Tapınağ

Hayatını tanrıların ışığını aramaya adamış olanlara.
Post Reply
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Tapınağ

Post by Quel-Shin »

sevinmemek elde değil.Tapınağı uzaktan bi gördümde hiç uğrayanı yok zavallının.forumdakilerin bu kadar imansız olmaları (genelleme)beni ne kadar mutlu etti bi bilseniz. Onlara dua etceklerine kılıçlardan konuşuyolar(şeytan işte). Birbirlerine savaş hikayeleri anlatıp zamanlarını dolduruyolar.
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Haklısın kadim dostum. Bizi yaratanlara dualarımızı sunmak yerine kılıçlarımıza kandık ve daldık.Haydi hep beraber dostlarım imana gelelim. Benim kraliçem Lloth. Ve ona saygılarımı sunarım...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

ee şey ben bunu kast etmemiştim.siz zaten yeterince imanlısınız .dua edip tanrılarınızı kızdırmayın sonra. :???:
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Oraya yeterince yerine Abartı demek daha doğru olur bence. :twisted: :twisted: :twisted:
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

evet evet hadi gelin biraz daha muhabbet edelim.sonra edersiniz duanızı.daha vakit var.
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

E oldu o zaman. Neden bahsedelim?...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

içinde din iman olmasında ne olursa olsun!!!
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Peki o zaman bir soru. Herkese acaba milletin düşünceleri nasıl çakışacak?

Sizce en karizmatik ırk ve meslek nedir?

Bence (drow diyeceğimi sanıyosunuz ama diil) dead knihgt çok karizmatiktir. Meslek olaraksa Paladin dicem. Soylu adamlar nasıl olsa.

(burdan yola çıkarak lord soth'un bana dehşet derecede karizmatik geldiini anlayabilirsiniz...)
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Wuroldar wrote: Meslek olaraksa Paladin dicem. Soylu adamlar nasıl olsa.
+1

Fakat Death Knight'ı bir ırk sayman garip. O halde undead filan demelisin sanırım ama o da genelleme oluyor (içinde zombie bile oluğu için :P)

Pekala biraz garip bir cevap oalcak ama Nymph diyeceğim.
Bilmeyenler için "blinding beauty" ve "unearthly beauty" adında 2 özelliği var ve birincisi bakanı kör ediyor ikincisi ise o güzelliğiyle öldürüyor :twisted:
serinafairuza
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by serinafairuza »

salak bir grup oyuncunun son sözleri "Yuhhu! Nymphler soyunuyo!"
Nature protects me, cause I serve her.
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Yani undead dedimmi hepsi giriyoya içine işte o yüzden belirtiyim dedim. Walla Corax senden böle barbar falan demeni beklardim. Baya bi şaştım doorusu :)
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

serinafairuza wrote:salak bir grup oyuncunun son sözleri "Yuhhu! Nymphler soyunuyo!"
Yarıldım zuahahahah... :mrgreen:

Barbar'ın karizma ayrı... Vücuda bakınca anlıyosun adamın kayalarla çalışıp yaptığı bu kasları :P
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

benim de irda lar baya hoşuma gidiyo pek bilmiyom hakkında bişii ama.Siz biliyo nuzmu?
Evil rises,darkness falls...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

İrdalar hakkında ben de İkinci Nesil ve Ruhdöveninde okuduğum kadar biliyorum. Gerçekten kadim ve gizemli bir ırktı ama artık hiç kalmadı ne yazıkki (Yalnızca half-irda kaldı :D)
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

yaa mesela centaur very rare ama irda zaten yok diye biliniyo dediğin gibi.Ama varlar mesela bizim oyunda vardı.Bi denizden gidiyosun ama sadece irda kanı taşıyanlar gidebiliyomuş,ada karşılarına çıkıyomuş fasa fiso yaani...
Evil rises,darkness falls...
Post Reply