"Siz sütten çıkma ak kaşık sanın o ağayı! Ben yatıcam."
Carlos Zmir'in sırtına vurarak iyi geceler dileyip birasını bitirmeden handaki odasına gitti.
İstimbol (oyun)
.
"Aklıma daha çılgınca bir şey geldi!" dedi Zmirnoff. "Eğer bu kız gerçekten kaçırılmışsa, babası işin içinde olamaz. Neden biz gidip kızı kurtarmıyoruz? Hayın Hüsyin'e çaktırmadan Paşa ile buluşmaya çalışmaya çalışırken kaybedeceğimiz zaman yüzünden zavallı kızcağız için çok geç olabilir; hadi gidip kurtaralım şu kızı!"
.
"Aklıma daha çılgınca bir şey geldi!" dedi Zmirnoff. "Eğer bu kız gerçekten kaçırılmışsa, babası işin içinde olamaz. Neden biz gidip kızı kurtarmıyoruz? Hayın Hüsyin'e çaktırmadan Paşa ile buluşmaya çalışmaya çalışırken kaybedeceğimiz zaman yüzünden zavallı kızcağız için çok geç olabilir; hadi gidip kurtaralım şu kızı!"
.
Carlos biraz geçtikten sonra odasından çıktı ve aşağı indi. Masaya oturmadan konuşmaya başladı.
"Asıl meselemiz kız değil ki? Yanlış hatırlamıyorsam biz Zmir'e büyüyü yapanların peşine düşecektik. Bu bizim davamız değil. O büyücüyü bulalım derim ben. Bırakalım ağa Hüseyin'le uğraşsın."
Masaya en yakın bar tarafına gitti ve bir bira alıp masaya oturdu. "Uyku tutmadı yukarda..."
"Asıl meselemiz kız değil ki? Yanlış hatırlamıyorsam biz Zmir'e büyüyü yapanların peşine düşecektik. Bu bizim davamız değil. O büyücüyü bulalım derim ben. Bırakalım ağa Hüseyin'le uğraşsın."
Masaya en yakın bar tarafına gitti ve bir bira alıp masaya oturdu. "Uyku tutmadı yukarda..."
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
"Bence de kızı kurtaralım. Zaten yanımızda gıznan paşanın yanına da gidebilirik. Tabii eğer dediğimiz gibi masumsa."
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury