sevinmemek elde değil.Tapınağı uzaktan bi gördümde hiç uğrayanı yok zavallının.forumdakilerin bu kadar imansız olmaları (genelleme)beni ne kadar mutlu etti bi bilseniz. Onlara dua etceklerine kılıçlardan konuşuyolar(şeytan işte). Birbirlerine savaş hikayeleri anlatıp zamanlarını dolduruyolar.
Haklısın kadim dostum. Bizi yaratanlara dualarımızı sunmak yerine kılıçlarımıza kandık ve daldık.Haydi hep beraber dostlarım imana gelelim. Benim kraliçem Lloth. Ve ona saygılarımı sunarım...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Wuroldar wrote: Meslek olaraksa Paladin dicem. Soylu adamlar nasıl olsa.
+1
Fakat Death Knight'ı bir ırk sayman garip. O halde undead filan demelisin sanırım ama o da genelleme oluyor (içinde zombie bile oluğu için )
Pekala biraz garip bir cevap oalcak ama Nymph diyeceğim.
Bilmeyenler için "blinding beauty" ve "unearthly beauty" adında 2 özelliği var ve birincisi bakanı kör ediyor ikincisi ise o güzelliğiyle öldürüyor
İrdalar hakkında ben de İkinci Nesil ve Ruhdöveninde okuduğum kadar biliyorum. Gerçekten kadim ve gizemli bir ırktı ama artık hiç kalmadı ne yazıkki (Yalnızca half-irda kaldı )
yaa mesela centaur very rare ama irda zaten yok diye biliniyo dediğin gibi.Ama varlar mesela bizim oyunda vardı.Bi denizden gidiyosun ama sadece irda kanı taşıyanlar gidebiliyomuş,ada karşılarına çıkıyomuş fasa fiso yaani...