ben derim ki! bi de cici-bebemizi yiyelim, hayatin anlamini kavrayalim
ne dersiniz, var misiniz cici-bebeye?
ps: bakalim kim ne kadar seviyomus. sitedeki talebi olcmus oluruz bide.
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
*squva minik kenderre tepeden bakar*
hey ufakliik!!! paketimi geri verr!! hey bi dakkaaaa. o sut de benimdiiii
koltuk mu??? hmmm. aslinda rahat bi ortam olduktan sora ben cicibebeyi her yerde yerim!!!!
isterim isterim cici-bebemi isterimmm
(su alerji de olmasa)
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
hmm. ya ben muzlusunu sevmedim ama ....
tamam tamam. muzluyu seven varsa onlara da muzlusundan aliriz
bak iste o eknegi daha denemedim ama bence denemeye gerek yok
yine de o kadar cok isteyen varsa onu da aliriz. ben de denemis olurum