geçenlerde bi forumda gözüme takıldı..... druid'in biri kendi bölgesinin dışına çıkmıyor..... iyi hoş da böyle oyun sürmez ki?
ben ne druid oynadım , ne oynarım , ne de oynatmam gerekti. NPC olunca hiç bir problem yok ama karakterken ne yapcaz.... druidler bölgelerinden çıkmadan nasıl oynanır-oynatılır..... çıkarsa nasıl çıkar.....
sallıyorum , mesela tohum almak için şehir yoluna koyulur , ve macera başlar.... pehhhh......
kısaca ne yapcaz veya ne yapıyonuz bu druidleri?????
ciddem ne yapcaz bu druidleri?......
hiç bir yerde ben görmedim druidlerin bir bölge dışına çıkmaması gerektiğini druid oynattım bende zamanında druid in asıl olayı ormanın ruhu ile bütünlrşmiş olabilmesidir lakin her druid bunu beceremez orman dışınada sorun olmadan çıkabilirler yani yapılacak bişi yok player ın insafına kalmış
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
druidler ormanda, çayırda geçen senaryolar düşünülerek yaratılmış bir classtır. elbetteki hiçbir yerde "druid ormandan dışarı çıkmaz" yazmaz velhasıl kelam druid konseptinin bilincinde olan biri bir druid'in meşe palamudu yahut botanik ilacı almak dışında ormandan çıkması için hiçbir sebebi olmadığını anlayacaktır. her ne kadar "druid circle beni göreve yollama kararı aldı" gibi klişe fikirler var olsada tasvip etmiyorum.
dediğim gibi druid class'ı, daha esnek olmasına rağmen ranger ile birlikte orman tabanlı maceralar için yaratılmıştır. öte yandan druidlerin bu kısıtlı durumunu gören wizards of the coast hademeleri(ki kitapların %90'dan fazlası bu hademeler tarafından hazırlanır) farklı ortamlar için çeşitli druid "kit"leri yaratmıştır "aquatic druid, desert druid" ve hatta bu terbiyesizler "urban druid" gibi bir konsept bile yaratmıştır (bkz: bsg) yahut terrain master gibi prestige class'lar ile druid'in vizyonunu genişletme girişimlerinde bulunmuşlardır. şahsen hepsini nafile çabalar olarak görmekteyim ve npc olarak harika, pc olarak fazlasıyla kısıtlı druid class'ını tasvip etmemekteyim.
dediğim gibi druid class'ı, daha esnek olmasına rağmen ranger ile birlikte orman tabanlı maceralar için yaratılmıştır. öte yandan druidlerin bu kısıtlı durumunu gören wizards of the coast hademeleri(ki kitapların %90'dan fazlası bu hademeler tarafından hazırlanır) farklı ortamlar için çeşitli druid "kit"leri yaratmıştır "aquatic druid, desert druid" ve hatta bu terbiyesizler "urban druid" gibi bir konsept bile yaratmıştır (bkz: bsg) yahut terrain master gibi prestige class'lar ile druid'in vizyonunu genişletme girişimlerinde bulunmuşlardır. şahsen hepsini nafile çabalar olarak görmekteyim ve npc olarak harika, pc olarak fazlasıyla kısıtlı druid class'ını tasvip etmemekteyim.
<div>-sıkıldım-</div><br>