frp üstatları yardım edin
frp üstatları yardım edin
Ben çorumlu bir vatandaşım.Burada güzel bir frp topluluğumuz var.Dm'lik görevini ben üstleniyorum.Lakin çorumda bu işi ne bilen var ne kitap satan.bana dm's handbook lazim.ingilizcem var.Acaba internette bulabilirmiyim.Eğer site biliyorsanız lütfen söyleyin.Ã?ünkü kafayı yiyeceğim.Yada Ã?orumlu bir usta varsa tanışalım
-
feverbeast
- Kullanıcı

Aslında ben bütün kitapları kazaa'dan indirdim. Gerçi hepsinin tamamını bulabilir misin emin değilim ama... Sana kazaa lite K++'yı tavsiye ederim. İndir ve arat; büyük olasılıkla bir sürü şey bulursun.
Bir yıl önce ftp sitelerinden indiriyordum ama malesef adreslerini kaybettim
İngilizcen varsa yabancı irc serverlarına gir. Dur sana bir server ismi atayım. Buraya yazmıyım reklam olur
Oralardaki elemanlara sor bir de.
Bu arada irc üzerinden oyun oynamak/oynatmak ister misin? Bana mesaj yolla.
Bir yıl önce ftp sitelerinden indiriyordum ama malesef adreslerini kaybettim
İngilizcen varsa yabancı irc serverlarına gir. Dur sana bir server ismi atayım. Buraya yazmıyım reklam olur
Bu arada irc üzerinden oyun oynamak/oynatmak ister misin? Bana mesaj yolla.
If you"re with me, i share my house and food;
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
abicim eger kitap almak istiosan www.gerekli seyler.con.tr de war 
3rd Ed. konusunda kitap sıkıntısı çeken varsa bana özel mesajdan isim+adres+telefon bilgilerini yollasın, kargo yada posta ile kitap dolu bi cd ulaştırayım kendisine.
Eğer istanbul içindeyseniz buna bile gerekyok, bana yine özel mesajdan ulaşın, ist içinde buluşup elden de iletebilirim gerekli cdleri. Hem tanışmış da oluruz.
sphnx için not: Adresini açık olarak yazdığın için ilgili mesajını sildim. Zaten isim ve telefon yazmadığın için yollayamazdım hiçbirşey. Bu nedenle dediğim gibi özel mesajdan yolla bana gerekli bilgileri...
Eğer istanbul içindeyseniz buna bile gerekyok, bana yine özel mesajdan ulaşın, ist içinde buluşup elden de iletebilirim gerekli cdleri. Hem tanışmış da oluruz.
sphnx için not: Adresini açık olarak yazdığın için ilgili mesajını sildim. Zaten isim ve telefon yazmadığın için yollayamazdım hiçbirşey. Bu nedenle dediğim gibi özel mesajdan yolla bana gerekli bilgileri...
"Lovefull Evil"