sınırsız pizza ve cicibebe günlerinden sonra bi de halı saha maçı düzenlemeye karar verdik.hem öle otur,çay iç,tavla oyna,5-0 yen bi yere kadar .biraz da şöyle bi ter atalım koşalım zıplayalım di mi ama.hem şöyle bi takım ruhunu hissetmeden kaynaşma olur mu?olmaz.
evet millet bi halı saha maçı eksikti!!! biz de bu eksiği gidericez.aramızdan 2 takım çıkarsa(e çıksın artık yuh yani) aramızda yaparız olmadı takım buluruz.3-4 takım çıkarırsak da turnuva düzenleriz.
bu güzide turnuvaya katılmak isteyenler bi belirtsinler de yavaştan kuralım takımları.bu arada takımları 7 şerlik yapsak iyi mi?
Yapın vallahi maç yaa benim için de oynayım.. Hatta İstanbulda bulabilirseniz bi yüzmeye de gidin.. Gnom alaylı bir edayla "bir de denizimiz var diye övünürler " der İstanbullulara..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Ben şahsen basketbol oynadım uzun süre.. ama derimki olay kondisyonda biter bence İçkim sigaram yoktur ayrıyeten solağım.. futbol sevemem ama arkadaş severim Adam sıkıntısı çekilirse eğer beni de sayabilirsiniz. Ama mecbur kalmadıkça oynamayı düşünmüyorum..
fingolfin abi ben sende müthiş bi futbol potansiyeli gördüm şahsen.oynamazsan yazık olur valla.bi daha düşün derim.öle herkesin rivaldo gibi oynamasına gerek yok maksat birliktelik,muhabbet zaten.
1-Quel
2-majenta
3-scythe
4-yeminer
5-Theodoric
6-Sharku(?)
çok kötü oynarım lakin çok severim futbolu...aktif olmasada uzun yıllar sonucu edindiğin engin tecrübelerimle sizlere saha kenarından taktiksel yardımlarda bulunaiblir, olmadı tribünlerde geyiğin allahını yapabilirim(CM sağolsun:) )
yanımda dalamar'ı da getiririm hem...