Quest : drow tanrıları

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Quest : drow tanrıları

Post by Shevarash »

selamlar millet öncelikle bu konuyu ciddi fikirler aradığım için açıyorum fazla geyiğe girecek değilim baştan belirteyim...

şu anda oynadığımız oyunca Shevarash a tapan bir grup elfiz ve baktım ki ortamlara çok çok fazlayız inceden farklı questler edindim grubun lideri olarak.. bunlar ne mi?
Shevarash ı bilenler bilir o yüzden anlatmayacağım, onun izindeyiz, sırayla drow tanrılarını indirmek amacındayız. Çok çok çok çok zor olduğunu biliyorum ama ölümlü diyarlar biraz az geliyor bu tip bir questte ölürsek ölürüz namımız yaşar, yaşarsak zaten vur patlasın çal oynasın :)
o yüzden önce bir grubu ve eşyaları yoldaş npcleri yazayım

ben high elf 7 cleric - 1 ranger - 10 dhaewrathlia +chosen of Shevarash
- 2 longsword , 1.si +5 holy drowbane, diğeri +5 paralyzing
- +5baneblind armor (bane blind özelliği +3 eşdeğeridir, o ırka karşı kalıcı imp. invisibility verir).... ayrıca bu armor büyücü dışında grubumuzda fix olup, Shevarash a özel olan infra invisible büyüsünü de yaptığımda grubumuza ısı görüşüne de görünmez oluyoruz (bela gibi değilmi)
- sağdan soldan her tip eşya ile bütün statlere +6 geliyor
- daern in kalesi adlı ufak oyuncak
- ben dahil hepimizde fix olan cloack of ethernaless (günde 10 dk ethernal olunuyor)
- SR 27 veren epic küpeler
- kalıcı haste veren botlar
vs vs....
ayrıca bir ton da prestige classtan ve annem sağolsun melek tarafımdan gelen özellikler var (time stop gibi)

Diğer karakter wood elf 7 ranger- 10 foe hunter(drow)
bendeki kılıçların çok benzerleri, aynı armor, pelerin, küpe vs... bir tane de sağlam summon yaratık var şöyle crsi 10 civarında

bir diğeri yine wood elf barbarian 8-frenzied berserker 7
+5 holy fireburst great sword ve yine aynı eşyalar...
yanlız bu çocukta bazı farklılıklar var, içinde örümcek adamdaki simbiyotik partner e yani venom a benzeyen bir ortakyaşam var, chaotic good ya da chaotic neutral aligmentli, drow, demon, undead gibi şeylere uyuz olup elemana ex. str veriyor... karşısındaki ne kadar güçlüyse kafasına göre bir str veriyor barbarımıza..
tabi bu barbarla ilgili bir istatistik sunayım ; kendi str si zaten yükse, eşyadan +6 gliyor, rage + greater frenzy + bu simbiyot ortaktan (duruma göre +12 bile oluyor) hepsini kullanınca 5-15 raundluk bu adamın strsi 50 yi buluyor (tempus hesabı)... işe yarıyor yani:)

sonuncumuz ise lvl 14 wizard, yakında archmage olucak... eşyalar da var..

yanımızdaki npcler ise , yaptırdığımız kalede yetişen Shevarash savaşçı rahipleri, lvl 10 un üstünde kanka elfler (sayıları 10 civarında), lvl 10 üstü bir kaç dost cüce, bir epic paladin, babam(ki kendisi 20 druid-10 rgr gibi birşey olmalı), annem (Morvel, yani Arvandor un başmeleği tanıyan bilir ve sever, gerçi bizimle gelecek değil ama biraz eladrin yolar artık)

Bunların dışında Shevarash, Fenmarel (barbarımız ona tapıyor da), Solonor gibi başka tanrıların avatarlarını da bekliyorum zamanı gelince..
Tabii zamanı geldiğinde Corellon başa olmak üzere diğer Seldarine tanrılarının baş rahip ve championlarını da çağırmayı planlıyorum

İşte grup budur budur... Henüz lvllarımız az, bir drow yerleşimini daha basmayı planlıyoruz (hepsi gelecek değil şöyle bir 10-15 kişi yeter)
Bir iki artifact daha var alacağımız ondan sonra lvllar 20 yi geçsin, diğerlerini de çağırıp gidicez...

Bu konuda herhangi bir ciddi tavsiyesi olan varsa dinlemek isterim.. Wizards ın forumlarında da yazdım tartıştık genelde daha çok büyümemizi söylediler ama o kadar sabredemiyecez artık lvl 30lar a kadar gelirsek sıkar (haaa bu kadar eşyayı nerden buldunuz derseniz yerinde ve çok çok çok zekice kullanmış olduğum wish yüzüğü baya bi yardımcı oldu:) )
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Kiaransalee den başlamayı düşünüyorum ama Selvetarm da olabilir (Lolth arkasında ama onun o yüzden inceden bi tırsıyorum selvetarmdan)
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Divine Rank sahibi olmayan biri Divine Rank sahibi birini öldüremez. Teknik olarak öldürebilir belki, sayısal olarak belki imkanlı olabilir ama karşındaki rakip yaratma gücüne sahip, gel gerisini sen düşün...
"Lovefull Evil"
Post Reply