Kerdox geyikle karşılaşmadan evvel 1. kamp yerinde sadece Huor kaldı.
şimdi Kerdox Huor'a soru sorduğuna göre bizden uzakta olması gerekmezmi?
Yada Huor'da yalnız kalmaktan sıkılıp yanımıza geldi diye varsayacağız.
Ona göre bende yazımı düzelteyim.
Kerdox, ikinci kamp yerine gelip büyücü Magnus'u görünce gıcık olup hemen geri döndü anladığım kadarıyla. Üstelik büyücülere veryansın etti. Sevmezmiş büyücüleri. Peki Huor büyücü değil miydi?
Bütün şahısların karakter ve fiziksel özellikleri (geçmişleri değil) bir arada bu bölümün ilk mesajına edit suretiyle konsa iyi olur. Gerektiğinde kolayca gözden geçirebiliriz.
Ben Lugaritas'ı elf diye sanmışım bir ara Huor'u insan ama tam tersiymiş meğerse :embarrass:
Herkes izin verirse, hikayeye yön vermek için izninizi istiyorum. Herkesin geçmişini biliyorum. Bunları bir araya getirip, bazı başlıklarla özetlemeye çalışim size;
iskambil oynamak,
yersarsılıyor, ordu,
Derinlerdekiler,
büyücünün kayıp gücü bilmecesi,
harita,
eski efendisinin gelini,
haberci,
misafir,
Anahtar Taş,
Kabul ederseniz, kahin özelliğimi grupta başka kimse kullanmamalı.
Tam olarak ne yapacağını anlamadım ama benim için problem değil.
Click's'in karakteri kabusları sayesinde kehanette bulunuyordu, belki onunla beraber çalışırsanız iki kehanetçinin söyledikleri birbirini destekler, daha güzel olur.
Mark eğer yanlış anladıysan kusura bakma ben kahinlik gibi bir özellik kullanmıyorum amacım da o değil zaten. Sadece kabuslar gördüğümü belirtmiştim. O kabuslarda karakterin içine doğuyor inşallah yanlış anlaşılma olmamıştır?
Arkadaşlar cevap atılmadığı için istemediğinizi düşündüm. Canınızı sıkmak da istemiyorum. Ben ork olmaya devam ederim. Karışmam merak etmeyin. Anlatamamışım sanırım, tam olarak yapmak istediğim şeyi.