Lepfter Macerası (oyun ekranı)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Sabaha kadar nöbetleşerek uyumaya devam eden grup sabahın ilk ışıkları ile uyandılar. Elflerin önderliğinde yola çıkma vakti gelmişti. Zaten görünen mağaranın kapısına elflerin rahatça gittiğini gördünüz ve şaşırdınız. Elflerden biri bu halinizi farketti ve size dönerek;

"Gündüz vakti buralarda olmazlar" dedi ve hafif gülümsyerek mağaranın girişine doğru ilerledi. Tam girişinde duran elf:
"İçerden sesler geliyor" diğerlerinin bakışını görünce:
"Ve evet dragonbornlar..."
Sonra seslerin birden dahada arttıgını farkettiğiniz ve dışarı doğru gelen 5 dragonborn sizi görünce iyice hiddetlendi ve kendi dilinde birşeyler bağırarak üzerinize doğru gelmeye başladılar.

Ã?ncelik sırası sizde!!(intiative zarlarnınız yazayım mı bundan sonra??)

(arkadaşlar oyunun uzun süredir devam etmemesinin sebebi 1- ilgisizliğim bunun iin özür diliyorum 2- hala bulamadıgım oyun için hazırladıgım tileslerim)

Image

Yeşiller Elfler
Kırmızılar Dragornbornlar
MAviler kim acaba :-
P
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Panter formundaki kız, sıçrayan büyük adımlarla ilerledi (G - 6) ve dragonborn'a (3 numaraya) pençleeri ile saldırdı. Bu sırada kükremiş ve kulakları geriye yatmıştı..
Image
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Elemdil hafif ve seri adımlarla ilerleyek ilk düşmanına kılıcını savurdu, kılıcının şimşek gibi çakmasıyla aniden gözden kaybolarak diğer düşmanlarının arkasında belirdi ve şimşekler çıkaran kılıcını bir daha savurdu.

Code: Select all

Blazing Pursuit Att:11 vs AC, Dmg 1d8+6 AP sf.51 standart action
1 nolu dragonborna ilk saldırı, 5 nolu dragonborna 2. saldırı (5 nolu dragonbornun arkasına teleport olacağım haritaya göre soluna) 
Aegis of Assault  minor action
2 nolu dragonbornu markladım.
1
1,2 ve 5 numaralı düşmanlar marklandı, üçünden herhangi biri başkasına saldırırsa Aegis of Assault özelliğimi kullanarak vuracağım.
Melee Basic Attack Att:11 vs AC, Dmg 1d8+6 
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

doğanın ruhları benimle olun
"Call Spirit Companion" K6 karesine
Image
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Argu-Zyrus dragonborn'lara doğru koştu, ama araya mesafe koyduğundan emin oldu (J5'e gidiyor). Bıçağını(dagger) çekti ve dragonbornlardan birine (1 numaralı) önce fırlatır gibi yaptı, sonraysa bıçağı gerçekten fırlattı (sly flourish).
Image
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Sırtımdaki sadaktan iki ok çekip, yayıma sürdüm gözüme kestirdiğim ejderanlara gönderdim.

Minor Action: Hunter's quarry (s104) --3 no'lu dragonborn
Standart Act: Spikes of the Manticore (s108) -- 3 ve 1 no'lu dragonbornlar.
Free Action: Elven Accuracy (s40) -- Kaçırırsam, hedefi...
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

3 numaralı Dragonborn'u gözüne kestirip (Aegis of Shielding) G5 karesine gitti ve

Electrified Lash

Gücünü kullandı.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Image

Lareena dragonbornun(3) üzerine atlayarak pençelerini savurmak istemiş fakat dragonborn bu hamleden ucu ucuna yırtmıştı.[Atack roll:18(fail)]

Elemdil dragonborna(1) kılıcını hızlıca savurdu.[Atack rol: 13(fail)] Fakat dragonborn bu hamleden ustaca sıyrılmayı başardı. Daha dragonborn ona karşılık vermeden Elemdil büyüsel güçleri ile kendini başka bir dragonbornun(5) arkasına ışınladı. Kılıcını dragonbornun hiç beklemediği bir anda savurdu ve kılıcının ucunun dragonbornun sırtına geçmesini seyretti.[Atack roll:25(Hit)]=>1d8+6=2+6=8

Dradin şaman güçlerini kullandı ve K6 da ona bağlı bir ruh belirdi.

