Böcükozmos ..........(muhabbet, yorum)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Benim de canım çekti. Katılabilirim değil mi?
ben de tırtıl olayım. Adım zıpzıp olsun. hp'de 200 olsun.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Güzel, yeni elemanların katılması hayırlı olsun diyorum.

Wes, güve olduğuna göre tabii ki uçabiliyorsun.
Henüz öğrenmediğiniz, -ya da kullanıp ustalaşmadığınız demek daha doğru- bazı ırksal yetenekleriniz var tabii. Bunları zamanla keşfedeceksiniz. Ã?rnek: güvelere özgü "düşmanın gözüne toz atma" yeteneği rakibi 5 tur kör eder, vs. Ama bu konular daha ileride ele alınacak, önce otursun oyun iyice.

şimdi yeni gelenlerin karakterleri şöyle:

Ralf tp=0
Güve
Hp: 220
Hız: 88+20
Hasar: 4d6
Zırh: +2

Eşyalar:
Nektar likörü: 2
Dirilten aş: 2

...

Zıp tp=0
Tırtıl
HP: 200
Hız: 80
Hasar: 4d6+4
Zırh: +5

Eşyalar:
Nektar likörü: 2
Dirilten aş: 2

Hemen sokuyorum oyuna ikinizi de.
. :D
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Hazırım :D

Peki önceki yasamımızda mesela basbakandık diyelim bunu böcükozmoz da hatırlıyor olcakmıyız ?
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

WeS_DeX wrote:Hazırım :D
Peki önceki yasamımızda mesela basbakandık diyelim bunu böcükozmoz da hatırlıyor olcakmıyız ?
Tabii hatırlarsınız ama geçmişe bağlanıp kalmak, bu günü dolu dolu yaşamanızı zorlaştırır. :-P :schemes:
.
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Bu böcükozmos sistemi kulaga gercekten cok sirin ve güzel geliyor.Sanırım izmir' de bir kac arkadasıma tavsiye edip bu oyunu aramızda oynayabiliriz.Gercekten muhtesem bir diyar.Yine yaptın yapacagını Dwaxer :) tebrik ederim.

Her zaman böcek yasantısıyla ilgili oyunları cok severdim film veya animasyon olsun hic farketmez hepsi gercekten cok hosuma giderdi ki hala da gidiyor.Bu oyun tamamen farklı bir sistem farklı bir dünya.Cok basit ve güzel bir mantık olması da Dwaxer'in ustalıgı olsa gerek :)
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond sen en son kuvvet macununu da alınca ağırlık aşımına girdin. Bildiğiniz gibi herkes kendi HPsi kadar yük taşıyabilir. Senaryo icabı bozmadım olayı ancak bir dahaki sefere bulduğun eşyaları hangi arkadaşın emanet edeceğine karar verip (ya da paylaştıracak mısın, vs) buradan da bildirirsen sevinirim.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Elimdeki eşyaları, şimdilik bitiriyorum :D

Daha sonra elime geçen eşyaları, dostlarıma vereceğim.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Dwaxer, bak aklıma ne geliyor.

Hani demişsin ya, yemekleri kendiniz yapmak yerine satın alın.Ã?yleyse Nektar gibi şeyler hiç işimize yaramaz.Oyunda kalabalığa neden olur.

Bence yemekleri kendimiz yaparsak TP kazanalım.Ya da toplamda daha ucuza denk gelsin.

Fakat yemekleri yapmak, iki katı zorluğunda olsun?Ne dersin?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Dwaxer, bak aklıma ne geliyor.
Hani demişsin ya, yemekleri kendiniz yapmak yerine satın alın.Ã?yleyse Nektar gibi şeyler hiç işimize yaramaz.Oyunda kalabalığa neden olur.
Bence yemekleri kendimiz yaparsak TP kazanalım.Ya da toplamda daha ucuza denk gelsin.
Fakat yemekleri yapmak, iki katı zorluğunda olsun?Ne dersin?
Malzemeler sadece gıda değil, büyü yaparken de işe yarıyor.
Ã?rnek: Abulşif Büyüsü: 1 mantar + 1 nektar + 6tp = 8d20 iyileştirir.
Üstelik sizin yemek yapmaktan daha önemli işleriniz var. Düzen, adalet, vs :schemes: daha sümük hırsızını bile bulamadınız.
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar dövüş sırasında isterseniz sizden önceki arkadaşınızı beklemeden de mesaj atabilirsiniz. Ben onları sıraya koyacağım zaten. Ancak eğer uygun düşmeyen bir durum oluşursa sonradan ben edit yoluyla düzeltirim tekrar.
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar dövüşlerde rakiplerinizin hanginize vurduğunu tamamen zar atarak belirliyorum. Sizinkini de -eğer kime vuracağınızı söylemezseniz- zar atarak tesadüfen belirliyorum. Yalnız yerdekiler dururken kanatlı olan güve arkadaşınıza saldırılma ihtimali daha az, diğerlerinin yarısı kadar. Uçuyor çünkü! :schemes:

Bu dövüşteki kakalakların hepsinde yay ve ok var haberiniz olsun. Zaten bu alemde yaysız dolaşan bir tek siz varsınız. :mrgreen:

.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Ya bende oynamak istiyorum bu oyunu çok güzel gözüküyor ama ben çok iyi bilmiyorum FRP oynamayı özellikle bu sistemi hiç bilmiyorum.

Sizce oynayabilir miyim? Sayın zindan ustası :):)
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Lugtarias wrote:Ya bende oynamak istiyorum bu oyunu çok güzel gözüküyor ama ben çok iyi bilmiyorum FRP oynamayı özellikle bu sistemi hiç bilmiyorum.
Sizce oynayabilir miyim? Sayın zindan ustası :):)
Oynayabilirsin tabii. Bu sistemin özelliği çok çabuk öğrenilebilmesi. Bu başlığın ilk mesajını okuyacaksın önce: http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... sc&start=0
Bir iki sayfa bile değil. :mrgreen: O yazılanları öğrenince de diğer iki Böcükozmos başlıklarının mesajlarına şöyle bir göz gezdir.
Hazır hissettiğinde buradan bildir nasıl bir karakter oynayacağını.

Kadro sınırı yok! Herkes istediği zaman katılabilir. :D :-o

.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Bibobiş isimli ve 150 Hp li bir karıncük olmak istiyorum Yüce K. :D

Küçük kardeşim Bilbo Bagins'e Bibobiş diyor oradan esinlendim :D
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Lugtarias wrote:Bibobiş isimli ve 150 Hp li bir karıncük olmak istiyorum Yüce K. :D
Küçük kardeşim Bilbo Bagins'e Bibobiş diyor oradan esinlendim :D
Telaffuzu kolay, akılda kalıcı ve kısa isimleri tercih ediyoruz sevgili Lugi. :schemes: İstersen sana Bilbo diyebiliriz ya da Lugi.

.
Post Reply