tattoo bilgi...

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
nezihbil
Kullanıcı
Kullanıcı

tattoo bilgi...

Post by nezihbil »

arkadaşlar ben dövme yaptırmak istiyorum . aslında ben kalıcı yaptırmak istiyorum ama yaş daha 17 ve ailem biraz puruz çıkarıyor. 6 aylık dovmeler varmış ve 2 senelik diye duydum.boyle bir şey gerçekten var mı diye soracaktım. varsa nerde ne kadara ve nasıl :lol:
ah şu öss meretinden bir kurtulsam akıcam frp ortamlarına ama ...
cok teşekkurler.
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

istanbulda oturuyorsan taksimde butun dövmeciler geçici dövmede yapıyorlar fakat fiyat hakkında bilgim yok malesef
Caradoc The DeathKnight
porco
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by porco »

valla bende fiyatları bilmiyorum ama o geçici dövme olayını hint kınasıyla tahta yardımıyla falan iğnesiz yaptırıyolar ve bensana bi tavsiyede bulunıyım sen 6 aylık 5 aylık neyse ondan belli aralıklarla yaptır kalıcı yaptırmak yarine çünkü iğneli dövmelerde genelde rengi soluk oluyo deri altında olduğu için kınalı olanda daha koyu daha belirgin ve bence daha hoş oluyo
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

kalıcının sağlığa zararı hakkında bilgisi olan varmı?
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Temiz değilse iğne HIV'e kadar yolu var hoca...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

kalıcıda temiz iğne ve organik boya kullanıldığı takdirde bir sorun yok ama o dövmeyi hayat boyu taşımak istediine eminmisin asıl sorun bu...

kalıcının soluk olmasının sebebi deri altı olması değil organik boya yerine gidip rapido mürekkebi kullanıolar işte o sağlıksız..

bence gene en akıllıcası hint kınasıyla yaptırmak....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
porco
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by porco »

valla ben zaten atmıştım deri altı diye :D ama kalıcı konusunda gerçekten doğru söylemişsiniz bu günkü zevkinizle yarınki bir olmaz belli bir yaştan sonra ister istemez değişir dimi yani
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

Ayrıca kalıcı dövmesi olan biri boy abdesti alamıyo. Hayat boyu cünüp geziyo yani. :???:
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Justarius wrote:Ayrıca kalıcı dövmesi olan biri boy abdesti alamıyo. Hayat boyu cünüp geziyo yani. :???:
O kişinin yorumuna bağlı. Kanaatimce 'gusul abdesti' kişiyi temizliğe sevketmek için getirilmiş bir zorunluluk. Araplar hiçbir zaman temizlikleriyle ünlü bir millet olmadığından bu da doğal. Dövmenin temizliğe engel olacağını sanmıyorum...
porco
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by porco »

yok abi abdest mabdest ne varsa alırsınız bunun sadece vücutaki bi lekeden ibaret olduğunu var sayın sanki yokmu hiç bu sadece şekilli ve biraz büyük :D
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Justarius wrote:Ayrıca kalıcı dövmesi olan biri boy abdesti alamıyo. Hayat boyu cünüp geziyo yani. :???:
Yok bea abi bence yanlis biliyosun
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

bilmiyorum hep öle diyolar ama :? olmayadabilir tabe
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

yok abi banada öle seyler demişlerdi de inanmadım...abi allahla arana baskalarını sokma bence ve baskalarının dedigine cok kulak asma..eger mantıklı geliosa sana ömürboyu cenüp gezersin:) ama bana mantıklı gelmio acıkcası o yuzden takmıom
Caradoc The DeathKnight
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

bana da mantıklı gelmiyo aslıdan ama bana geçici dövme yaptırırsak öle olur gibi geliyo. sonuçta derinin üstünde ve deriye su deyimiyo o zaman
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

abi olay aslında şu:

-sen dövmeliyken banyoda sonra kendini temiz ve rahatlamış hissediyor musun?
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Post Reply