Argu ise dragonbornun(1) üzerine doğru hızlıca koştu ve çektiği bıçağını fırlatır gibi yaptı ve sonra gerçektende fırlattı.[Atack roll:17(fail)] Dagger dragonbornun hafif yanında fırladı ve mağaranın karanlığında nereye gittiği anlaşılamadı.

Aramil sadaktan iki ok çekip yayına koydu ve ustaca bir atış yapmak için hazırlandı ve Oklarını dragonbornların üzerine saldı.[Atack roll:22,23(hit)]=> 2d10+5+1d8=8+5+2=15(3 nolu dragonborna) 1d10+5=2+5=7(1nolu dragonborna)
Oklar hedeflerini inanılmaz bir şekilde bulmuştu.

Kaddim dragonbornlardan(3) birini gözüne kestirmişti bile. Yanına kadar ilerledi ve elindekileri dragonborna geçirdi. Bunu ustalıkla ve rahatlıkla yaptı.[Atack roll:25(hit)]=> 2d8+5=6+5=11
Bu sırada elfler kendilerini grubun biraz daha gerisinde bırakmış yaylarına koydukları oklarla isabetli atışlar yapmaktaydılar. Hepsi de aynı dragonborna(1) atış yaptılar. Teker teker hepsini avlayabilmek için iyi bir yönetem olduğu kesindi.
[Atack Roll:19,13,19]=> 3d10+9=5+7+6+9=27
3Nolu dragonborn Lareena'nın bu saldırısından pek hoşnut olmuşa benzemiyordu. Elinde kılıcı isabetsizce savurdu.Sinirliydi![Atack Roll: 25]=>4(Kaddim'in markı sayesinde bu hasardan kurtuldu Lareena)

1Nolu dragonborn Kaddimin üzerine kılcını ustaca savurdu sinirden çok intikam hırsı vardı onda. [Atack Roll: 27]=>9 Tam bu sırada Kaddim daha önceden işaretlediği ayratığın hareketini kolayca sezdi ve ani bir hareket ile darbeden büyük ölçüde kurtuldu.[Aegis of Shielding]=>damage 9-8=1

5nolu dragonborn aniden yediği darbe ile arkasına dönerek kılıcını belirleyemediği bir hedefe savurdu ama başarılı olamadı.[Atack roll:11]

2nolu dragonborn kaddime dogru koştu ve kılıcı havada koşarken kendi dilinde ölüm diye bağırıyordu. Bunu anlamak için dilini bilmeye gerek yoktu. Her halinden intikam arzusu ile dolmuş olduğu belliydi.[Atack Roll:15] Bu öfkesinin ona zarardan başka birşey getiremediğini ıskalanması ile ödedi.

4nolu dragonborn ise aniden biraz yanında beliren savaşcıya yöneldi. Arkadaşının başarısız saldırısından sonra o da başarısız bir saldırı daha yaptı. Elemdil büyüsel özellikleri ile oradan yok olmuştu. Bunu şaşırmıştı dargonborn.

Elemdil çokta 1 ve 2 nolu dragonbornun arasına ışınlanmıştı. Diğer arkadaşları ,le uğraşan dragornbornlara ani bir saldırı yaptı.
[Atack roll: 15,21]=> 1d8+6=13(2 noluya)

Hit Points
Kaddim=73-9=64
Lareena=54
Aramil=57
Dradin=60
Argu=55
Elemdil=67

Dragonborn(1)=63-3(Aramil)-11(kaddim)-27(elfler)=22(blodied)+(Elemdil mark)
Dragonborn(2)=63-13(Elemdil)=50+(Elemdil mark)
Dragonborn(3)=63-15(Aramil)-11(Kaddim)=37+(Kaddim mark)
Dragonborn(4)=63
Dragonborn(5)=63-8(Elemdil)=55+(Elemdil mark)
Last edited by Aegron Linwelin on Sat Apr 17, 2010 5:50 pm, edited 4 times in total.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

kedi formundaki ki kız yaralandığında hayvansı bir acı çığlığı attı. ardından yeniden kılıcını çekmiş dragoborn'a öfkeyle saldırdı...
Image
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Elemdil çevik bir hareketle kendi etrafında dönerek düşmanının arkasına geçti ve kılıcını müthiş bir hızla savurdu.

Move Action 2 nolu dragonbornun soluna (Kaddim'le flank)
2. noluya Watchful Strike Att:11 vs AC, Dmg 2d8+6 AP sf.56
Ayrıca bu power sayesinde 1. nolu dragonbornu tekrar mimliyorum. 
1 ve 2 nolu mimli.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Sadağımdan iki ok yine çekiyorum, ve hedeflerime bırakıyorum.

