ya günlerdir uyku uyuyamıyorum yüzüklerin efendisini beklerken de çok heycenlı idim ama sanki şimdi daha çaresiz hissediyorum hemen izlemem lazım ama yapabileceğim hiç bişi de yok size birşey söylemek istiyorum bu filme tanıdığınız herkesi götürün gerkirse kama kılıç balta kullanın silah zoru ilede olsa herkes bunu izlesin kimsenin pişman olmasına izin vermeyin ...
Sırf bu filmi izlemek için izmire geliyordum hatta ucak biletlerini 1 ay öncesinden almıştım indirimli olsun diye. Ama yunanistana gitme olayım olunca uçak biletlerinide geri iade ettim uçak biletlerine verdiğim parayla pasaport olayını halletmem lağzım ulan bendekide şans valla ama içimde uhte kaldı yaza doğru kesin gelecğim tabi hala misafir edecek birileri çıkarsa bana
Ben şu an Ateş Geçitleri'ni okuyorum. Gerçekten çok etkileyici. Fragmanlarda gördüğüm veya duyduğum bazı şeyler kitapla birebir. 15 gün kaldı, biraz daha sabır...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Bence sinemada uzun zamandır açık vardı bu tarz filmlerde. Bana bu filmi ilk gösteren kardeşim oldu. şimdi birlikte sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallah hayallarimizinde ötesinde bi filmdir.