RP Konusunda Bilgilenmek İstiyorum...

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
dark lord
Kullanıcı
Kullanıcı

RP Konusunda Bilgilenmek İstiyorum...

Post by dark lord »

rp yi herkes yapabiliomu yani benim gibi yeni kullanıcılar ya da rp senaryosu yazabilio mu
ve rp de nasıl karakter yarat caz sitede yarattığımız karakterlerle mi ??? :???: :twisted:

Başlığınız düzeltilmiştir. Forumlarda yardım lütfen please gibi başlıklar açılmaması rica olunur...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dark lord
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dark lord »

saol biliodum amabişi daha sorucam site içi oyun sadece bu rpmi yoksa daha varmı ve ben redblade den karakter yarattım onu buraya getirmek istiyorum nasıl yapıcam?? hızlı cevap verirseniz dahaii acelem varda şimdiden saolun
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

BUnun içinde bu linke bak.

http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... forum&f=53

Karakter kağıdının gönderilme işinide oyunun DMsi ile konuşman lazım. Bazı oyunlara höldür diye dalamazsın. Bazılarına ise dalabilirsin uygun yaratılmış karakterinle. Yalnız geyik yapmaman ve devamlılığından emin olmak lazım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dark lord
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dark lord »

peki saol bide nasıl oynanıyo yani mesela nasıl saldırılıyo söylersen sevinirim (kusuruma bakma çok soru soruom ama yeni kulanıcıyım)
Post Reply