EWet arakadaşlar çıkan bir orjinal bir oyuna 100 ile 50 ytl para vermektense alcoll yardım mı ile saklanarak açıklıyordu son sisteme göre artık bir kutu alıp (usp harddisk) orjinal oyundan çıkan bir zımbırtıyı ona takınca çalıştıra bilecekmişiz tabi bu olay ilk başa splinter cell in son sürümünde başladı ve hala kırılamadı.
Sistemin adı :Star Force
Eye bu sistemi kırmış bir program biliyorsanız lütfen bizimle paylaşın...
Ve bu konudaki nacizane yorumlarınızıda almak istiyorum...
Kopya Oyun DEvri Kapanıyormu??
-
Logan
- Kullanıcı

Kopya Oyun DEvri Kapanıyormu??
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Ã?ncelikle kopya oyunların her zaman piyasada olacağını düşünüyorum bunları bir şekilde el altından satmaya devam edecekler emin ol Logancığım,bunun önüne geçilmesi çok zor
.
Star Force hakkında'da şöle bişey duymuştum bu programın geliştirilmesine araverilmiş çünkü bu program sayesinde yeni ve çok tehlikeli bir virüsün piyasaya çıkma olasılığı varmış.Hiç bir virüs programının başaçıkamayacağı bir virüs.Bu yüzden bu programın geliştirilmesine ve piyasaya sürülmesime bir süreliğine araverilmiş.
SAYGILARIMLA.....
Star Force hakkında'da şöle bişey duymuştum bu programın geliştirilmesine araverilmiş çünkü bu program sayesinde yeni ve çok tehlikeli bir virüsün piyasaya çıkma olasılığı varmış.Hiç bir virüs programının başaçıkamayacağı bir virüs.Bu yüzden bu programın geliştirilmesine ve piyasaya sürülmesime bir süreliğine araverilmiş.
SAYGILARIMLA.....
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Starforce a ara filan verilmedi Yener
şu anda son çıkan oyunlarda var. Hatta Prince Of Persia: The Two Thrones çıktı ve bu oyunda da var 
Ã?özümleri kendi deneyimlerime göre değil bazı kaynaklardan duyduklarıma göre açıklayayım. Prinec Of Persia oynamak için birbirine tavsiye veren bir gruptan gelen öneriler bunlar. IDE kablosunun çıkartılması sonucu oyun oynanabiliyor diyordu bir kişi ve bir diğeri buna gerek olmadığını, Daemon 4.0 ve StarForce Nightmare programları ile olayın çözülebildiğini söylüyordu.
Ama her şey bir yana Starfoce koruması şu anda karşımızda...
Ã?özümleri kendi deneyimlerime göre değil bazı kaynaklardan duyduklarıma göre açıklayayım. Prinec Of Persia oynamak için birbirine tavsiye veren bir gruptan gelen öneriler bunlar. IDE kablosunun çıkartılması sonucu oyun oynanabiliyor diyordu bir kişi ve bir diğeri buna gerek olmadığını, Daemon 4.0 ve StarForce Nightmare programları ile olayın çözülebildiğini söylüyordu.
Ama her şey bir yana Starfoce koruması şu anda karşımızda...
-
Logan
- Kullanıcı

ıde kablosunu çıkartıyorsun ama ... her hangi bir sürücünü uptead etiğin zaman,çalışmıyor... bu orjinal oyun da da olan bir şey...
esasında bu program beli bir süre sonra çüriyip bilgisayarıda da bozuyormuş...
ama en fazla 3 ayı derim ben...
esasında bu program beli bir süre sonra çüriyip bilgisayarıda da bozuyormuş...
ama en fazla 3 ayı derim ben...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Starforce çok çok yeni birşey değil aslında,sanırım 1-2 yıl önce çıkmış olan Beyond Divinity oyunuda bu sistemi kullanıyordu,hatta geçen yılın temmuz ayında insanlar star force 3 nasıl kırılır muhabbetlerine girmişlerdi.Ayrıca kendisi öyle rezil bir koruma sistemidir ki bazen orjinal olarak alsanızda çalışmayabilir oyununuz.
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
eskiden kopya oyunları yuklemekten şikayet ederdik ama artık çalıştırmak bile büyük başarı haline geldi. farketmiyor musunuz arkadaşlar artık kopya oyunlar bezdirmeye başladı. yuklemesi bi dert yükledikten sonra çalıştırması bi dert.. 3.parti bi takım programlara (deamon tools, starforce nightmare gibi) ihtiyaç duyulması başka bi dert.. off of!
Only God can Judge me!