ama ama dm den bir göl yada deniz atraksiyonu istiyorum
. şöyle biraz fantezi olsun yau.
ayrıca radikal ve sessiz bir elf rp sinin varlığını farkettirmek biraz zor.radikal kısmı neyse de ,sessiz kısmında susmanız gerekiyor ^^.
neyse saçmalamıyalım..
dm in zamanında ve hazırlıklı bir şekilde adrese teslim edilmesini saygılarımla arz ederim.
( he mben niye kaleciyim? top toplayıcı olucam be nen zevklisi o )
ben gelicem, yani umarım
ayrıca radikal ve sessiz bir elf rp sinin varlığını farkettirmek biraz zor.radikal kısmı neyse de ,sessiz kısmında susmanız gerekiyor ^^.
neyse saçmalamıyalım..
dm in zamanında ve hazırlıklı bir şekilde adrese teslim edilmesini saygılarımla arz ederim.
Mustafa iyisin yine,
ben gelicem, yani umarım
..
. şöyle biraz fantezi olsun yau.
neyse saçmalamıyalım..
ben gelicem, yani umarım
neyse saçmalamıyalım..
-
Logan
- Kullanıcı

FrontsideAir wrote:peki zaten benim de vize haftası başlıyologan wrote:cücemi kimseye vermem ben geliyorum.. son bir kez oynarız...
öyleyse ben ne zaman gelicem?
sen gel çünkü benim işim beli olmaz... ... gelemiye bilirim gelirsem bile sana başka karekter yaratırız hadi gel gelsen ... ben kalıcı değilim zaten..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

0536 331 17 15
bana pazar sabahına kadar ulaşırsanız sevinirim.....
Gitmedne yemi ve diyerlerinison bir kez göriyim...
bana pazar sabahına kadar ulaşırsanız sevinirim.....
Gitmedne yemi ve diyerlerinison bir kez göriyim...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
yani ben şimdi geliim mi gelmiim mi?
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Logan
- Kullanıcı

gel ya nedne gelmiyorusun aaaaaFrontsideAir wrote:yani ben şimdi geliim mi gelmiim mi?
Evet arkadaşlar üzücü bir haberim var.Bu hafta oyun olmıyacak . Nedeni ise hak verirsiniz ki,DM in bu hafta 3 tane sınavı var.Arada olur böyle , hepimiz seviyoruz frp yi amma ,hayatımızı sekteye uğratmasına izin vrecek değliz. Zaten mustafanın arkadaşları olarak oynatmasına ilk olarak biz karşı çıkıyoruz , otursun çalışsın sınavlarına işi ne:P.
Tekrarlıyayım bu hafta oyun olmayacak.
Mustafadan gelecek oyunun 2 hata değerinde ve tadında olacağına dair teminat aldım , az da olsa kendimizi bnunula avutalım ^^..
Kalın sağlıcakla...
Tekrarlıyayım bu hafta oyun olmayacak.
Mustafadan gelecek oyunun 2 hata değerinde ve tadında olacağına dair teminat aldım , az da olsa kendimizi bnunula avutalım ^^..
Kalın sağlıcakla...
-
Logan
- Kullanıcı

beyler aldığı haberlere göre.
yeminer ve scythe.. da gelemiyor..
ama barabarusla biz buluşmayı planlıyoruz.. yarın saaar 11 gibi beli oalcak... 11 den sonara beni yukardaki telefondan ararsanız... nernde olacağını söliye bilirim sizee
yeminer ve scythe.. da gelemiyor..
ama barabarusla biz buluşmayı planlıyoruz.. yarın saaar 11 gibi beli oalcak... 11 den sonara beni yukardaki telefondan ararsanız... nernde olacağını söliye bilirim sizee
umarım dediğin kuvvette bir oyun hazırlarsın da bizim de iki haftalık açlıkla oyuna geleceğimizi hatırlarsın... ayrıca oyun mekanını değiştirelim isterseniz... avcılardaki saklı bahçe bence çok daha iyi oynadığımız yerden... sadece benim beyazıttan geldiğimi ve hepinizin avcılar taraflarında olduğunu düşünerek söylüyorum düşüncemi yoksa öyle garsonlarda falan gözüm yok
... olur di mi???
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Bence Bakırköy'de olsa daha iyi çünkü ben de Maslak'ta kalıyorum ve daha hiç bir buluşmaya gelmedim bu ilk buluşmam olacak ve hiç o taraflara yolum düşmedi.
Diğer arkadaşlar için sorun olmazsa en azından ilk buluşmam Bakırköy'de olsun.
Diğer arkadaşlar için sorun olmazsa en azından ilk buluşmam Bakırköy'de olsun.
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Tamda Avcılarda olsun diycektim...Orası kahve be resmen maç gürültüsü arasında frp mi oynanır allasen.Bakırköydeyken yeni bir yer ulmamız gerek yani : (
ama avcılar saklıbahçe en iyisi bencede.Kesin geleceksen fronsite bakırköyde olmasına bişi diyemem hatta olsun derim,mustafa cım dmcim ama o kahveye sokma kimseyi tamammı.pazar günü dershanem yok ayrıca,yani 1 gibi buluşursak süper olur bak sonra ersin bekliyo..kesin tarihi kararlaştıralım ne zaman nerde,daha 1 hafta var.
ama avcılar saklıbahçe en iyisi bencede.Kesin geleceksen fronsite bakırköyde olmasına bişi diyemem hatta olsun derim,mustafa cım dmcim ama o kahveye sokma kimseyi tamammı.pazar günü dershanem yok ayrıca,yani 1 gibi buluşursak süper olur bak sonra ersin bekliyo..kesin tarihi kararlaştıralım ne zaman nerde,daha 1 hafta var.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
Logan
- Kullanıcı

esasında karenfilde delfin diye bir cafe var tam ortam... ama ankarda ...
Bu arada arkaşlar ben istanuldan kaçar... sizinle tanışmak zevkti...
cüce Büyük bir savaşa gider... ordu 3000 kişiliktir.. ve o tektir...
2999 kişiyi katletikten , ayağına kıtmık batması sonucu oracıkta enfeksiyon kaparak ölür... ölürkende son sözü yaşasın bira...
Bu arada arkaşlar ben istanuldan kaçar... sizinle tanışmak zevkti...
cüce Büyük bir savaşa gider... ordu 3000 kişiliktir.. ve o tektir...
2999 kişiyi katletikten , ayağına kıtmık batması sonucu oracıkta enfeksiyon kaparak ölür... ölürkende son sözü yaşasın bira...
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ben kesin gelirim tabi maslaktan kaç saat önce çıkmam ya da mecidiyeköy'den bakırköye kaç saatte geleceğimi söylerseniz...
İlk buluşma için bakırköy olması benim için daha iyi ama birkaç kişiyle bakırköyde buluşup avcılara geçebiliriz.
İlk buluşma için bakırköy olması benim için daha iyi ama birkaç kişiyle bakırköyde buluşup avcılara geçebiliriz.
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..