Eskiden... Ben siteye ilk girmeye başladığım zamanlarda. Sitenin sohbet bölümü gayet hareketli olurdu. Akşamları belli saatlerde hep birileri olurdu hep konuşmak için gelirdik. Sitede yapılan rplerin geyikleri yapılırdı, ufak oyunlar oynanırdı. Hatta çoğu zaman oyun havasında sohbetler yaşanırdı(Bir hana gelmiş gezginleri canlandırarak) Forumlarda hiç bhasi geçmemiş rpler bile döndü. Efla'nın asası geyiğini hatırlayan var mı bilmiyorum
Forumdan başka bir tat alıyor insan oradakilerden. Hatta tanıştıklarımın önemli bir ksımını önce sohbet bölümünde tanımıştım.
Bir baktım da özlemişim o günleri. Diyorum ki belli günlerde belli saatlerde sohbet bölümüne girmeye çalışarak eski geleneği yeniden canlandırabiliriz.
Siz ne düşünürsünüz acep. MSN var ne diye sitenin sohbetiyle uğraşalım mı dersiniz yoksa bana katılıyor musunuz?
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Olabilir...Gayet de iyi olur aslında.Frpworld de sohbet geceleri düzenlenebilir.Herkes oradan muhb. eder ve tatlı bir hava oluşur.
MSN denilen illete belkide böylece karşı durabiliriz
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
aman abi kim özlemez zaten oyun odasıyla sohbet odası da farklıydı cogu kişi birbirini tanıodu yada yeni giren kişi hemen tanısıp ısınıodu ortama. oyunlarda cok zevkliydi sohbette zevkliydi. tapınaklardaki rpler bile az da olsa sohbet kısmında yapılıodu. ayrıca belli bi saat konuodu bu zaman frp war die gelen geliodu. hakketen özledim o gunleri tüm bi yazım frpworlde gecmisti gecen sene(2004 yazı yani:) )
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Bırakın arkadaşlar, sohbet odası felan hikaye.. Bence girmemeniz daha iyi.
Sonra densizin teki gelip küfür saymaya başlıyor, hiç keyfiniz kalmaz sonra...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Bence rp günleri düzenlenmeli ben eskiden öneri de bulunmuştum forumda fakat database bişiler olmasından dolayı gitmiş o topic de.dediğim gibi rp günleri düznelenilir gm ler belirlenirr oyunlara kayıt falan zevkli olur yane.
yaa en azından siteye girenler şöyle bir kenara açıp koysunlar sohbet odasını, ben benim makineyi acayip bir şekilde yavaşlattığı halde yapıyom bu olayı her girdiğimde siteye.
Bu gün bir hayli konuştuk Sohbet bölümünde. Üç kişiydik ama başka arkadaşlarda girmeye çalışıp bir türlü giremediler sanırım. Bazıları da girdikleri gibi düşüyorlardı. Ama biz yine de sohbet ettik
sanal bulusma gunu yapılabilir. herkes (atıyorum) 25 tummuz gunu saat 21:00 gibi girsin sanal toplanılacaktır diye duyuru yapılsın. insanlar niye girmesin ki?
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..