Yüksek level karakter yaratmak

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Yüksek level karakter yaratmak

Post by raini »

ARKADAşLAR BU BAşLIğIN ÖZELLİKLE DMLERİN AMA HÖKÖMLÖ VE BENİM DURUMUMDAKİ OYUNCULARIN DA İşİNE YARAYACAğINI düşünüyorum Ben de raini karakterini en son oyunda beşinci level olarak bıraktım... Bir şekilde karakter tanımı gerekirse şu anda son yaşadığı deneyimlerle (bak kulaktan kulağa ve diyarın ustaları kabul) en az yedi olması lazım sekiz olması lazım daha da artabilir birden 20. level karakter yaratırken ne yapmak lazım onlarca non-weapon eklenecek bir sürü puan weaponlar silahların kalitesi özgeçmiş ayrıntıları Bir sürü atılacak zar (atmayınca da karakter abartılı olabilir...) siz ne düşünüyorsunuz ben mi çok abartıyorum.. Bilmiyorum bana eğer duello gibi olaylar çoğalırsa birçok kişinin bu konuda yardıma ihtiyacı olabilir gibi geliyor...
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

Size garip gelebilir ama ben bir oyuna başlamadan önce playerlarla lvl "0" dan başlamak isterim.Lvl 1 bi ranger niye ranger?O kadar iyi kalpliyse niye paladin diil?Kiliseye mi bağlanmak istemiyo,en küçük kız kardeşini goblinler öldürmüş bu da hayatını onları yoketmeye mi adıyo?Ben fazlasıyla çok karakter gördüm çok iyi büyücü olabilecek statlere sahipken thief olmuş.Bunlar hep daha hayata atılmadan önce olan deneyimlerden kaynaklanıyo ve bunlar masabaşında oturup yazılmamalı, yaşanmalı bence.
Haliyle sana katılıyorum Raini yüksek lvl karakter yaratılırken bile kesinlikle en baştan başlanmalı.Hatta en en baştan...
Evil rises,darkness falls...
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Kesinlikle katılıorum...
Ayrıca zaten oynandıkça, bir karakter oluşur, gerçeğe yaklaşır, ete kemiğe bürünür, Yoksa bi kağıttaki bikaç karalamadan başka bişi diildir...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ben oyunlarımdaki karakterimi (16 yaşında level 1 insan barbar çömeziydi) oynatıp level 20'lere dayandırdım ve onun hakkında yazdığım hikayeyle onu gerçeğe dönüştürdüm zihnimde...
Sanırım bir karakterin gerçekçiliği ve egrçekten bir kişiliği olup olmadığı onunla ne kadar zaman geçirdiğinizle doğru orantılı...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

bence karakterine ii bi özgeçmiş yazıp ondan sonra statlarını vermelisin eğer direct olarak yüksek levelden başlayacaksan . tabi en iisi 0 dan başlaıp daha bütünleşebleceğin karakter yapmak ... bence ..
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Eğer Bg'unuzu maceraya atılma yaşına kadar yazıp bırakıyorsanız bence 0 kesinlikle çok hatalı... Sonuç olarak o karakter o yaşa kadar gelmiş hayatında hiç mi savaş görmemiş savaşı bırak hiçmi dövüş görmemiş veya hiçmi dövüşe katılmamış adam dövmemiş, dayak yememiş(fighter classları için) hiç mi deneyim kazanmamış bu adam... Elinde daha kılıcını nasıl tutucağını bilmeden mi yollara çıkıcak maceralara atılıcak. Bence 0-1. levellar başlarken hata ben genelde ya 2 yada 3 başlatırım dm olduğumda karakterleri... şöyle düşünün o dünyanın içinde yaşıyan karakter hep bu ortam içinde yaşamış ama yinede 0. level öteki taraftan (benim bir oyunumda oldu, oyuncu hiçbirşey bilmiyordu) diyelimki şu anda yaşadığımız dünyadan bi şekilde fantastik dünyaya biri geldi bi boyuttan geçerek (flim gibi oldu :D ) o kaçıncı level olucak hayatında kılıç görmemiş adam elf nedir bilmez cüce bilmez gnome halfling rüyasına bile girmez... O da -2. level mı olsun
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

1. lvl 0 experience demek o adamın hiç bi tecrübesi yok demek diil, bu meslekten sayılacak kadar tecrübesi war demek...

Zaten genelde -4000 ile - 3000 arası (büyücüler için) , veya -2000 ile -1000 (fighter için) gibi bi expden başlar karakter... Bu exp i aldıkça 1. lvlda aldığı özellikleri yavaş yavaş kazanır, ve sonunda 1. lvl bi karakter olur... Yani 0 exp. li bi adamın da tecrübesi wardır...

Savaşçılar için konuşursak, öyle biraz kavga etmiş, belki bi iki silah kullanmasını bilen, savaşlarda gördüğün dandik askerler hep 0. lvl fighterdır... Eğitimli askerler 1. lvl, elit birlikler ise anca 2. lvl dır...

Ok?
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Yüksek lvl karakter yaratmaya gelince, bence bu pek güsel bişi deil, en baştan parça parça yaşayarak yaratılan karakterleri severim ben... Ve raini senin de dediğin gibi bazı sorunlar yaşanır bu konuda, ve bunları aşmanın hayal gücü ötesinde bi çözümü yoktur... İçi, arkası boş bi 20. lvl karakterdense benim olan bi 2. lvl adamı tercih ederim şahsen...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

The_KiRaTh wrote:Yüksek lvl karakter yaratmaya gelince, bence bu pek güsel bişi deil, en baştan parça parça yaşayarak yaratılan karakterleri severim ben... Ve raini senin de dediğin gibi bazı sorunlar yaşanır bu konuda, ve bunları aşmanın hayal gücü ötesinde bi çözümü yoktur... İçi, arkası boş bi 20. lvl karakterdense benim olan bi 2. lvl adamı tercih ederim şahsen...
Kesinlikle katılıyorum bu konuda... O karakter cidden içinizde yaşamıyorsa zaten ne anlamı var level 30 olsa ne yazar?
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Sadece zarlarınıza daha fazla artı alırsınız .hepsi o kadar.

karakterle bütünleşmek gerçekten önemli...
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Eğer xp kıstası yapmak istiyorsanız,level olarak düşünmeyin,challange rating olarak düşünün.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

öyle düşününce de birşey değişmez.
Karakterle bütünleşemedikten sonra o da nafile.
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Quel-Shin wrote:öyle düşününce de birşey değişmez.
Karakterle bütünleşemedikten sonra o da nafile.
Xp'ye göre oturtmak bu ya,karakter background'undan bahsetmiyorum.Drow nasıl daha fazla görgülü bilgiliyse,onun gibi.

Mesela benim gerçek hayattaki CR'm 3 :D
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Karakterimi oynarken herzaman içimde hissederim ki buda mükemmel bir duygudur... Biyeri yaralandığında gerçekten oram yaralanmış gibi olması filan veya level atladığında kendimi daha güçlü hissetmem çok ayrı bişey bence...

0 xp olayına gelincede Xp deneyim demekse 0 xpde 0 deneyim demektir ve peasantlar bile 1. level 0 xp olarak sayılır... Bi peasant bir savaşçı veya bir büyücü olucaksa baya bir zorlanıcağınada eminim commenerlar'ın statları 10-11 dir bu durumda bir sorcerer için baya düşük gibi sanki... Benim dediğimde fazla bişey değil 2. Level veya en azından 300-500 xp
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

karakteri hissetmek hakkaten çok önemli.. müthiş bir olay
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Post Reply