Kimler Sevilir

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Kimler Sevilir

Post by green_eye_of_devil »

Ewet arkdaşlar kim kimleri sever.

Kim olduğu neci olduğu fark etmez
Sanatçı,Müzikçi,sitedeki kişiler, tiyatrocular, siyasetci, futbolcular, basketbolcular,diğer spordakiler yani herşeyi.

kimleri severseniz ve neden seversiziniz kendinizde dahil.:D
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quisatz_Haderah »

Ã?ağan Irmak. Muhteşem bir yönetmen, yenilikçi, zeka fışkırıyor bkz: çemberimde gül oya
Sonracııma Nightwish. Solistin sese tapıyorum hastasıyım.
FRPworld ahalisi. Dostum diyebileceğim insanlar bulduğum için.
Kendim: tek sebebi tikky olmaktan yırtmış olmam
daha gelmiyo aklıma.
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

Al Pacino: Adam her rolü çok iyi oynuyor bence. Kasıntı iyi kahramanı oynamak kolaydır. Kötüyü oynamak ona göre biraz daha zordur ama oda kolay sayılır ve sonuçta iki rolüde başarıyla oynayan baya oyuncu var. Ama her iki rolude oynayabilen hemde hakkını vererek oynayabilen oyuncu ben bir tek al pacino'yu gördüm (Edward Norton da da var bu yetenek ama ondaki karizma al pacino daki kaar değil)

Sadri Alışık: Benim gördümün en iyi oyuncu. Eğer Amerika da falan doğsaydı kesinlikle sinema tarihinin en ünlü oyuncusu olurdu.

Atatürk: Bunu popilizm olsun diye yazmadım milletin sevdiği yönleri dışında bir özelliği var. Canlı olarak nasıl bilmiyorum ama resimlerinde çok karizma çıkmış. Bir fotografı vardır ceketini kenara sıyırarak sol elini cebine atmış sağ elinde sigara sağ el bükük olarak yukarı kalkmış azici bakışlarla sigarayı arasında tuttuğu iki parmağıyla karşıda bir yeri gösteriyor. Bu fotograf yüzünden sigaraya başladım :(
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Robbie williams'ı severim oynadığı filmlere ayrı bi kalite katıyo.

Blackmore'sNight dinlerken insanı güzel havalara sokuyo sakinleştiriyor. herhalde vazgeçmediğim müzik guplarından biri olucak

Frpworld ahalisindende tek tek şunu seviyorum demek olmaz burdaki herkeside seviyorum :wink: :P
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Evanescence'yi severim güzel söylerler.Solist ayrı bir afet,şarkılar ayrı birşey.Kendimi severim,nedenini bilmiyorum sevmek zorundayım yoksa ne arayayım burda.Burdaki arkadaşlarımı severim,güzel bir ortam var sitede.Oyuncu olarak Orlando Bloom'u Liv Tyleri severim.Severimde severim işte.
Jacta alea est.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ben: araba sürmeyi insana ayrı bir heycan katıyor,
rep müzik ayırıca biraz agıra kaçarsank system of a down adamalr manyak güzel şarkı söliyorlar....
sitede sevdiklerim ise say say bitmez...
ama sitede seviliyormuyum ayrı konu o :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

o oynadığı filmlere ayrı bir kalite katan Robin williams olmasın :P
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Blind Guardian,Iced Earth,Blackmore's Night,Haggard,Lake of Tears,Nightwish severim.Her birinin ruhumda uyandırdığı tını farklıdır.
Avrupa sineması severim.Trainspotting,Ã?ingeneler Zamanı vs.Aksiyondan ziyade işledikleri konular ön planda olduğu için.Ruhumdan bişeyler yansıttıkları için.
Dostoyevski,Tolstoy,Nazım Hikmet severim.Okuduğum zaman kendimden birşeyler bulabildiğim için.
Futbol,basketbol,masa tenisi ve voleybol severim.Oynamayı becerebildiğim ve çok zevk aldığım için.
Nargileyi severim.Sessizlikte beni dinlendirdiğini düşünüyorum.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

İçimdeki ne olduğunu bilmediğim bana sürekli öğüt veren sesi seviyorum.

Ayrıca FRpye satanist oyunu,metal müziğe de stanist müziği diyen geri kafalı embesilleri de çok seviyorum.Rollerini iyi yapıyo mal herifler.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

işini iyi yapan herkesi severim... ne iş yaparlarsa yapsınlar ;)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Telmor wrote:o oynadığı filmlere ayrı bir kalite katan Robin williams olmasın :P

Aaa evet çok saol Robin olucak :wink: Robbie yazmak nerden çıktıysa
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Death-Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Death-Knight »

Viggo Mortensen bence müthiş bir aktör Aragorn oldugu icin degil(yalan söylüyorum :D ) hayat felsefemi degistirmis bir karakterdi o ya of neyse
My honor is my life,my life is darkness
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Blind Guardian adamlar çooooooooooooook iyi müzik yapıyo
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Qalme-Tari
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Qalme-Tari »

Death,CannibalCorpse,MorbidAngel,Testament,DeathAngel,Exodus,AtTheGates,SixFeetUnder,Nightwish,BlindGuardian,Kamelot,Therion,DarkTranquillity,Pantera,ChildrenOfBodom,Obituary dinler bir kişiyim.

Rpg ve Adventure oyunları severim:Sillent Hill,Sacred,Diablo,Gothic 1&2,Syberia 1&2 favori oyunlarımdır.

Maketleri(uçak maketi olması tercihimdir)severim, birgün orjinali kadar gerçek boyamayı başarmaktır tek dileğim :-P

John Malkovich'i severim.Gerilim,psikolojik,korku filmleri tercihimdir.

Frp'yi severim... Fantastik kitapları okurken "-of ya orda ben olcaktım ki..." şeklindeki yakınmalarımızı azaltma imkanı sunduğu için.
And out of a grey country darkness lies,
And all paths are drowned deep in shadow...

Image
Blasted
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blasted »

Gruplardan: Blind Guardian, Green Day, Story Of The Year ve New Found Glory iidir hı bide Lake of Tears var..
Oyuncular: Al Pacino, Edward Norton , Brad Pit ve Jonny Deep çok iyidir özellikle Jonny Deep rol yaparken kendini olaya verio kendi kişiliğiymiş gibi oynuyor.
Spor: Basketbol, tenis eskiden oynuyordum, Futbol da iste severim ama herkezle oynamam ortamın iyi olması lazım yoksa cok anlasmazlik cikio :D
Yazar: JRR Tolkien o olmasa ne yapardık. Margaret Weis & Tracy Hickman ikilisi, Salvatore , Chuck Palahniuk adamın düşünce tarzına bayılıorum yuz yuze konusa bilsek keske... tartısa bilsek falan.. :(
"For Blood And Honor"
Post Reply