DM screen aranıyooor!!

Satmak istediğiniz ya da aradığınız şeyler mi var? Doğru yerdesiniz.
Post Reply
Eliathor
Kullanıcı
Kullanıcı

DM screen aranıyooor!!

Post by Eliathor »

DM Screen aranıyoooorrr!! Realms'den Krynn'a Ravenloft'dan darksun'a planescape'den whitewolf'a kadar geniş bir çerçevede dm screen aramaktayım. Eğer elinizde varsa, satmak isterseniz ya da daha iyimser yaklaşarak HEDİYE etmek istersewniz :roll: iletişime beklerim.. Kolleksiyon yaptığımdan her türlü dm screen alınır.. Dragonlance makbul olur..
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

dm screen yapılır maliyetinin üzerine sadece 1/2 koyuyorum haberi olsun herkesin istenilen baskıda istenilen ebat ve boyda dm screen yapabilirim

saygılar
herker özgürdür, sonuçlarına katlandığı sürece<br>
Eliathor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eliathor »

Ya orijinal olsun isterim, ben de yaptım dm screen ama orijinali gibi olmadı.. Ama yine de yaptığını görmek isterim. Nerelisin?
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

ben ankaralıyım 1. kalite kağıda yapıştırma değil baskı şeklinde basıcam eğer ilgi,lenirsen resmi ve boyutları seçebilirsin ama sermin dağılmaması için yüksek çözünürlük olursa süper olur. özgün bişilerde yapılabilir tabii ki.

şunu da unutmamak lazım ki bunu yapıcak da işsiz adam kolay kolay bulamazsın
herker özgürdür, sonuçlarına katlandığı sürece<br>
Eliathor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eliathor »

:D hııımm o zaman şöle yapalım. ben de ankaralıyım.. ama eskişehir de okuyorum.. ben gelmeden önce sana haber vereyim eğer müsait olursan senin elindekilere bi bakarım-güzel olduğuna eminim tabi-- konuşuruz.. uyar mı??
Post Reply