Lord Soth
-
Cyan Bloodbane
- Kullanıcı

Lord Soth
Vallah bu karakter çok sağlamda fazla kendini gösteremiyor..Gösterse Ortalıgı ezip geçer İnsanlarla Yaptı savaşta kanıtı...Kitiara onu biraz daha iyi kullana bilirdi...Ama şuda var Soth Kitiaranın ölmesini istiyordu bu da ayrı bir tartışma konusu..
I cry.when angels deserved to die
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

Ortalıgı ezip gecebilirdi belki ama Raistlin faktörünü unutmamak lazım.
Hangi kitapta hatırlamıyorum ama bi kitapta Soth Raistline şöyle der:
(gerçi sozude tam hatırlamıorum ama yaklasık söyle bişi der)
ben bir emir sözümle insanları öldürebilirim,ama bir ustanın önünde eğilmesinide bilirim
ve Raistlinin önünde eğilir
Hangi kitapta hatırlamıyorum ama bi kitapta Soth Raistline şöyle der:
(gerçi sozude tam hatırlamıorum ama yaklasık söyle bişi der)
ben bir emir sözümle insanları öldürebilirim,ama bir ustanın önünde eğilmesinide bilirim
ve Raistlinin önünde eğilir
Caradoc The DeathKnight
-
Cyan Bloodbane
- Kullanıcı

Vaay be bu soth çok büyük bi şey olsa gerek ejderha falan mı???? Ejderhalara lord dendiğini de bilmiyordum... ,Her halde büyük bi şeyler yapmış ki lord olmuş ama o kadar da zor olmasa gerek büyük bi şeyler yapmak ne de olsa kendisi de büyük değil mi??????
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Cyan Bloodbane wrote:İşte o saygı nereden kaynaklanıyo Kitiara da şaşırıyordu orda.Yani kitiara bişey dememiş lord sotha.İlginç
abi sende "geçmişin ve şimdinin efendisi" olsan sana da saygı duyarlar....hiç merak etme...
sayın üstad....bu lord soth..bir dragon deil... bir death knight....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Vay be ölüm şövalyesi hakkaden güzel bi şeymiş yaaa.. Demek ölüm şövaşyeleri önlerindekileri ezebiliyolar. Her halde şu ölüm şövalyeleri Cyan abimin fotosundaki gibiler.. Ama Cyan abim hepsini ezer bence..
Heeeeeyt be Lord Soth kimmiş beee Cyan abimin yanında.. Lord Cyan abim benim. Bi de leydi olsa tam olur valllah. Bu arada bu lord Soth un da Leydi Soth u var mı??? Merak ettim... 0 da ölüm şövaliyesi mi yoksa dışardan evlenebiliyo mu bu ölüm şövalyeleri ve tabii şövaliyeleri

Heeeeeyt be Lord Soth kimmiş beee Cyan abimin yanında.. Lord Cyan abim benim. Bi de leydi olsa tam olur valllah. Bu arada bu lord Soth un da Leydi Soth u var mı??? Merak ettim... 0 da ölüm şövaliyesi mi yoksa dışardan evlenebiliyo mu bu ölüm şövalyeleri ve tabii şövaliyeleri
HARBE GİDEN
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Kesinlikle katılıyorum. Jander Sunstar mükemmel bir karakter. Okuduğumda o ironiyi yüreğimde hissetmiştim, tüyler ürpertici...Oren_Dautry wrote:WALLA RL nin en baba karakteri bence JANDER SUNSTAR dır..
arkasından Lyssa von Zarovich gelir daha sonra Strahd von z. en son soth..
tabi bence..
Kral cesurdu ve öfkesiyle kudretli,
Gümüştendi parıldayan miğferi.
Ringil'di kadim kılıcının adı,
Kristallerle donanmıştı mavi kalkanı.
Gümüştendi parıldayan miğferi.
Ringil'di kadim kılıcının adı,
Kristallerle donanmıştı mavi kalkanı.
-
Cyan Bloodbane
- Kullanıcı