Kargaşalar Zamanı
Kargaşalar Zamanı
Evet arkadaşlar üçlemenin tamamlanması ile bu önemli olay hakkında bilgi veren türkçe kitaplarımız oldu... Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum.. Öncelikle o tüm garip olayların nedenleri demir eşyaların cama dönüşmesi hava olaylarının çığrından çıkması tam olarak neden neydi ???? Ao tüm bunları tek başına düzeltemezdi yoksa bilmediğimiz bir nedenden insanları da mı cezalandırdı?
İkincisi tanrılar bu süreçte güçlerinin ne kadarını kaybettiler??? Bu arada sürecin sonunda tanrıları hoş bi şekilde müridlerine bağlıyor Ao ama bunu söylemeyeyim...
Üçüncüsü kader tabletlerinin rolü neydi??? Bana galiba bir rolü yoktu gibi geliyor.. Ama o zaman da bunlar niye yaratıldı sorusu geliyor ? (aslında bunu tartışmıştık ama ben yine de konuyu yine açayım dedim... )
İkincisi tanrılar bu süreçte güçlerinin ne kadarını kaybettiler??? Bu arada sürecin sonunda tanrıları hoş bi şekilde müridlerine bağlıyor Ao ama bunu söylemeyeyim...
Üçüncüsü kader tabletlerinin rolü neydi??? Bana galiba bir rolü yoktu gibi geliyor.. Ama o zaman da bunlar niye yaratıldı sorusu geliyor ? (aslında bunu tartışmıştık ama ben yine de konuyu yine açayım dedim... )
-
blackdagger
- Kullanıcı

abi şunu hep yanlış düşünüyosunuz ya büyünün temeli dünyalardır tanrıklar değil. büyü topraktadır, taşdadır. büyü tanrısı yanlızca akış yolunu kontrol eder. lütfen ya ben onlara hiçbirşey borçlu değilim. olsamda yaşarken yeterince ödediğimi düşünüyorum.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

bide şu var abi..bu sadece bü fr için geçerli... dl de büyünün tanrıları var... onlar gittimi büyü falan kalmaz... kaynak tanrılardır... dl 5th age okuyanlar bilir palin ve dhamon un maceralarını....ayrıca okumayanlara şiddetle tavsiye ederim... ilk trilogoy kadar ii dir....onlarda...yeminer wrote:abi şunu hep yanlış düşünüyosunuz ya büyünün temeli dünyalardır tanrıklar değil. büyü topraktadır, taşdadır. büyü tanrısı yanlızca akış yolunu kontrol eder. lütfen ya ben onlara hiçbirşey borçlu değilim. olsamda yaşarken yeterince ödediğimi düşünüyorum.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
abi o dediğin sadece dl de diyon bend e sana diyorum ki o dediğin sadece fr de öyle dişğer kitaplarda büyü dünya kaynaklı genelde ve bence bu oldukça da mantıklı. bir tanrı büyü gücünü elinde tutuyorsa yenilmez olur bu da çok saçama çünkü tanrılar yenilebilir.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Fr da Arcane Age de sadece elfler büyü yapabiliyordu ve büyünün sınırı yoktu (level 10,11,12 ne istersen
) Neyse sonra insanlara büyü öğrettiler bir süre sonra insanlar güçlenip işi çığrından çıkardılar Fr'ı yok olma sınırına getirdiler. En güçlü insan büyücülerden biri (adını şimdi hatırlayamıyorum) 12 lvl. bir büyü hazırladı büyü tanrısını yerinden etmek ve caster ı yerine geçirmek için kulanılıyordu. Büyücü büyüyü yaptı ve bir an için tanrı oldu ancak tüm o gücü kavrayamadı ve sonsuza dek bir heykelin içine hapsoldu. Daha sonra tanrılar ölümlülerin lvl. 9 üstü büyü yapmasını yasakladı ( elflere 10. lvl. izni verildi High Magic). O günden sonra büyü düzene girdi ve fr kurtuldu.
Ölümlü bir büyücünün ( bu ölümü aldatan bir lich de olsa) kavrayışının bittiği noktada tanrıların ki başlar. Evet bencede büyünün varlığı tanrılara bağlı değildir ama kullanabilirliği bağlıdır. Tanrı büyü gücünü elinde tutmaz onu sadece düzenler. O yüzden büyü tanrıları gereklidir yoksa sahipsiz büyü ancak kendini ve çevresindeki herşeyi yok etmekten başka işe yaramaz.
Ölümlü bir büyücünün ( bu ölümü aldatan bir lich de olsa) kavrayışının bittiği noktada tanrıların ki başlar. Evet bencede büyünün varlığı tanrılara bağlı değildir ama kullanabilirliği bağlıdır. Tanrı büyü gücünü elinde tutmaz onu sadece düzenler. O yüzden büyü tanrıları gereklidir yoksa sahipsiz büyü ancak kendini ve çevresindeki herşeyi yok etmekten başka işe yaramaz.