Gates of Shadow / Out of Game

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Illyra kızmasın dwax ?

Aslında güsel bi fikir eglenirz :D

Ama biz yinede soralım dm mize
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Bilmiyorum kızar mı ama zannedersem o şamata çıkarıp, etrafı dağıttığınız için kızmıştı. Hah hah hah hah. :mrgreen:

Ancak, şimdi ben desem ki: WeS_DeX, sen neden (öykü yazar gibi) kendi karakterinden başka, diğer NPCleri de oynatıyorsun, konuşturuyorsun? Üstelik küçük masa, sandalye şeklinde mekan tasvirleri yapıyorsun. Bütün bunları DMnin yapması gerekmiyor mu? Yoksa DM ile anlaştınız mı bu konuda? şeklinde FRP hakkında bilgimi tecrübemi arttırmaya yönelik sorular sorsam herhalde Illyra buna kızmaz. Ben ilk defa oynadığım için (bizim zamanımızda yoktu böyle oyunlar) amaç öğrenmek benim açımdan.

Evet WeS_DeX, ne diyorsun yukarıdaki sorularıma? :schemes:

.
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Simdi dwaxer cok güsel sorular sormussun :D

Benim yapabilecek pek bir seyim yoq yani böyle yazmamı mı istersin ?

Donaef hana girdi iceriyi süzdü.Büyücünün yanında ki masaya oturdu.

Sence uygun mu :D

Ben sadece biraz daha aksion katıorum olaya sonucta o kadının büyücüden biraz tırsmıs oldugunu dm miz acıklamıs bende en azından korkusunu hissetdigimi yazıorum.

Uygun olmamıs mı ? sadece hana girip oturdugumu yazmam 2 satır sürmez ?

cevabını bekliorum ama gercekten sanırım haklısın :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Ã?ncelikle ben fikirlerimi söylüyorum ama yanlış anlama, sadece öğrenmek amaçlı. Yoksa zaten senin rpnin içinde benim rpmin (Dwax Ungart ile ilgili) yeri olmadığı için aslında benim bir ilgim yok olayla. Yani beni ilgilendirmez, bunu bilerek karışıyorum. Maksat muhabbet. :D

Ama bence 1 satır da olsa yarım satır da olsa olur. Ã?rneğin: gidebilirsin dedi Dwax yazarım ve rpmi bitiririm. DMnin cevap yazmasını beklerim diye düşünüyorum. Tabi bu konuda sevgili DM Illyra'nın da yorumlarını bekliyorum.
:evillaugh:
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Haklısın sen söledikten sora okuyunca farkettim sanırım biraz kaptırmısım kendimi yani sen sölemeden önce öle bi düsüncem yoqtu ama haklısın :D ben onu bi düzeltiyim.Yarın Illyra ilede konusurum pardon :D

Zaten sölediklerinde kötü bi amac oldugunu düsünmüorum.Sonucta yerinde bi elestiri yaptın belki de uyarı saol dwaxer :(

Yaptıgım hatayı düzeltirim en kısa zamanda
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Yok canım düzeltilecek bir olay değil yahu, beni de pişman ettin. :schemes: Yok ben hani oluyosa ben de yapiim, gerekirse destan gibi döşerim hah hah. Ã?yküyü sürüklerim yane saçından tuttuğum gibin. :D

Ayrıca benim söylediğimde hiçbir zaman kötü niyet olamaz. Ben 215 yaşındayım, sizin amcanızın amcasının amcası filan sayılırım. Heh he! :king: :mrgreen:
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Zaten kötü niyetin oldugunu düsünmedim haklısın sen bizim dedemizin dedesinin yasındasın :D

Ama bu konuda gercekten haklıydın.Bi daha ki sefere biraz daha dikkatli olurum.

Ben direk hikaye olustumusum replikler felan :D :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Nedense Micah'ın oyunları hoşuma gidiyor.Onun dışında WeS_DeX büyücülere şarlatan diyor :-o :-o :-o Ben büyücüyüm Wes.Beni böyle bil.Hatta bana bu diyarda, FIREBALL EDMOND derler.Konuşmana dikkat et :D

Dwax ise habire hakaret ediyor, cücelerin oyunundan anlamadığım için bişe demicem :D :D :D :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Benim büyücülere şarlatan gibi lakaplar takmamın nedenleri ;

1.Büyücüler genelde cok bilmistir.
2.Büyücüler her zman kendi istedikleri olsun ister (cünkü eger olmassa büyüye bas vuracaktır)
3.Büyücülerin kıyafetleri ve tavırları soytarı hareketlerini andırıo.

sakın yanlıs anlamayın sadece bnm fikirlerim :D

Dwax'ın konusmaları gercekten tam bir cüce konusması.Tebrik ederim Dwaxer gercekten bir cüce nasıl olunur biliyosun.Konusmaların gercekten güldürücü :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Dwax'ın konuşmalarında hakaret değilde daha ziyade patavatsız takılmalar olmasına çalışıyorum. Biraz kaba (belki de biraz cahil) bir şaka anlayışı. Ama özünde iyi bir adam, sinsi değil yani. Cüce karakteristiğinden biraz uzaklaştığı noktalar olabilir ama bütün herkes de tornadan çıkmış gibi birbirine benzeyecek diye bir kural yok değil mi?

Aslında gnom oynatmak isterdim. Bak gör o zaman şamatayı. şakalar, laf sokuşturmalar gırla giderdi. :schemes:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Bir de Huor isimli arkadaşın sabah kalkınca ellerini yıkamaya gitmesi bana komik geldi. Yani sadece ellerini mi yıkadı? :schemes: Bari yüzünü de yıkasaydı, gözlerindeki çapaklar giderdi hiç olmazsa. :mrgreen:
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Mesela Dwax direk barbaların teklifine olumlu yanıt verdi.Barbarlar ona ata deyince sanırım kendisini tanrı gibi hissetdi.Acaba bunun belkide bir tuzak olabilecegini düsünmedi mi? :evil:

Bu aslında elestiriden cok uyarı gibi oldu sanki bir "dikkatli ol" cümlesi oldu.

Dikkatli ol Dwax ilerde sana cok ihtiyacımız olacagından eminim.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

:D Dwax bir cüce olduğuna göre (ben hepsini D&D3.5 oyuncunun el kitabı vs araştrıyorum) yabancılara kolay kolay güvenmez. Yani aslında haklısın. Diyor ki kitapta bir dwarfın başka bir ırktan dost edinmesi için uzun yıllar gerekiyormuş, öyle ki diğerini ömrü yetmeyebilir. :mrgreen:

Dwax'ın bu tedbirsiz hareketinin sebebi, tehlikelere pervasızca atılan deli kişiliğinin bir uzantısından ziyade, daha çok ızgara et ve içkinin dayanılmaz cazibesi. Hah hah! :mrgreen:

Kendimi onun yerine koyup, Barbarların karakteri hakkında düşündüm. Düşmanlık olsaydı, barbarlar sinsice tuzağa çekmek yerine direkt olarak saldırırlardı. Zaten 1e karşı üç kişilerdi. O yüzden güvenmeye karar verdim. Yalnız kamp kurmak daha sakıncalı, uyuduğunda birden tepende kimi ya da neyi bulacağın hiç belli olmaz. 8) :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Hayır, karakterime kendimi katmaya çalıştım, sabahlarımı yüzümü yıkamam :) Elimde toz toprak olduğu için yıkadım oyunda :D

Büyücülere gelince, ben bilmiş büyücü oynatmayı sevmem :D Aslında büyücüleri yanlış tanıtmışlar sana.Her kişinin bir karakteri vardır.Ve o kişiden kişiye değişir.

Cücelere gelince, Dwax bence iyi yapıyor.Karakterini sıradan cücelerden biraz ayırmalı ki tadı çıksın.

Gerçi ben süssüz bir elf oynatıyorum o da ilginç :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Ben kendimi yansıtıorum oyunda.

Human,Rogue.Direk insan oldum herkez ırklarını insan dısında secmis sanırım oyundaki en ilgi cekicisiz karakter benim ki :D
Post Reply