Büyüler ve Kullanılma Sayıları

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Büyüler ve Kullanılma Sayıları

Post by Dragonfly »

şimdi kimse kızmasın söyliyceklerime ;

Kendimden örnek vereyim,bir gün içinde -ki bu büyü kullanmanın başlıca kuralıdır-(gün içinde rest atmadan ikinciye kullanılmaz) ben bir mekanda büyü yaptm bu büyü deeper darknees büyüsüydü.Yanlışlıkla ben oluşan halkayı lavlı olarak tazfir ettim ama sonradan bunu düzeletim.

Diyeceğim şu ki bu büyü benim bildiğim bir büyü.3 lvl clerik büyüsü.Ben bunu yapabiliyorum ama gelelim asıl konuya....

Bir kaçımız karakterini güçlü empoze etmek için çeşitli büyüler kullanıyor ilizyon,wishper,town portal,dimension door filan filan bu büyüler öyle kolay büyülerde değil ama neden se yapılıyor ve ayrıce gün içersinde birden fazla yapılıyor.

Bunu engellemek için ne yapılmalı,ben düşündüm tapınakta ve bulunduğum yerde rp dışı konuşarak halledicem,başka fikri olanlar varmı???
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Abi şu aralar rp ye kurallar konulması hakkında tartışmalar yapılıyor. Umarım yakında bu tartışmalar sonuçlanacak ve site içi rp ye bir düzen gelecektir.
Lütfen biraz daha sabır :D
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

varya ben söyleye söyleye bitiremedim. abicim.ne desen nereye yazsan haklısın. karışıncada kötü oldum .ama meraklanmayın bütüm bu sorunlara çare geliyor az kaldı.

sen sıkma canını güzel kardeşim. sen yaptığın kaliteli ve düzgün rp ye devam et lütfen o ordan oraya zıplayan arkadaşlar yakında. adım atarken bile düşünecekler.

saygılar.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

dragonfly kutluorum seni abicim cok guzel bi konuya deginmissin :) . su konu en cok merak ettigim konulardan biridir. walla bende frp oynarken cogu zaman buyucu seciorum fakat günde tam olarak ne kadar büyü yapıcagımı falan bayaa bi zor karar veriorum. walla yardım edenin ellerinden öpücem :D
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Abi verdiğiniz cevaplar beni okadar gaza getirdiki hepinize çok teşekkür ederim yaa ...

Meğer millet ne kadar doluymuş :)

Gelişmeleri şiddetle bekliyeceğim.Ne mutlu bana ya bukadar iyi inssanlar içindeyim..
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Ben de zaten bu üstteki sorun yüzünden bir büyücü olarak yaratmadıydım karakterimi.şimdi büyülerin sayısını felan tutmak zor olur diye. Ama foruma girip bir göz attım, millet uçuyor, koyduydu tabi. şimdi cidden merak ettim şu kuralları. Bunlar sanırım sadece büyücülere değil tüm sınıflara çeşitli sınırlamalar koyacak değil mi???
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Post Reply