Arena Adası .... (OYUN)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

"Sanırım bir şeyler yapabilirim, az kenara çekilelim."

Gerileyerek toprağın üstüne çıktı. Büyüsünü yapmak için kendisini yoğunlaştırdı, ellerini havaya kaldırdı, gözleri de gözküyüzündeydi. Var gücüyle bağırdı.

"KATILLA!"
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Illyra wrote:"Sanırım bir şeyler yapabilirim, az kenara çekilelim."
Gerileyerek toprağın üstüne çıktı. Büyüsünü yapmak için kendisini yoğunlaştırdı, ellerini havaya kaldırdı, gözleri de gözküyüzündeydi. Var gücüyle bağırdı.
"KATILLA!"

(gerçi oralar hep çamur arkadaşlar, su gibi gözüken yer de diz boyu ama bulanık tabii, bir yaratık olabilir pekala içinde ve şimdi su üstünde yürüme büyünüz bittiğinden bataklık çamur ortamdan dolayı zarınıza ceza: -1, buz üzerinde ise -2 )

Cadı Dweta buz yağmuru büyüsü büyüsünü yapar ve gökten buzlar yağarken ortalık birden soğur. Ã?nlerindeki sulak bataklık arazi buz tutar. Bu arada henüz hayatta olan çelimsiz ork da tepesine yağan buz parçalarından nasibini alır.
Atak:otomatik başarı; hasar:2d6+4=10
"Aaaahh! Ne olur beni öldürmeyin, ben emir kuluyum sadece!.." diye yakınır orc.

Tam bu sırada sağdan soldan ağaçların, otların devrildiğini duyuyorsunuz. şapada şupada yaklaşan yaratıkların nedense kendilerini gizlemeye pek niyetleri yok ve sanki buraya daha önce de gelmiş gibi orkların asılı olduğu ağaca yaklaşıyorlar. Fakat ortamın soğukluğu bir an duralayarak etraflarını kontrol etme ihtiyacı doğurmuştur.

Ã?elimsiz Ork, buzun soğuğuyla bir an uyuşmuştu fakat yeni gelenleri görünce gözleri faltaşı gibi açılır. "HIAAAAA!! Ölmek istemiyorum, kurtarın beni imdaaat!" diye bağırmaya başlar.

CROC
Image

Image

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Birden duraksadı Aegron ve parlayan kırmızı gözlerinde hain bir ifade belirdi. Bu yüzünede yansımıştı hafifçe sırıttı. Cesetlere baktı ve;

"Kannn!!" dedi gülerek. Tam bir şişe almak için elini çantasına atmıştı ki karşısına çıkan dev timsahlar işini yarım kesmesine neden oldu.

"Burada bir işle uğraşıyorum demi? İlle öldüreyim mi ya" Sinirli olduğu her halinden belliydi.
"Senin cesedini bile görmek istemiyoruk pislik şey" Sonra nefret içinde haykırdı büyücü.
"UZGAZOL"

Uzgazol=12tık/iradeye/8d6+16
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Ula buna yaklaşana kadar benden yarım kilo et alır bu."

Hiç onun üstüne gitmeye niyetli değildi.

"Bence suya girmeyelim, iyi yüzer bir de bunlar."

(şimdi bu sistemde tetikleyici hareket nasıl yapıcam bilmiyom. Dolayısıyla şöyle diyom.)

10 tık defans, ama 2 tık da düşman yanıma yaklaşınca 1 kare ona yaklaşmak için yapıyorum. Shift dediğimiz vakada kare başına 2 tık ilerlediğimizi varsaydım. Sen eğer kaç planlıyorsan ona göre hamle yaptır. AoO dediğimiz olaydan yememek için o bana yaklaşınca shift yapmam gerektiğini düşündüm.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

Etbern Ork'lara hayatı boyunca hiç güvenmemişti. şimdi de yanındaki hariç hiç birine güvenmeyecekti.
Sol taraftakine döndü "Ã?nce şu kertenkeleleri haklayalım ork'u sonra konuştururuz." diyip okunu tereddütsüz soldaki Corc'a fırlattı.

6 tık yay(büyük)
6 tık saldırı,hasar
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Aegron Linwelin wrote:Birden duraksadı Aegron ve parlayan kırmızı gözlerinde hain bir ifade belirdi. Bu yüzünede yansımıştı hafifçe sırıttı. Cesetlere baktı ve;
"Kannn!!" dedi gülerek. Tam bir şişe almak için elini çantasına atmıştı ki karşısına çıkan dev timsahlar işini yarım kesmesine neden oldu.
"Burada bir işle uğraşıyorum demi? İlle öldüreyim mi ya" Sinirli olduğu her halinden belliydi.
"Senin cesedini bile görmek istemiyoruk pislik şey" Sonra nefret içinde haykırdı büyücü.
"UZGAZOL" Uzgazol=12tık/iradeye/8d6+16

Büyü:2d6+4=(6.6)Düşeş! Kritik başarı!
Devasa timsah birden sanki milyarlarca sineğin etrafa dağılması gibi uçuşan siyah tozlara dönüşerek kaybolur gider!

