KIYAMETİN AYAK SESLERİ [Yorumlar]

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Açıkcası rüzgar ve kar olan bir tepede soğuk olmaması gibi bir durum söz konusu olamaz. Ayrıca Anderonun half-fiend olduğunu bilmek için o kadarda bilgili olmak gerekmez ki zaten kendisini belli ediyor ;)
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Firble wrote:He he neyse benim için anlamamya çalışmak zor olmadı. Bırakalım Andreo yu Dragonfire ı bile tanıyabileceğimi çok sanmıyorum. Sanırım o da benim için şimdilik uzun kulaklı siyah derili bir insan olacak. Ya bu arada henüz siyah derisini fark etmemişim. Ama kar da görüşümüzü engelliyor biraz hem giysileri var di mi ? Sanırım Dragonfire bizim yerimizi rahatlıkla tespit edecek. Yakalandık gibi.

Andreo eğer tepede buluşacaklarının hepsinin savaşçı olmasını bekliyorsan hayal kırıklığına uğrayabilirsin biraz.

:D bu arda seni tekrar aramızda görmek... sevindirici birşey...:D
Hoş geldin..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hpşbulduk Logan.. Yoksa Gümüşyüz mü diyeyim..

Bu arada biz sanırım Andreoları gözlüyoruz. Onlar da bizi arıyor Rp takıldı gibi.. Ya da birilerinin bi şey yapması lazım. Andro Dragonfire hadi ama uzun olan sizsiniz. Bizi bulun. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Firble wrote:Hpşbulduk Logan.. Yoksa Gümüşyüz mü diyeyim..

Bu arada biz sanırım Andreoları gözlüyoruz. Onlar da bizi arıyor Rp takıldı gibi.. Ya da birilerinin bi şey yapması lazım. Andro Dragonfire hadi ama uzun olan sizsiniz. Bizi bulun. : )
Takip ediyoruz yani...
iyi iyi bende sizinkileri okumaya başlıyım bari...:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Benim karakter seninki kadar işinde uzman değil. Bakalım Andreo ve diğerlerinin yanında ne kadar dayanacak? Ama belki de bakarsın güçsüz olması rakip olarak görülmesini engeller di mi ?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Necrosum sen gel ayini birlikte tamamlarız artık yolda ;)

Anderonun ne olduğunu bilmek farklı bir olay bence Firble, o bir bilgi-knowledge işi. Ben bilebilirim büyük ihtimalle çünkü know. planes çok yüksek ancak önceden görmediysen sen bilebilirmisin ? O na Dm karar versin :)

Ortamın sogukluğu ile ilgili de Eldarin birşeyler söylemişti tam hatırlamıyorum kendisi cevaplasın artık...

Birde allah aşkına birileri fingolfine PHB yollasın yada gidip elden versin kitabı :D
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Yorumlar aldı başını gidiyor ama RP tıkandı kaldı sanki. :D Hade daha dünyayı kurtaracaksınız çabuk olun. Yoksa amcaya veririrm görevi o kurtarır. :P
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Açıkcası DM in spot ve search zarlarını atıp bana haber vermersini bekliyorum aha sizi gördüm demiyecem ;)
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Vallahi ben de ilk soğuk sözü nereden çıktı bilmiyorum. Bu aralar Ankara cidden soğuk belki ben çıkartmışımdır. Gerçi kar yok henüz. Ama bir şekilde oynarken sanki kafamda ortamda kar yağışı olduğunu bir yerden görmüşüm gibi hatırlıyorum. Ama zaten o kadar sorun değil... Bi de kar yağışı görüşü o kadar engellemez zaten. Sadece bizim tarafa bakmayı pek istemezler. Ã?ünkü gözlerine kar girer. Bir de eğer bakarlarsa bizi biraz siluetimsi görürler. He bi de tabii cüce de hobbit de elften ve boynuzlu kardeşten daha zor görülen varlıklar bunun da bir etkisi olabilir tabii. Ama bunun ciddi bir saklanma değil gecikme etkisi var. Boşuna benim Rivro saklanacak düzgün bir yer bulalım demedi. Gerçi biraz üşümesinin de rolü vardı.

Andreo ya gelince onun ne olduğunu zaten bilmiyorum ki Sverash DM in bi şey atmasına gerek yok. Rivro nun yarı iblismiş falan öyle şeyleri bilmesi çok garip olurdu. Daha elfin bile ne olduğunu bilmezken. Bence hiç düşünmediğimiz ırk ve nesneler dışında bir şeyin bilinip bilinmediğini geçmişimize göre karar versek daha iyi olur. Tabii birisi çıkıp ben her şeyi duymuşum demezse. Ã?rneğin benim karakterin kara elf ve ibilisi bilmemesi RPsini daha güzel yapacak gibi geliyor. Hadi bakalım.
HARBE GİDEN
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Bu arada enteresan şeyler mi dönüyor ne???

RP mesajımı attım. Dragonfire aşağıdakileri bi şekide tanımlayabildi. Aşağıdakilerde onlardan haberdar zaten. Soğuk mevzuunun üzerinde durmaya o kadar da gerek yok. soğuk dediniz soğuk oldu işte :) . Beni de germedi açıkçası :) ...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Bu arada Firble, lütfen konuşmaların ile düşüncelerini ayırma konusunda biraz özen gösterir misin? Ã?ünkü görüntüsü hoş olmadığı gibi okuması da zevksiz oluyor.

Yabancı forumlardan gördüğüm bir sistemi aktarayım size, hatta bunu isterseniz FRPWorld'de varsayılan haline getirin, çok da faydalı oluyor (Sitemizde Logan tarafından kısmen kullanılan bir sistem) :

Konuşmalar kalın , düşünceler italik ve oyun dışı konuşmalar alt çizgili olmak üzere ayırırsanız hem mesaj yazım sürelerinde, okuma sürelerinde ve DM'in karşılık verme sürelerinde ÇOK BÃ?YÃ?K oranda tasarrufa gider ve RP'lerinizi hızlandırırsınız...

Saygılarımla...
Türklider...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Haklı olabilirsin Türklider... Yapmaya çalışırım. Demek RP yi sen de takiip ediyorsun. Nasıl buldun?
HARBE GİDEN
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Daha bişi olmadı, dur bakalım :) Zamanı gelince yorumlar yapılır ama daha değil. Yanlış olmasın sonra :):)

Saygılarımla...
Türklider...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Türklider izliyorsa oynamayalım :P
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

bu arada ben en son bagırarak fırladım, birilerinin açıklama (doğru yada yanlış) yapmasını bekliyorum o yüzden yazmıyorum henüz
Locked