Diyarlar
Diyarlar
Diyarların bi haritası olsa ne güzel olurdu değil mi?Kendi dağları,ovaları nehirleri denizleri olsa ne güzel olurdu.Kendi efsanelerini kendi yazmış olsa,kendi kahramanlarıyla kendi kaderini çizmiş olsa?şehirleri olsa farklı yapılarda,bu şehirlerin forumlardan lordları olsa?Güzel olmazmıydı?Bölgelerin özellikleri falan olsa.böylece daha güzel ve kolayrp yapamazmıydık?
Ve bunun gibi birçok çeşit ayrıntısı olsa. ne güzel olurdu.Gelin bunu konuşu ,dallandırıp budaklandıralı vede bu konu hakkıda bira fikir sahibi olalım.Saygılarımla....
Ve bunun gibi birçok çeşit ayrıntısı olsa. ne güzel olurdu.Gelin bunu konuşu ,dallandırıp budaklandıralı vede bu konu hakkıda bira fikir sahibi olalım.Saygılarımla....
Fevkalede güzel bir fikir!
Sonuna kadar bu fikri destekliyorum ve yapımında bizzat emeğimin olmasını sağlayacağım. Çok güzel olacağına eminim...hatta kafamda hali hazırda birkaç fikir bulunmakta buraya güzelcene adapte edilebilir...evet evet neden olmasın?
Ben burdayım!
Sonuna kadar bu fikri destekliyorum ve yapımında bizzat emeğimin olmasını sağlayacağım. Çok güzel olacağına eminim...hatta kafamda hali hazırda birkaç fikir bulunmakta buraya güzelcene adapte edilebilir...evet evet neden olmasın?
Ben burdayım!
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Açıkcası şu anda bir destan yazmaya çalışmaktayım Anadolu mitolojisindeki tanrılar da olan; onu buraya aktarabilirim...
Ve benim coğrafya hocaları tarafından(üç tane) onaylanmış bir haritam var isteğe bağlı tabii...iki a4 boyutunda...
Ve benim coğrafya hocaları tarafından(üç tane) onaylanmış bir haritam var isteğe bağlı tabii...iki a4 boyutunda...
--------------------------------------------------
Ben haritalara bayılırım bayağı ama bilgisayarda sayfa tasarımından pek anlamam o nedenle bu ne kadar kolay ne kadar zor onu bilmiyorum.. Ama eğer mümkünse çok iyi olur... Hatta belli bölgeleri sorumluluk alan arkadaşlar bile doldurabilir ve böylece karakterlerimiz çok daha fazla anlam kazanır ama dediğim gibi bu ne kadar mümkün bilmiyorum...
Ben zaten bu haritanın yaratılmasındaki ilk adımları atmış bulunmaktayım arkadaşlar... Icewind Dale dağlarının hakimi barbarlar olarak Ten Towns başkentli bir imparatorluk kurmaya başlıyoruz... Gene de farklı bir dünya yaratmayı düşünüyorsanız benim dünyanın 10.000 yıl öncesinde buzul çağına ait bir haritam mevcut... Jerusalem (Kudüs) ve Vatikan özellikle önemli noktalar olarak belirlenmişlerdir...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Ya aslında bunu güzelce temize filan geçirmek gerekiyor yaw... şimdi baktım da... BU arada harita undeadler necromancerlar evil mageler duridler elfler insan imparatorluklari vampir kralliklari evil ve neutral barbar krallıkları, tepe ve mağara cüceleri, orc toprakları gibib bir çok elementi de barındırıyor...
That which doesn't kill you, makes you stronger