KIYAMETİN AYAK SESLERİ [Yorumlar]

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

vallahi abi sen bağırarak fırladın. şu kel kafalı kardeş de konuştu... Seni pek takmamış gibi veya sana da çaktırmadan cevap vermiş de olabilir. : )) Sanırım bir yerden doğaçlama yapmak gerekiyor. Ben zaten başından beri durmadan doğaçlama yapıyorum. Devam ettirebilmek için kendi RP mi.. : ) Sen de seni duymamışlar gibi davran bence. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

o zaman tekrar bağırayım :D
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bağır bakalım kardeş... Ama çevrediklerin seninle benim gibi ufaklıklara çok dikkat edeceğini sanmam. : ) ) )) ) Gorath da kendisine ufak dememe kızardı : ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Mağbedin tam yeri ve durumu hakkında daha fazla bilgi alabilirmiyiz GM bey?
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Hala bilgi bekliyorum...
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 8069#98069

yahu ben burada ortam tasviri yaptığımı sanıyordum. eksikse detaya girebilirim...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ben tam mesafe harabenin yönünü oraya ulaşmak için harcayacağım tahmini zamanı merak ediyordum.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Arkadaşlar hadi birazcık birşeyler yapın durdu RP olduğu gibi. Baştan böyle konuşmamıştık.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Peki yapıyom abi biraz karakterin sınırlarını da .ok abartmadan zorlamaya çalışacağım. Hadi bakalım Ama iş yine Eldarin in yazacağı devama bakıyor biraz.
HARBE GİDEN
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Eldarin şu sıralar sınavlara boğuştuğunu bu yüzden fırsat bulamadığını söyledi bana. Beklemedeyiz napalım sınav geçerli bir mazeret :wink:
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bakalım Dragonfire ın karakterinden tüylü kalemi çalma girişimim ne olacak ?
HARBE GİDEN
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Tamam yahu döndüm allah allah. Herkestende özür diliyorum, sınavlar vardı, yolculuk vardı ondan girip yazamıyordum. Özür dilerim tekrar tekrar :).

Firble kaptın tüyü ne yapacaksın bakalım :) .Dragonfire da karizmayı çizdirdi bu arada. Malum Quicksilver, tiefling rogue felan :P

şimdi Dragonfire son kez insiyatife sahiptir. Bunu da belirteyim. Bu arada hakkaten, gitçem banane ayağıyla bayağı bilgi kopardınız ya hadi öyle olsun :).

Herkese iyi eğlenceler...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Yanlız D.fire gidicem deyince nasıl atıldı herkes, aksiyon geldi be ortama :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eh biraz kendimi övmek gibi olacak ama benim Df den sonraki mesajı atmam arasında iki üç gün falan geçmişti. Zaten RPde de karakterime sanki günlerce herşey donmuş gibi gelmişti. : )

Ama benim mesaj atmamı da DF in her şey durdu bir şeyler atın mesajı sağladı. Eğer sahne durursa herkesten bir iki şey çalıp ilerletmeye devam ederim. : )
HARBE GİDEN
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Tek hak tek şans Firble, hata yap ve 2. diye birşey olmasın :)
Locked