KIYAMETİN AYAK SESLERİ [Yorumlar]
vallahi abi sen bağırarak fırladın. şu kel kafalı kardeş de konuştu... Seni pek takmamış gibi veya sana da çaktırmadan cevap vermiş de olabilir. : )) Sanırım bir yerden doğaçlama yapmak gerekiyor. Ben zaten başından beri durmadan doğaçlama yapıyorum. Devam ettirebilmek için kendi RP mi.. : ) Sen de seni duymamışlar gibi davran bence. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Bağır bakalım kardeş... Ama çevrediklerin seninle benim gibi ufaklıklara çok dikkat edeceğini sanmam. : ) ) )) ) Gorath da kendisine ufak dememe kızardı : ) ) )
HARBE GİDEN
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 8069#98069
yahu ben burada ortam tasviri yaptığımı sanıyordum. eksikse detaya girebilirim...
yahu ben burada ortam tasviri yaptığımı sanıyordum. eksikse detaya girebilirim...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Peki yapıyom abi biraz karakterin sınırlarını da .ok abartmadan zorlamaya çalışacağım. Hadi bakalım Ama iş yine Eldarin in yazacağı devama bakıyor biraz.
HARBE GİDEN
Eldarin şu sıralar sınavlara boğuştuğunu bu yüzden fırsat bulamadığını söyledi bana. Beklemedeyiz napalım sınav geçerli bir mazeret 
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Tamam yahu döndüm allah allah. Herkestende özür diliyorum, sınavlar vardı, yolculuk vardı ondan girip yazamıyordum. Özür dilerim tekrar tekrar
.
Firble kaptın tüyü ne yapacaksın bakalım
.Dragonfire da karizmayı çizdirdi bu arada. Malum Quicksilver, tiefling rogue felan
şimdi Dragonfire son kez insiyatife sahiptir. Bunu da belirteyim. Bu arada hakkaten, gitçem banane ayağıyla bayağı bilgi kopardınız ya hadi öyle olsun
.
Herkese iyi eğlenceler...
Firble kaptın tüyü ne yapacaksın bakalım
şimdi Dragonfire son kez insiyatife sahiptir. Bunu da belirteyim. Bu arada hakkaten, gitçem banane ayağıyla bayağı bilgi kopardınız ya hadi öyle olsun
Herkese iyi eğlenceler...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Eh biraz kendimi övmek gibi olacak ama benim Df den sonraki mesajı atmam arasında iki üç gün falan geçmişti. Zaten RPde de karakterime sanki günlerce herşey donmuş gibi gelmişti. : )
Ama benim mesaj atmamı da DF in her şey durdu bir şeyler atın mesajı sağladı. Eğer sahne durursa herkesten bir iki şey çalıp ilerletmeye devam ederim. : )
Ama benim mesaj atmamı da DF in her şey durdu bir şeyler atın mesajı sağladı. Eğer sahne durursa herkesten bir iki şey çalıp ilerletmeye devam ederim. : )
HARBE GİDEN