Elf mi,Cüce mi?

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Locked
ranger_ilvetus
Kullanıcı
Kullanıcı

Elf mi,Cüce mi?

Post by ranger_ilvetus »

Tüm Diyarlar sakinleri ve sevgili arkadaşlarım;

Aranıza yeni katılmama rağmen,site hakkında daha önceden bilgim olması ve yapmış olduğunuz bu site sayesinde size duydugum takdir,umarım daha çabuk kaynaşmamızı sağlar

Eh,madem girişimizi yaptık,ayağımın tozuyla hemen bi tartışma konusu çıkariyim :P

Arkadaşlar,hepimizin bildiği üzere,fantastik dünyaların vazgeçilmezlerindendir ırklar.kimisi bacak kadar(kimse aşağıladığımı sanmasın!!)boylarıyla halflingleri,kimisi de bııp usanmadan bişiler icad eden gnomları sever.ANCAK öyle iki ırk vardır ki....

Elfler ve Cüceler....
Seveni de çoktur,sevmeyeni de.Siz hangisini tercih edersiniz?

Biliyorum,"tamam,cüceler şöle ama elflerin de busu var" mevzularına girersek cooook uzar,biliyorum ama,bu konuda da "niye" soruusu sorulmadan yapılan yorumlar anlamsız olur.B konuya LÃ?TFEN cevap verin ve "niye" sini "nasıl"ını cok kısa bi şekilde anlatın da uzun süreden beri aradığım seviyeli bi tartışma görebilelim bu konuda.

İlginiz için simdiden cok tesekkürler ve herkese selamlar...

ranger_ilvetus
Follower of Obad-Hai
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Bana göre elflerdir.Büyücülüğe olan yatkınlıkları hoşuma gidiyor. Ayrıca uzun yaşamalarının verdiği bir sabır ve bilginlikleri var.
Ivellius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ivellius »

isKENDER
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by isKENDER »

bence cüceler çünkü kısa boylarına rağmen herkesin ağzının payını verir ve kendisine karşı iyi davrananlara iyi ,kötü davrananlara 2 kat kötü davranır.bu huyu çok hoşuma gidiyor.
kötülüğe dayanamam , yapanıda affetmem
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

benderim ki cüceler alemin kralidir
tam delikanlidirlar biraz cahildirler güçlüdürler hirslidirlar inatçidirlar süper abi adamlar külhanbeyi :)
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

arkadaşlar bu konuda açılan 2 ayrı başlık hala mevcut.. bir üçüncüsüne gerek yok sanıyorum... ve o yüzden kitliyorum...

saygılar..

aşağıdaki linkde bu konuda yeterli tartışmayı bulacaksınız..

http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... bfb02e9bbc
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Locked