Arena - D&D 4 Edition (yorumlar, konuşmalar)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Edmond tebrikler, ilk rakibini öldürdün. Karakterine seviye atlatıp bir tane de level-1 büyülü item alabilirsin.

CLİCKs, your glorious sacrifice power'ının açıklamasında eğer kendi arkadaşına başta hasar verirsen rakibe ongoing hasar verebileceğini söylüyor. o yüzden eklemedim ongoing hasarı.

Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Karakteri yolladıktan hemen sonra farkettim can skoruna Toughness'i eklemediğimi :D Kusura bakma iki kere yolladığım için :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

liero wrote:Edmond tebrikler, ilk rakibini öldürdün. Karakterine seviye atlatıp bir tane de level-1 büyülü item alabilirsin.

CLİCKs, your glorious sacrifice power'ının açıklamasında eğer kendi arkadaşına başta hasar verirsen rakibe ongoing hasar verebileceğini söylüyor. o yüzden eklemedim ongoing hasarı.

Image
Ben bundan şunu anlamıştım. Eğer bu powerınla birine hasar verirsen geçerli olur diye. Ã?ünkü miss kaçtığı zamanda damage verme durumu var.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

CLİCKs, bu powerı kullanmadan önce senin bitişiğinde olan bir arkadaşına charisma mod.un kadar hasar vermeyi seçebilirsin diyor powerın açıklamasında. Zaten powerın ismi de sacrifice yani feda etmek.

Dwaxer, bir level daha atladın. Karakter kağıdını bekliyorum.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

liero wrote:Dwaxer, bir level daha atladın. Karakter kağıdını bekliyorum.
:D Evet, bu seferki rakibim çetin cevizdi; stresli ve zevkli bir karşılaşmaydı. Liero oyun esnasında sormak istemedim; şimdiyi bekledim; bu rakibi nerden buldun; dergiden filan mı, merak ettim kaynak söylesen; ben de kullanabilirim icabında. :mrgreen:

.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Forgotten Realms Campaign Guide'dan bulduğum bir rakipti. Zhent War Mage - Level 6 Artillery.

Monster Manual
Forgotten Realms Campaign Guide
Manual of the Planes
Draconomicon 1 (Chromatic Dragons)

rakipleri bu kaynaklardan buluyorum.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Dwaxer, şimdi farkettim senin son dövüşte bir kaç kere sanki sende magic rod + 1 varmış gibi hesap yapmışım. Dalgınlıktan kaynaklı. Senin yararına oldu tabi bu :D
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Edmond sen de level atladın. Tebrikler. Bayağı ballısın zarların hepsi yüksek geldi.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

liero wrote:Edmond sen de level atladın. Tebrikler. Bayağı ballısın zarların hepsi yüksek geldi.
Savaş tek turda bitmiş yahu şimdi farkettim :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Hatta benim AC bir eksikmiş üstelik, onu da düzelttim :D

Karakterim hazır, savaşa ve oyuna.

-Freddie Mercury
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Edmond wrote:Hatta benim AC bir eksikmiş üstelik, onu da düzelttim :D
Karakter kağıtlarını kontrol ederken öyle küçük hesap hatalarına rastlayınca kendi tuttğum notlarda düzeltiyorum onları. Hatta initiative'e levelin yarısını eklememişsin ve reflex'i de eksik toplamışsın. onları notlarımda tekrar hesapladım.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

liero wrote:Forgotten Realms Campaign Guide'dan bulduğum bir rakipti. Zhent War Mage - Level 6 Artillery.
:-o Level-6 mııııı! :mrgreen: Vay canına kendimin kat kat üst levelini yenmişim. :)

.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

dwaxer wrote:
liero wrote:Forgotten Realms Campaign Guide'dan bulduğum bir rakipti. Zhent War Mage - Level 6 Artillery.
:-o Level-6 mııııı! :mrgreen: Vay canına kendimin kat kat üst levelini yenmişim. :)

.
Baktım bütün rakipleri takır takır geçiyorsun. İyisi mi biraz zorlaştırayım dedim :D öldürmicektim süründürcektim sadece.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Mark, zaten B13 karesindeydin, o yüzden shift yapmışsın gibi düşündüm. Zarların sayesinde öldürdün iskeleti. Level atlayabilirsin.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

liero wrote:Mark, zaten B13 karesindeydin, o yüzden shift yapmışsın gibi düşündüm. Zarların sayesinde öldürdün iskeleti. Level atlayabilirsin.
Çok endişelendim. Yeah men :D
LEVEL UP
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Post Reply