Caradoc The Death Knight...ölüm tanrısı ve ölüm rahiplerine hizmet eder Caradoc..İyiligin taraftarları korkun!
fallen paladin Caradoc'un ölümü ve ölüm tanrısı'na hizmet yemini ile dogmustur Caradoc...
Not:daha ayrıntıyı sonra verecem
Not2:daha ii bi resim bulmaya calısıcam
Evet Caradoc Lord Oren sanırım senin yüreğindeki sese en fazla uyan tanrı olacak.. Ama bu şekilde meydan okuyarak girmen beni bir parça rahatsız etti.. Gerçek tanrı inancını yaşayan birini başka bir tanrı inancı niye korkutsun ki.. Ölüm bir yana ölüm sonrası yaşayabilecei azap ihtimali bile onu yolundan döndüremeyecekse.. Ben lordumun yolunu sonunda sonsuzluğa kadar sürecek işkence olsa da izlerim çünkü bana gerçek doğruluğu gösteren onun yoludur.. O nedenle senden korkmak.. Bilmiyorum.. Ama senin hatırın için korkmuş gibi yapabilirim istersen.. :..o : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
böle anı girişimin sebebi kalbimin ve kafamın biraz karısmıs olmasıydı Firble...bende tanrımı buldum Lord Oren i diyara geldigimde kalbimde hissettim.Lord Oren i ölümden sonraki yaşamda takip edecegim ve her zmn onun yolunda kendimi feda etmeye hazırım...sana ve yolunada cok saygı duyuyorum yüce gnom ozanı...
yeminercigim bu arada Caradoc olacak ama sen nası istiosan öle cagırabilirsin
Garip bir soru ama şimdi undead mi oluyorsun? Birazcık cevabını vermeni bekliyorum ama gene de sorayım dedim.
Hoşgeldin, tanrını hemen seçmen güzel bir şey tabi. Diğer herkes de tanrılarını bulsalar değişik olurdu ortam. Belki daha güzel belki daha karmaşık. Kim bilebilir ki?
Hmm o zaman aklıma ikinci bir soru geliyor. Oren ölüm tanrısı mı ölüler tanrısı mı? Arada çok fark var. Ölüm sadece yaşamdan ölüme geçiş süreciyken ölülük hali ölümden sonra girilen zamana işaret eder. Merak ettim şimdi.
ya Lord Oren Kaos ve Ölüm tanrısı...yani Kaos'u ve Ölüm'ü getiriyor...yani ben öle yorumluyorum....Ölümü getirmek ölülüğü de yanında getirir zaten..bende bi undead olarak ona hizmet ederim onun için öldürürüm
Aynı tanrıya sığındığıma göre yandaş veya silah arkadaşı olmamızda bir sakınca göremiyorum kadim Death Knight Caradoc. Sizce?
Bu arada size kendimi tanıştırmayı unuttum. Ben yeraltının karanlık mahzenlerinden Wuroldar, kara elf. 8-9 ay önce uzun bir yolculuk için buralardan ayrılmıştım. şimdi geri döndüm. Ne çok şey değişmiş görmeyeli. Ben gibi. Fakat çok yoruldum ve yara aldım. Kendimi toparlamam Temmuz'u bulur. O zamana kadar beni sık sık göremeyebilirsin. Temmuzdan sonra ise... (u gülüş herşeyi anlatmaya yetiyor...)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...