Ã?elimsiz Ork bir sevinç çığlığı atarak tezahürat yapar: "Bravo, bravo büyücü efendi, kudretli efendi!"

fmc wrote:Etbern Ork'lara hayatı boyunca hiç güvenmemişti. şimdi de yanındaki hariç hiç birine güvenmeyecekti.
Sol taraftakine döndü "Ã?nce şu kertenkeleleri haklayalım ork'u sonra konuştururuz." diyip okunu tereddütsüz soldaki Corc'a fırlattı.
6 tık yay(büyük) 6 tık saldırı,hasar ??? :|

1.Atak:2d6+1-1=9, başarılı; hasar:2d6+6-5=6
2.Atak:2d6+1-1=9 => C.Defans:2d6+1=5, başarılı; hasar:2d6+6-5=9
Ethbern"in attığı iki ok da dev timsahın kalın derisine saplanmış ve onu kızdırmıştır.

Timsah öfkeyle kendisini yaralayan Ethbern"e saldırır.
Atak:2d6+1=4 => Eth.Defans:2d6+3-1=9, başarısız;
Ancak korucu son anda çekilerek korkunç dişlerin kapanına yakalanmaktan kurtulur.

Yaralanma & Durumlar:
Croc1= -6-9=-15

Image
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Ork'a doğru sinsice bir gülümseme attı büyücü.
"Sıra sana da gelecek, önce şunu halledelim."

Ellerinden çıkan şimşeklerin yaratığın üzerinde dağılışını seyretmek istiyordu büyücü.
"ALINK"
Alınk=7tık/Defansa/Elinden şimşek atma Hasar=2d6+4

Güç manyağı olduğunu göstermek istercesine bu seferde ellerinden çıkar alevlerin timsahla buluşmasını seyretti.
"SORCH"
Sorch=7tık/Defansa/Elinden ışın atma(ateş) Hasar= 2d6+4
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

Bir an drup aklına babasının öğrettiği Jital büyüsü gelir. Etbern korkunç gözlerle kendisine bakan Corc'a dönerek kararlı bir şekilde "Jital" der ve "Ey kocaman Corc! İlerle ne şu ilerideki ağaca asılmış Orc'u korkut. Korkut ki bize her gerçeği anlatsın. Bizler senn dostunuz." diye devam eder. Amacı Corc'u yanlarına çekerek Orc'lara karşı kullanmaktır.
Başarılı olamazsam bir dahadeniyorum.

Code: Select all

Sonuçta büyü 6 tıklık. 2 kere deneyebilirim di mi :)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Bunu da kül etsenize be ya. Ne güzel diğer kertenkele artık bize zarar veremeyecek."

Ardından koşmaya başladı. Koşarken elindeki baltayı iki eliyle tutuyordu ve sol tarafından geriye bakıyordu. Göğsü önde, balta arkada koşuyordu Edmond. Bütün gücüyle koştuktan sonra timsaha gelince elindeki baltayı aşağıdan yukarıya doğru kaldırdı ve bütün gücüyle timsahın kafaya indirmeyi denedi.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron Linwelin wrote:Ork'a doğru sinsice bir gülümseme attı büyücü.
"Sıra sana da gelecek, önce şunu halledelim."
Ellerinden çıkan şimşeklerin yaratığın üzerinde dağılışını seyretmek istiyordu büyücü.
"ALINK"
Alınk=7tık/Defansa/Elinden şimşek atma Hasar=2d6+4
Güç manyağı olduğunu göstermek istercesine bu seferde ellerinden çıkar alevlerin timsahla buluşmasını seyretti.
"SORCH"

Büyü atak:2d6+4-1(batak)=8 => C.Defans:2d6+1=9 başarısız
Büyücünün yolladığı şimşek alakasız yere gider

fmc wrote:Bir an drup aklına babasının öğrettiği Jital büyüsü gelir. Etbern korkunç gözlerle kendisine bakan Corc'a dönerek kararlı bir şekilde "Jital" der ve "Ey kocaman Corc! İlerle ne şu ilerideki ağaca asılmış Orc'u korkut. Korkut ki bize her gerçeği anlatsın. Bizler senn dostunuz." diye devam eder. Amacı Corc'u yanlarına çekerek Orc'lara karşı kullanmaktır.

Ancak timsahtan, "düşman, saldırmak, yemek!" şeklinde homurtular gelir. İkna olmamış gibidir.

Edmond wrote:"Bunu da kül etsenize be ya. Ne güzel diğer kertenkele artık bize zarar veremeyecek."
Ardından koşmaya başladı. Koşarken elindeki baltayı iki eliyle tutuyordu ve sol tarafından geriye bakıyordu. Göğsü önde, balta arkada koşuyordu Edmond. Bütün gücüyle koştuktan sonra (koşamadı ama) timsaha gelince elindeki baltayı aşağıdan yukarıya doğru kaldırdı ve bütün gücüyle timsahın kafaya indirmeyi denedi.

