Tika'nın Yeri
-
Cyan Bloodbane
- Kullanıcı

Tika'nın Yeri
Yeni Hanımız Açılmıştır;
Tika'nın Yeri...
Servislerimiz:
*Sıcak şarap
*Baharatlı Patates
*Elf Peksimeti
*Normal şarap
*Cüce İçkisi
(Orclar giremez)
Tika'nın Yeri...
Servislerimiz:
*Sıcak şarap
*Baharatlı Patates
*Elf Peksimeti
*Normal şarap
*Cüce İçkisi
(Orclar giremez)
I cry.when angels deserved to die
VAAAAAAAAY CYAN Abicim salon açmış artık çıkmam salondan... Tamam arasıra çıkarım ama her gün bi urarım en azından... Abicim sıcak şarap nasıl oluyoo yaa hiç içmedim ne kadar sıcak.. Böle kaynar falan mjı oluyoo şimdi merak ettim... Bi de baharatlı patates hiç yememiştim. Kekik kırmızı biber falan var mı???? şöle acı bir patates fena olmadı hani ama cidden acı olacak öle...
Cyan Abim sana hayırlı olsun salonun yahu arasıra gelipte müzik falan da çalarım sana ve müşterilerine... Artık o kadar kıyağımız da olsun abime.
Cyan Abim sana hayırlı olsun salonun yahu arasıra gelipte müzik falan da çalarım sana ve müşterilerine... Artık o kadar kıyağımız da olsun abime.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Cyan Bloodbane
- Kullanıcı

Vaaay cyan abim müzik de getirecekmiş helal olsun bee.. Kızların da en hoşunu getirir şerefsizim.. Kimbilir kaç kızın gönlünü yakmıştır abim benimm.. Helal olsun sana cyan abi helal olsun sana cyan abi... Abim benim cyan abim...
HARBE GİDEN
-
Cyan Bloodbane
- Kullanıcı

anaaaaaaaaaaaa sarap mi iciyosun yaaa bence sarap icme yaaa salgam suyu daha guzel denedin mi acaba bi dene bence valllah cyan abimde vardir bee salgam da sole aci aci
HARBE GİDEN
*majenta şarabı beklerken ortağından gelen bir telepatik mesaj alır.Anında kendi içine çekilir.Bi süre sonra kendine geldiğinde hancıya seslenir.
Özür dilerim dostum ama benim gitmem gerek. Belki başka zaman şarabını içmeye gelirim.
*Handaki diğerlerine başıyla selam verdikten sonra hızlıca handan çıkar.
Özür dilerim dostum ama benim gitmem gerek. Belki başka zaman şarabını içmeye gelirim.
*Handaki diğerlerine başıyla selam verdikten sonra hızlıca handan çıkar.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
-
Cyan Bloodbane
- Kullanıcı

to majenta
ne dersin buradan ortak bir oyun cıkarır mıyız
*chaotic good cleric Just_wiN handan içeri girer we etrafına bakınır
*gözleri hancıya takılır we ona doğru ilerlemeye başlar
*trak trak trak
*naber dostum...
*chaotic good cleric Just_wiN handan içeri girer we etrafına bakınır
*gözleri hancıya takılır we ona doğru ilerlemeye başlar
*trak trak trak