Thundertusk Boar Strike (s106) -- 3 no'lu ve 2,1 ya da 5 no'lu ejderan düşman.
Elven Accuracy (s40( -- Kaçırırsam, hedefi...

Vuruşumla ya da önceden 3 nolu düşman düştüyse;
Hunter's Quarry (s104) -- En yakınımdaki düşman ejderanı belliyorum.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

"Hay..." dedi Argu-Zyrus, "O bıçaklar havadan yağmıyor. Bunu ödemen lazım!" diye seslendi dragonborn'a.

Bu sefer, aynı dragonborna kısa kılıcıyla bir saldırı yapacaktı. Ã?nce kısa kılıcını çekti(move action); ama yaratığa yaklaşmaktan kaçındı. Sonra, yakınlarda saklanabileceği bir yer bulmayı denedi, yaratığın tek bir hamleyle ona ulaşamayacağı, ama isterse onun yaratığa birkaç adımda ulaşabileceğin bir yer gözüne kestirdi ve gizlenmeyi denedi (chameleon)
Image
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

Cüce ağzından köpükler çıkararak bağırır, ayısına (spirit companion) seslenmektedir.

"Grizzzi, dostlarımıza yardım et, çabuk."

Move Action
Kendisi de koşarak J6 noktasına ilerler.
Grizzi de, aynı anda I5 noktaına gider.

"Saldır dostum, bu ejder parçalarına gününü göster."
Ruhani Ayı, pençesini kaldırarak 1 numaralı dragonborn'a saldırısını yapar.

Standart Action
Protecting Strike
+7 vs Reflex

Vurursa, 1d8 +4 hasar ve kaddim, Argu ve lareena 4 temp hp alcaklar.
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Genç kılıç büyücüsü, bir adım geri kaydı (I6 - Shift) ve oradaki düşmanlarına elektriğinin tadını hissettirdi (1-2-3'e, Lingering Lightning)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Image

Lareena bu sefer dragonborna(3) daha hiidetli saldırdı ve dragonbornun vücuduna pençelerini geçirdi.[Atack Roll:22]=>Hit:1d8+4=10

Ã?evik bir hareketle diğer dragonbornun(2) arkasında geçen Elemdil dragonbornu arkadaşı ile arasında sıkıştırdı ve kılıcını ustaca savurup dragonbornu gaifl avladı. [Atack roll:31]=>hit:2d8+6=18
Aramil ise sadağından çektiği okları rakibine ustaca yollamaya devam ediyordu. Her attığı ok bir dragonbornun canını biraz daha yakıyor biraz daha sinirlendiriyordu onları.[Atack roll: 21]=>Hit:1d10+5+1d6=18(sadece 5 nolu dragonborna attın varsayıyıyorum ilerleme hareketlerini yazmamışsın ve diğer atışları yapabilmek için arada arkadaşlarının olmaması gerekir)

Lydronk kendine uygun ve stratejik bir yer arasada mağaranın girişinde böyle bir yer bulamayacağını anladı.

Dradin ve ruhani ayısı birden saldırıya geçtiler. Ruhani dostu dradinin talimatlarını birebir yerine getiriyordu. Hızlıca dragornborna yaklaştı ve pençesini geçirdi. Hit : 9 Bu sırada Lareena az önce aldığı yaranın hafifçe rahatladığını hissedebildi.

Kaddim ise bir kare geri çekildi ve elektrikler fışkıran kılıcını ejderanların üzerine savurdu.[Atack roll:21]=>Hit:1d8+5=12 Böylece ejderanlardan biri direk yere yığıldı(1)

Yerde can çekişen ejderena(1) saplanan bir elf oku ölmesine neden oldu. Diğer elfler ise saldırılarını diğer ejderana doğru yaptılar ve diğer ejderan oklar ile can verdi.

3 nolu ejderan Lareenaya saldırmaya çalıştı ama bir önceki saldırısı kadar başarılı değildi. Panter bu saldırıdan kıvrak bir şekilde kurtuldu.

4 nolu ejderan ise koşarak Elemdilin yanına geldi ve kılıcını savurdu. Hit:7
5 nlo ejderan da en yakında gördüğü elemdile doğru koştu. Kılıcını elemdile doğru savurabilsede vurmaktan çok uzakta isabet ettirmesi bile çok zordu.

Dragonborn(3):10(blodied)
Dragonborn(4):63
Dragonborn(5):55

Lareena:50+4(temp)=54
Elemdil:67-7=60
Kaddim Kai:72
Aramil:57
Dradin:60
Argu:55
Post Reply