arkadaşlar ben dövme yaptırmak istiyorum . aslında ben kalıcı yaptırmak istiyorum ama yaş daha 17 ve ailem biraz puruz çıkarıyor. 6 aylık dovmeler varmış ve 2 senelik diye duydum.boyle bir şey gerçekten var mı diye soracaktım. varsa nerde ne kadara ve nasıl
ah şu öss meretinden bir kurtulsam akıcam frp ortamlarına ama ...
cok teşekkurler.
valla bende fiyatları bilmiyorum ama o geçici dövme olayını hint kınasıyla tahta yardımıyla falan iğnesiz yaptırıyolar ve bensana bi tavsiyede bulunıyım sen 6 aylık 5 aylık neyse ondan belli aralıklarla yaptır kalıcı yaptırmak yarine çünkü iğneli dövmelerde genelde rengi soluk oluyo deri altında olduğu için kınalı olanda daha koyu daha belirgin ve bence daha hoş oluyo
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
valla ben zaten atmıştım deri altı diye ama kalıcı konusunda gerçekten doğru söylemişsiniz bu günkü zevkinizle yarınki bir olmaz belli bir yaştan sonra ister istemez değişir dimi yani
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
Justarius wrote:Ayrıca kalıcı dövmesi olan biri boy abdesti alamıyo. Hayat boyu cünüp geziyo yani.
O kişinin yorumuna bağlı. Kanaatimce 'gusul abdesti' kişiyi temizliğe sevketmek için getirilmiş bir zorunluluk. Araplar hiçbir zaman temizlikleriyle ünlü bir millet olmadığından bu da doğal. Dövmenin temizliğe engel olacağını sanmıyorum...
yok abi banada öle seyler demişlerdi de inanmadım...abi allahla arana baskalarını sokma bence ve baskalarının dedigine cok kulak asma..eger mantıklı geliosa sana ömürboyu cenüp gezersin:) ama bana mantıklı gelmio acıkcası o yuzden takmıom