Atak:2d6+4-2(buz)=8 => C.Defans:2d6+1=8 başarılı hasar:2d6+13-5=15
Edmond baltayı timsahın kütük gibi derisine feci şekilde saplamış ve kan çıkarmıştı

Timsah can acısıyla hırladı ve kalın kuyruğunu önündeki Edmond ile Ethbern"e sallar
Kuyruk Vuruşu: (9 tık) (Blast:2) (Atak => Ã?eviklik) Atak:2d6-2, hasar: 2d6 ve hedef 1 tur sersemleyerek, 1d3 kare uçarak yere düşer.
Atak:2d6-2=3
Edmond.Ã?eviklik:2d6+0-2(buz)=4
Ethbern.Ã?eviklik:2d6+4-1(batak)=11
Ancak timsahın kuyruk darbe denemesi çok yavaş kaldığından isabetli olmaz. Yer değiştirerek (x6,7/y2,3)"e geçer.

Yaralanma & Durumlar:
Croc= -6-9=-15-15=-30

Image

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Yemedi mi lan şerefsiz!"

X6Y4'e gider (2 tık)

"Yahuahuahua!"

ya benzeyen bir ses çıkartır ağzından ve elindeki dev baltayı bütün gücüyle timsahın kafasına geçirir.

-Freddie Mercury
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

"Sana yaşaman için şans vermiştim." diyip oklarını Corc'a yolladı.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

"SORCH"
(geçen tur yapmaya başlamıştım bu turdan sadece 2 tık yiyecek)

Timsaha karşı başarısız olması kendine olan güvenini biraz olsun sarsmış olsa da Aegron hiç pes etmezdi. Onun için yenilgi yeni güçlerin keşfi için bir adımdı. Sinirden damarları gerilmiş bir şekilde;

"Bakalım kör olunca ne yapacaksın..ROTTE" diye haykırdır.
Rotte=10tık/İradeye/Düşmanı kör eder 4tur boyunca
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond wrote:"Yemedi mi lan şerefsiz!"
X6Y4'e gider (2 tık)
"Yahuahuahua!" ya benzeyen bir ses çıkartır ağzından ve elindeki dev baltayı bütün gücüyle timsahın kafasına geçirir.

Atak:2d6+4-1(batak)=13 => C.Defans:2d6+1=4; başarılı hasar:2d6+13=15
Edmond yine kan çıkarmıştı ama daha fazlasını umuyordu herhalde (not:1.1 geldi ama hasarlarda "kritik" uygulamıyoruz)

fmc wrote:"Sana yaşaman için şans vermiştim." diyip oklarını Corc'a yolladı.

(batak:-1, Düşmanın dibinden nişancılık:-2)
1.Atak:2d6+1-1-2=6, başarısız
2.Atak:2d6+1-1-2=1 => C.Defans:2d6+1=11, başarısız
Timsahın devasa dişleri stres yarattığından olsa gerek Ethbern oklarını hemen önündeki koskoca hedefe denk getirememiştir.

Aegron Linwelin wrote:Güç manyağı olduğunu göstermek istercesine bu seferde ellerinden çıkar alevlerin timsahla buluşmasını seyretti.
"SORCH"
(geçen tur yapmaya başlamıştım bu turdan sadece 2 tık yiyecek)
Timsaha karşı başarısız olması kendine olan güvenini biraz olsun sarsmış olsa da Aegron hiç pes etmezdi. Onun için yenilgi yeni güçlerin keşfi için bir adımdı. Sinirden damarları gerilmiş bir şekilde;
"Bakalım kör olunca ne yapacaksın..ROTTE" diye haykırdır.
Rotte=10tık/İradeye/Düşmanı kör eder 4tur boyunca

(batak:-1, arada Dweta var:-2)
SORCH:2d6+4-1-2=(1.1) HepYek!! Kritik başarısız
Bir anda paçasından giren bir kurbağa büyücünün bütün konsantrasyonunu bozmuş, içinde dolaşan sümüklü yaratığı dışarı atmaya uğraşırken diğer büyüsünü de yapamamıştır.

Cadı Dweta da tam bir büyü yapmaya hazırlanıyordu ki, yaralı ve öfkeli dev timsah, sivri dişlerle bezeli mengene gibi çeneleriyle, yan dönerekten kadının kafasını kapar ve gövdesini döndürerek kızı boynunu kırar. Ardından da hızlı hareketlerle cadının bedenini yutuverir. Cadı Dweta da arenadan çekilmiştir görünüşe göre.

Yaralanma & Durumlar:
Croc= -6-9=-15-15=-30-15=-45

Image

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Anne ölmek istemiyooooom!"

Diye ağlamaya başlar. Timsahın dişindeki kanları görür ve ağlayarak delice baltasını savurur.

"Geber köpek! Ya da kertenkele!"

12 tık saldırı!

-Freddie Mercury
Post Reply