Kendime ait bir cult bile oluşturabilirim... şööle barbarlardan ve savaşçılardan oluşur...
Onlara inspire frenzy ile güç veririm onlar da bana tapar demigodları Corax'a
Bence demigod olmak için "bayaaaaaa" bir level almak lazım...
şööle kafadan 50 filan...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Aslında ben 2nd ed. a dayanarak konuşuyodum.2nd. da pek de basit değil bu.Ama dediğiniz gibi çok daha fazla lvl da gerekebilir.Ayrıca belli bi lvl aşmaktan öte bişeyler de istiyo olabilir demigod lık.
evet evet sırf lvl diil.Mesela sadece level a bağlı olmayan başka bi sınıf da biliyorum ben."Domainlord"luk.
bi domainlord var lvl "0" human
Adam lvl "0" olduğu için de class'ı yooook
öyle valla...
Hmm ben zaten yalnızca level'a bağlamamıştım. Sonuçta büyük itimalle bir tanrının gücünü filan kapman lazım. Bir şekilde onun özünden biraz emmen gerekiyor... Baldurs Gate 2: Bhaal's Throne'da oyunun son varlığı Bhaal'ın enerjisini emip bir demigod olan bir kadındı. PLanelerden akan bir enerjiyi emip tanrı olacaktı ama biz tam tanrı olmadan yetiştiğimiz için onu "demigod" haliyle yakalıyorduk. Bence gayet güzel bir açıklama ve bakış aısıydı bu işe... Bir tanrının ölümü sonrası onun özünden ve gücünden "yararlanan" birkaç varlık yani...
Baldur's Gate 1'deki son karşılaştığın savaşçıdan mı bahsediyorsun? O bhaal değil yalnızca zavallı bir oğlu olan Saverok'tu... Bhaal'ın gücünü zihninde bile canlandırman mümkün değil...
Hmm evet Melissa denen kadını diosun şu Glebrazuları ve Pit Fiendlari cocukluk arkadasi gibi butun mahalleti toplayip getiren belali kadin. Time Stop yapip sonra 8 kere suratima suratima vurup coup de grace beceremeyen 10 metrelik insan azmani amazon kılıklı demigod
Ağzını burnunu kırdım salağın fighterımla
İyi yapmışsın bendede büyücü vardı ama pek büyü yemiyou manyaq ama en son bir büyü yapıtımda zıbarmıştı. (ne yaptıımı hatırlamıyom ama bayaa esaslı bi büyüydü...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Sürekli pierce magiclerle gücünü düşürmek lazım... Yalnız o oyunda bir bug vardı... Bende timestop, pierce magic tarzı scrollar vardı ve onları quickslota koyup büyücüyü kopyalayan büyüyü yapınca time stop scrolunu kopya büyücü de kullanabiliyordu... Bu sayede zaten timestop bilen büyücüm zamanı 4 kere sırayla durdurarak büyüleri saydırıyordu... yaratıkla şavaş esnasında ölen grup elemanlarını dirilten cleric de ayrı bir manyaktı