BrokenBlade wrote:Adama bak ya babamın yaşında hala frp oynuyo...yuh lan :ehue .
şaka bi yana isteyen yapar yani.Ama sen sakın orta yaş bunalımıyla yeni arayışlara girmiş bulunupta frp oynuyo olmayasın
Moruk dersem alınmazsın dimi :ehue
İki katı yaşımdasın,ne diyim.Ama tabi güzel yetişkinlerinde o.ması.hatta istanbul daysan bi ara oynayalım senle

Saol be, iyi moral oldu.
Yok kardeş daha orta yaş bunalımına girmedim, ama yakındır herhalde.
Ancak sana şunu söyleyebilirim; orta yaş bunalımına giren erkekler genel olarak genç kızlarla yanaşık düzene girerek bu bunalımı geçirmeye eğilim gösterirler. FRP bu anlamda işlevsel değildir.(en azından 32 yaş için değildir. Gel yavrum FRP oynayalım. Zor olur biraz) Benim FRP merakım daha çok ukte olarak tanımlanabilir. 8 yıl önce üniversitede acayip merak sarıp, 8 yıldır her kaynağı okuyup hakkında nerdeyse herşeyi takip edip, öğrenip ama pratiğe dökecek hiçbir ortam ve arkadaş gurubu bulamamanın verdiği bir hırs olarak adlandırılabilir.
Bütün bunların yanısıra, gerçekten kendimi hiç ortayaş ta gibi hissetmiyorum. Sanırım FRP olayına bir girmeyi becerirsem, çocuklarıma DM lik yapar, onlarlada çok eğlenirim gibi geliyor. Enteresan bir baba modeli tabi
Malesef istanbul'da değilim ankara'dayım ama ara sıra istanbula geliyorum. Tesadüf denk gelirse elbette büyük bir zevkle size katılırım.
++++++++++++++++++
Shevarash wrote:Madem dalga geçmek serbest, forumda "mezarlık" bölümü açılmasını tavsiye ediyorum, yaşı geçkin üyeler içine girip ölebilirler orada

(abartınca sınır tanımam, heh neyse)
---------------------------------------------------------
Lütfen yaşlı üyelerimize fil muamelesi yapmayalım.
Sizde birgün yaşlı olacaksınız. O zaman FRP yi bırakmış olucam diyorsanız o ayrı.
chosen : ardarda atılan mesajlar birleştirilmiştir...
Işığa uçan pervaneyim. Sonumu bilir, yine de ışığa giderim.