Kim ne derse desin ben Lord Sothderim

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Demigod yalnızca level 20 midir?
O halde artık kendimi demigod ilan ediyorum :P
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Ben almayayım :cikcik:
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Kendime ait bir cult bile oluşturabilirim... şööle barbarlardan ve savaşçılardan oluşur...
Onlara inspire frenzy ile güç veririm onlar da bana tapar demigodları Corax'a :P
Bence demigod olmak için "bayaaaaaa" bir level almak lazım...
şööle kafadan 50 filan...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Eee koca demigod oluyosun. Hatta 50 bile az bence...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

Aslında ben 2nd ed. a dayanarak konuşuyodum.2nd. da pek de basit değil bu.Ama dediğiniz gibi çok daha fazla lvl da gerekebilir.Ayrıca belli bi lvl aşmaktan öte bişeyler de istiyo olabilir demigod lık.
Evil rises,darkness falls...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Bencede. Yani koca demigodluğu level'a bağlamamak lazım.
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

evet evet sırf lvl diil.Mesela sadece level a bağlı olmayan başka bi sınıf da biliyorum ben."Domainlord"luk.
bi domainlord var lvl "0" human 8O 8O 8O
Adam lvl "0" olduğu için de class'ı yooook 8O :x :?
öyle valla...
Evil rises,darkness falls...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hmm ben zaten yalnızca level'a bağlamamıştım. Sonuçta büyük itimalle bir tanrının gücünü filan kapman lazım. Bir şekilde onun özünden biraz emmen gerekiyor... Baldurs Gate 2: Bhaal's Throne'da oyunun son varlığı Bhaal'ın enerjisini emip bir demigod olan bir kadındı. PLanelerden akan bir enerjiyi emip tanrı olacaktı ama biz tam tanrı olmadan yetiştiğimiz için onu "demigod" haliyle yakalıyorduk. Bence gayet güzel bir açıklama ve bakış aısıydı bu işe... Bir tanrının ölümü sonrası onun özünden ve gücünden "yararlanan" birkaç varlık yani...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

ama Bhaal bayaa levelli bir dostumuzdu. Öldüresiye canım çıktıydımdı... (yazım hatası yapayım...)
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Baldur's Gate 1'deki son karşılaştığın savaşçıdan mı bahsediyorsun? O bhaal değil yalnızca zavallı bir oğlu olan Saverok'tu... Bhaal'ın gücünü zihninde bile canlandırman mümkün değil...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

yok Baldur's Gate 2'deki bhaal ruhlu kadını diorum...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hmm evet Melissa denen kadını diosun şu Glebrazuları ve Pit Fiendlari cocukluk arkadasi gibi butun mahalleti toplayip getiren belali kadin. Time Stop yapip sonra 8 kere suratima suratima vurup coup de grace beceremeyen 10 metrelik insan azmani amazon kılıklı demigod :)
Ağzını burnunu kırdım salağın fighterımla :mrgreen:
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

İyi yapmışsın bendede büyücü vardı ama pek büyü yemiyou manyaq ama en son bir büyü yapıtımda zıbarmıştı. (ne yaptıımı hatırlamıyom ama bayaa esaslı bi büyüydü...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Sürekli pierce magiclerle gücünü düşürmek lazım... Yalnız o oyunda bir bug vardı... Bende timestop, pierce magic tarzı scrollar vardı ve onları quickslota koyup büyücüyü kopyalayan büyüyü yapınca time stop scrolunu kopya büyücü de kullanabiliyordu... Bu sayede zaten timestop bilen büyücüm zamanı 4 kere sırayla durdurarak büyüleri saydırıyordu... yaratıkla şavaş esnasında ölen grup elemanlarını dirilten cleric de ayrı bir manyaktı :mrgreen:
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Ah evet evet onları bende farkettim. Hayatta gördüğüm en çok buglu olan ikinci frp'idi sanırım. (ilki mi? Tabiki morrovind)
Post Reply