evil aranıyor
-
blackdagger
- Kullanıcı

-
blackdagger
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

İnce Öizgi
Bu dünyada iki güç vardır ; İyilik ve kötülük.Bu iki güç asla yok olmaz ve bu iki gücün savaşı bitmez.Bu iki tarafı ayıran ince çizginin kötülük tarafında yer alanlar günün kaynağına varırlar ölümsüzlüğe!!!
Kısacası FOREVER EVİL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kısacası FOREVER EVİL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ben hem evil hem good hem de neutral'ım hem de hiç biri değilim... Ve her iyiliğin içinde bir kötülük ve her kötülüğün içinde de bir iyilik vardır. şimdi cevaplarınızı yeniden düşünün evil olmayan kim var bu dünyada? Ve de good olmayan?
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Bence kötünün içinde iyi iyinin içinde kötü falan hikaye
adam kafayı ne yapmaya şartlamışsa onu ön plana almak lazım
örn: paladin köylüyü tehdit eden kadına çocuğa zulm eden baronu öldürerek iyilik yapar ama boronun oğlunu etim bırakarak ona kötülük eder ama mevzu o diil paladinin amacı iyilik yapmak köyü kurtarmak baron kötülük yaparak bir gün öldürülmeyi ve çocuğunu yetim bırakmayı göze almış uzun sözün kısası iyilikle kötülük içiçe deil öle olsa evil yada good die bi olay olmazdı...Esas amacın ya da yaptığın şey elightmentini belirler onun dolaylı etkileri deil
ohhhh beaaaaaa
adam kafayı ne yapmaya şartlamışsa onu ön plana almak lazım
örn: paladin köylüyü tehdit eden kadına çocuğa zulm eden baronu öldürerek iyilik yapar ama boronun oğlunu etim bırakarak ona kötülük eder ama mevzu o diil paladinin amacı iyilik yapmak köyü kurtarmak baron kötülük yaparak bir gün öldürülmeyi ve çocuğunu yetim bırakmayı göze almış uzun sözün kısası iyilikle kötülük içiçe deil öle olsa evil yada good die bi olay olmazdı...Esas amacın ya da yaptığın şey elightmentini belirler onun dolaylı etkileri deil
ohhhh beaaaaaa
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

abi bunu görünce aklıma geldi:
bilenler vardır aranızda, level dergisi frp bölümü ilk yazısında bir olay.
işte dekor hazırlıyoruz muhabbetine fantastik karakterlerden bahsediorlar işte büyücü nerde kaldı, şu dragonu şuraya yerleştir falan.
abi EVİL karakter nerde kaldı derken adamın tekini getirtiolar.
adam çelimsiz gariban biri
diyolar la bu ne biçim evil
getirenler diyo " abi bunu şimdi getirdik, karısıyla çocukları da şimdi gelirler"
"ne alaka?" diolar
"abi siz EVLİ karakter istememişmiydiniz???
bilenler vardır aranızda, level dergisi frp bölümü ilk yazısında bir olay.
işte dekor hazırlıyoruz muhabbetine fantastik karakterlerden bahsediorlar işte büyücü nerde kaldı, şu dragonu şuraya yerleştir falan.
abi EVİL karakter nerde kaldı derken adamın tekini getirtiolar.
adam çelimsiz gariban biri
diyolar la bu ne biçim evil
getirenler diyo " abi bunu şimdi getirdik, karısıyla çocukları da şimdi gelirler"
"ne alaka?" diolar
"abi siz EVLİ karakter istememişmiydiniz???
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...