Sevdiğiniz fantastik figürler...

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Sevdiğiniz fantastik figürler...

Post by chosen »

Özellikle bu tarz şeylerin satıldığı dükkanların gitgide çoğalması ile edinebileceğimiz figürler de arttı Türkiye'de . Piyasada birçok oyuncak dolaşmakta artık . Peki siz bu figürler arasında en çok hangilerini ve hangi tarzı seviyorsunuz??

Ben açıkçası star wars figürlerine bayılıyorum. En son izmir tayfasının da şahit olduğu üzere bu tarz dükkanlara girdiğimi çıkasım gelmiyor, ellbette hepsini almak maddi bakımdan imkansız ama yine de insan açgözlülüğünü bastıramıyor. Star Wars figürleri arasından da en çok Unleashed serilerini seviyorum. Spawn figürleri de gerçekten harika ama onlara bulaşmayı gözüm almıyor açıkçası... En son olarakta masal kahramanlarının figürleri çıkmış, bir kırmızı başlıklı kız var ki nasıl bir hayal ürünüdür şaşmamamk elde değil, tek kelimeyle muhteşem...

merak ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

şu figür dediğin sanırım biblo gibi olan oyuncaklar. Yani ben onlara hep ıyuncak gözüyle baktım ama güzellikleri yanında oldukça işlevsizler diye pekte beğenmemiştim. Asında evet onlar bir yere koyulupta biblo gibi sergilenmek için.

Starwars figürleri oyuncakları değilse onları daha görmek nasip olmadı. Gördüklerim arasından spawn'ınkilerçok hoş duruyor gözüme. Süper kahramanların vakti artık geçti sanırım. O rengarenk taytları yerine daha anlamlı ve işlevsel giysiler giymeleri daha iyi olacak sanki. spawnda ise sadece bir tek amaç görüyorum. Abartı ve Gotik hava. Bu iksinide çok iyi veriyor figürler ve hatta üstüne spawn'ın içinde olması gereken vahşiliğide gerçekten çok güzel işlemişler.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Selia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selia »

D&D minyatürleri çok hoş.Starwarsı pek sevmem. :roll:
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ben de BahçeCon'da Conan'dan çıkmış bir Fire Dragon kazandım. Gayet hoş bir şey. Hatta resmini de koyayım:

ImageImage

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Spawn,Star wars, McFarlane in diğer serileri bunun yanında star wars lego + star wars ışın kılıçları ve darth vader helmine sahibim. Pek .ok seriye el attım ama tamamını toplamak gerçekten mümkün değil. Türkiyeye 2005 serileri hariç hiç bir seri tam takım gelmiyor. Gelsede satışa çıkmadan tükeniyor (satan adamlar topluyor :D). Tek pişmanlığım zamanında piyasada bol bol var diye almadığım klassik spawnları almamak oldu. Onun dışıunda beğendiğim birşey oldumu kaçırmamaya gayret ediyorum. Figür alırken en önemli noktanın şu olduğunu keşfettim. Figrü satılan yerlerde bir figür beğendinizmi onu alın haftaya alırım falan derseniz anında tükeniyor.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
kilerik
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kilerik »

Biraz büyük kaçacak ama Klingon "Bird of Prey" modeline hastayım. Elimde bir sürü minyatür boyama işi olmasa alır boyar monitörün üstüne koyarım.
Heresy grows from idleness...
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Spawn figürlerini çok beğeniyorum

Özellikle wings of redemption umun hastasıyım :)

Image
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
Possessed
Site Çizeri

Re: Sevdiğiniz fantastik figürler...

Post by Possessed »

chosen wrote:Özellikle bu tarz şeylerin satıldığı dükkanların gitgide çoğalması ile edinebileceğimiz figürler de arttı Türkiye'de . Piyasada birçok oyuncak dolaşmakta artık . Peki siz bu figürler arasında en çok hangilerini ve hangi tarzı seviyorsunuz??

Ben açıkçası star wars figürlerine bayılıyorum. En son izmir tayfasının da şahit olduğu üzere bu tarz dükkanlara girdiğimi çıkasım gelmiyor, ellbette hepsini almak maddi bakımdan imkansız ama yine de insan açgözlülüğünü bastıramıyor. Star Wars figürleri arasından da en çok Unleashed serilerini seviyorum. Spawn figürleri de gerçekten harika ama onlara bulaşmayı gözüm almıyor açıkçası... En son olarakta masal kahramanlarının figürleri çıkmış, bir kırmızı başlıklı kız var ki nasıl bir hayal ürünüdür şaşmamamk elde değil, tek kelimeyle muhteşem...

merak ve saygılarımla...
anlattiklarina AYNEN katiliyorum, tam beni anlatmissin :D
o kirmizi baslikli kiza hayran kaldim ama gormedim satilidgi bi yer. unleashedleri begeniyorum ben de. sw figurum dolu var, genellikle eklem yerleri pek belli olmayanlari ariyorum, guzel bi sekil verip koyuyorum rafima.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Post Reply