Darkgnome wrote:Neden yarım kalan hikayelere devam edilmiyor peki
Evet, biraz evvel hurdaları karıştırdım, henüz oynanmamış, ambalajında pırıl pırıl bir drow karakterim var ama ikinci el tükkanlarında da para etmiyor, "abi drow campaing çok satılmıyor, ne yapalım bu karakteri, elimizde kalır!" felan diyorlar.
Illyra 4 kişiden az oyuncu olursa ben de gireyim bu drow karakterle, level-6 gerçi ama bir levelden bir şey çıkmaz sanırım
.
eğer karakter kağıdını atarsan tabii ki.
oyun başlayacak oyuncu eksik çünkü
ama öncelikle good musun evil mi seni kasabaya nasıl yerleştireceğim acaba ?
illa süprizi bozacaksınız bütün savaş itemlarını bedava verecektim, 200 gp ıvır zıvır almak için kalacaktı. ondan ses etmedim. ona göre alışveriş yapın
böyle bir kısıtlama koymamın sebei - yanlış anlaşılmasn - baştan item bedava desem herkes uçacaktı. item ları ben vermeyi düşünüyorum bu yüzden - her sınıfın ihtiyacını göz önüne alarak ve karakterin özelliklerine göre - ayrıca +2 item da. gerçi oyunun hemen başında combat olmayacağı için o kadarda önemli değil. yani kimse hoop diye üstü tam takım karakter kağıdındaki eşyalarla oyunun içinde düşmeyecek
Karakter eksiği var ise benimde hali hazırda bir changeling karakterm var. Onu oyuna ekleyebilecek misin?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka