Metucon'a gidiyoruz gelen var mı???
Metucon'a gidiyoruz gelen var mı???
Sevgili arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız gibi Ankara'da düzenlenen Metucon'a gidiyoruz. Gelmek istiyorsanız önceden bazı ritüelleri gerçekleştirmeniz gerekiyor.
* Nişantaşı gerekli şeyler'den ya da Beşiktaş Sihir cafe den katılacağınız gün sayısı kadar şifre zarfı alıyorsunuz.
* www.metucon.com adresine girerek oyunlarınızı seçiyorsunuz.
* 22 nisan perşembe akşamı fatih expresine atlıyorsunuz.(Biz yol boyunca restoran da oturup bira içmeyi planlıyoruz)
* ODTÃ? kampüsü içindeki yurtlarda konaklıyorsunuz.
* BİR SENE BOYUNCA ANLATACAğINIZ ÇOK GÖZEL BİR MACERA YAşAYARAK EVE GERİ DÃ?NÃ?YORSUNUZ.
Aha caps lock açık kalmış.
22 nisan perşembe akşamı binip 25 nisan pazar akşamı geri döneceğiz. Biz 6 kişilik bir grup olarak Ankara'yı fethetmeye gidiyoruz gelen var mı?
* Nişantaşı gerekli şeyler'den ya da Beşiktaş Sihir cafe den katılacağınız gün sayısı kadar şifre zarfı alıyorsunuz.
* www.metucon.com adresine girerek oyunlarınızı seçiyorsunuz.
* 22 nisan perşembe akşamı fatih expresine atlıyorsunuz.(Biz yol boyunca restoran da oturup bira içmeyi planlıyoruz)
* ODTÃ? kampüsü içindeki yurtlarda konaklıyorsunuz.
* BİR SENE BOYUNCA ANLATACAğINIZ ÇOK GÖZEL BİR MACERA YAşAYARAK EVE GERİ DÃ?NÃ?YORSUNUZ.
Aha caps lock açık kalmış.
22 nisan perşembe akşamı binip 25 nisan pazar akşamı geri döneceğiz. Biz 6 kişilik bir grup olarak Ankara'yı fethetmeye gidiyoruz gelen var mı?
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
Gelirseniz kesin haberimiz olsun...ankara izmir ve istnabul bir arada olcak baya hoş bi toplantı olacağa benzer. siz gelince mutla suretle haberimiz olsun..
abi bu sene kotayı doldurdum yoksa yardımcı olurdum valla...gelmemem fena olur.Mali kaynak sıkıntımı bikaç gün içinde halledemezsem gelemeyecem gibi görünüyo.
Artık bi yardım eli uzatan olmazsa bu sene bensiz geçecek metucon...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Perşembe akşamı 23:00 da fatih expresine binerekten gidiyoruz. Daha önce gidecek ya da daha sonra gelecek arkadaşlarla orada görüşürüz zaten. Dilbao dostum keşke gelebilseydin 
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
.
bENDE GELİYORUM O AKşAM FATİH EXP.SİNDEYİM HERşEY AYARLI DA BİR SORUN VAR ARANIZDA GARDAN Odtü kampüsüne gitmeyi bilen varmı yani gidecekseniz yanınıza takılırım Ankarayı pek bilmiyorum.aksi takdirde taxiye 15 kağıt filan vereceğimde
(nasıl acındırıyorum) 
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı