tanrı olmak yada olmama:)
tanrı olmak yada olmama:)
arkadaşlar.bir frp grubunuz var ve siz bu oyunu kastınız kastınız kastınız...... ve artık grubunuz daki elemanlar ve sizler doğa üsü savaşçılar oldunuz.tanrılara kafa tutabilirmiyiz benim merak ettiğm bu.yani bu frp oyununda tanrılarla savaşmak gibi bir olsılığımız varmı acep. cevaplar için very very tenk yu 
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Bunun cevabını buradaki hiç kimse veremez. Ã?ünkü bu tamamı ile sizin DM olan arkdaşınıza bağlı.Oynattığı dünyada Tanrılar ne alemde bitek o bilir.Eğer derse şu level'dan sonra tanrı filan tanımaz, ozaman dediği gibi bi süre sonra yer oyuncular ama yok 8 farklı tarafınızdan çatlasanızda olmaz derse, hayatta yiyemezsiniz.
Kısaca DM ne derse o olur.
Kısaca DM ne derse o olur.
evet tamamen katılıyorum... dm e bağlı ama oyuncuların karakterleri ile de ilgili yani adam paralı savaşçı ise tanrılığa hırsı olmayabilir... bizimde mesela son oyunumuzda drowlara acaip hırsımız var, tanrımız da drow tanrılarını kesmeye uğraşıyor, 20 yi geçtikten sonra bizde zorluycaz ufaktan tanrıları
şahsi fikrimi sorarsanız çok çok zor bir iş olduğu ama birde şöyle birşey var dm çok fazla tecrübeli deilse o lvllardan sonra fazla yapılacak birşey bulmıyorsunuz ve tanrılara gaza gelmek te alternatif ve eğlenceli bi çözüm oluyor
şahsi fikrimi sorarsanız çok çok zor bir iş olduğu ama birde şöyle birşey var dm çok fazla tecrübeli deilse o lvllardan sonra fazla yapılacak birşey bulmıyorsunuz ve tanrılara gaza gelmek te alternatif ve eğlenceli bi çözüm oluyor
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Shevarash wrote:belki de yaklaşırlar kimbilir
ben sheverash inananları gülmez diye bilirdim; ama maşallah etrafa gülücük daatmakta üstüne yokyine Shevarash wrote:hastalıklı bi büyücü yapabiliyorsa şurdaki bu kadar yağız türk genci hayli hayli yapar
tabi konu da bozulmasın, geyie dönmesin... ehem, ne dioduk?
War, war never changes...
-
Logan
- Kullanıcı

Oren nin oynatığı oyunda tanrı olmak...
ha pehhhh...
hele Oren gibi bir tanrı ile savaşmak...
aman ben çifçi olıyım..
boş verin
ha pehhhh...
hele Oren gibi bir tanrı ile savaşmak...
aman ben çifçi olıyım..
boş verin
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Bu basligin varliigi bile tuylerimi diken diken ediyor. Tanrilara karsi cikmakmis.. Onlari yok etmek mis. Bu ne bicim carpik bir dusunce tarziymis ki tanrilari kesmek insanlarin isteyecegi birsey oluyor. Tanrilar mutlak varligin simgeleri(virgul(klavyede nasil konuluyor bu isaret daha bulamadim.. bu ecnebice klavye dogru yazmiyor turkceyi)) bizim idollerimizdir. Onlari yok edip ne elde etmek istiyorsunuz? Kesinlikle bunun dusuncesini bile tasvip etmiyorum. Anca hayalinizde gorursunuz bunu kafir varliklar. Ecnebi kefereler (hic yakismadi bi elfe ama napim bi an sersem bi cuce gibi hareket ettim.. cok sinirlendim cunku)
Arayışım kutsal ışığı bulana kadar sürecek, karşıma ne çıkarsa çıksın.
Tanrılara meydan okuyan ölümlüler mi? Yüzyıllarca var olmuş kadar bilgeliğe ve deneyime sahip bir varlığı öldürmenin bir yolunu bir ölümlü bulamaz. Ã?ünkü Tanrılar zaten bu tür darbe girişimleriyle binlerce kez karşılaşmışlardır hem de kendi aralarında. Bu yüzden bir Tanrıyı hele hele elindeki artı bilmemekaçlık silahla öldürebileceğini zannedenler gerçekten komik duruma düşüyorlar bence. Onlar ancak romanlarda olur, hatta o olanlar da belli çağrlarda olur.
Bir ölümlü için bir tanrıyı öldürmenin tek yolu, başka bir tanrıdan yardım olmaktır. O tanrı öldürüp yerine geçen kahramanlar da zaten bu işi tek başına yapmamışlardır merak etmeyin. Her zaman arkalarında gölgelerde onlara yardım eden başka bir karanlık güç vardır.
Bir ölümlü için bir tanrıyı öldürmenin tek yolu, başka bir tanrıdan yardım olmaktır. O tanrı öldürüp yerine geçen kahramanlar da zaten bu işi tek başına yapmamışlardır merak etmeyin. Her zaman arkalarında gölgelerde onlara yardım eden başka bir karanlık güç vardır.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power