herkese duyurulur

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

herkese duyurulur

Post by ketchup »

sitede olan tüm frp dostlarına selamlar göndererek bu yazıma başlıyorum.
site hakkında biraz eleştiri yapacağım,umarım adminlerden zılgıt yemeyiz :D
bence site içerik olarak bazı konularda yeterince tatminkar ama bazı noktalarındaki eksiklikler önemli gibime geliyor,benim site yönetiminden isteğim,frp dünyasını sadece sanal alemde yaşamaktan ziyade çesitli sosyal etkinliklerle beraber içiçe bir şekilde yaşanmasına olanak sağlamalıdırlar.benimle aynı fikirde olan arkadaşlardan,bu konudaki fikirlerini açıklamalarını ve gerekirse site yöneticilerine bu konudaki görüşlerini iletmelerini rica ediyorum...
benim en büyük isteklerimden biri fantastik bir filmi örneğin lord of the rings'i tüm frpworld admin moderator ve üyeleriyle beraber tekrar izlemek..bu isteğim sizcede güzel değilmi?????
hadi bakalım şimdi sizde bu nacizane isteğimin gerçekleşmesi için site yönetimini uyarın ve mesaj bombardımanına tutun :D ben öyle yapacağım çünkü,taki bu isteğimi gerçekleştirene kadar :wink:
şimdilik bu kadar dostlar............
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hmm bu isteğini dilek kuyusuna atarsan adminler daha dikkatle inceleyecektir eminim. Ama bu daha çok bir sosyal aktivite rica gibi olmuş yani adminlerin bunun organizasyonuyla ilgilenecek vakitleri olduğunu zannetmiyorum. Böyle bir organizasyonu yapmak bi zkullancıılara düşer.
Ki zaten bu konuyu biz de 1,5 ay önce düşünmüş ve dile getirmiştik. Büyük ihtimalle eğer zamanım olursa ben istanbulda frpworld sakinleriyle kadıköy süreyyada bu filme gitmek isterim...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

sosyal etkinlikler hakkında çeşitli çalışmalar zaten var bu hareketinden dolayı teşekkür ediorum keşke herkes senin gibi insanca teklifte ya da eleştride bulunsa...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

raist süreyya da izlicez de ilk gün di mi
film cuma günü çıkıyo kaç kişi müsait olabilecek süreyya ya gidecez dedik ama kaç kişinin haberi var bu konu için başlık yoksa ben millete haber vermek için açıcam çabuk olmalıyız millet iki hafta önceden rezervasyon yaptırıyo

keşke herkes senin gibi insanca teklifte ya da eleştride bulunsa...
bu nerden çıktı şimdi oren
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

ben, norticus, quel shin cuma günü süreyyeda 1. seansta olacağız. daha önce de söylemiştik sanırım. daha adını saymadığım birçok arkadaş ta gelec3ek. yüzüklerin efendisini izlemek için oradan daha iyi bir yer düşünemiyorum.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

istanbuldaki site dostları kendileri bu işi güzelce yapacaklar gibi duruyor :wink: ama biz ankaradakiler çok daha uyuşmuşuz sanırım.heyyyyy ankaradaki dostlar siz nerelerdesiniz,istanbuldaki dostlar süreyyada gidecekler,şimdiden programlarını yapmaya başlamışlar,bizler napacagız???
bu arada tüm dostların buluşabileceği kapsamlı bir organizasyon yapamazmıyız?örneğin ortak bir yerde bir piknik gibi?bahar gelince abantta topluca bir piknik.....belki bu oldukça zor bir organizasyon olabilir ama yapılamayacak bişi değil.....aramızda üniversiteli liseli nice genç arkadaşımız var.sanırım birileri bunu organize edebilecek bir kapasitededirler.veya daha değişik fikirler üretebilecek birileride vardır.benim isteğim sadece bir sinema veya bir piknik değil,tüm frp dostlarını bir arada görebileceğimiz her türlü organizasyon,benim için idealdir...
cevap gönderen yeni fikir üreten ve sitede olan herhese tüm frp dostlarına iyi günler sonsuz mutluluklar dileyerek mesajımı bitiriyorum....
sitenizin ketchupı.................
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Arkadaşlar teklifleriniz çok güzel ama bize daha önce böyle teklifler gelmedi. Geçen hafta Ankara'daki adminlerle ve modlarla toplandık. Site için ne yapabiliriz diye de düşündük tabi... Film gösterimi yapmayı da düşündük ama ilginin az olacağını hatta olmayacağını düşündük. En kısa zamanda bu teklifi değerlendireceğimizden emin olabilirsiniz. Eğer sizden istek gelirse her türlü etkinliği beraberce yürütürüz.

İlginize çok teşekkür ederim...
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

sevgili dostlar,adminlere bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı öncelikle tşk ediyorum,onların bu konuda duyarlı olmalarına çok sevindim,sanırım onlarda bu konularda benimle aynı fikirdeler...
artık bundan sonrası en ve diğer üyelerin çabaalrına kaldı sanırım.
artık elimizi taşın altına bizde koyalım ve dostları bir arada görelim ve birşeyleri sanal ortamda değil her yerde yaşatalım...
herkesi bu konuda daha duyarlı davranmaya ve yeni fikirler üretmeye davet ediyorum.benim aklımda sadece sinema ve piknik var,değerli dostların daha güzel fikirleri olduğuna eminim ve bunlarıda bizlerle paylaşmalarını istiyorum,şimdiden herkese değerli fikirleri için teşekkür ediyorum.........
sitenizin ketchubından tüm dostlara selamlar.................
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ben FRPWORLD convention derim başka bişi demem :)
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

abi biz görüşelim böle bi şeyi. hiç değilse ist olarak bi yerde buluşur tanışırız di mi :D
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hayırlısıyla convention da yapacağız. Açın Türkiye'nin arkasını aman şey önünü...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Hımm evet ya bu FRPWORLDcon baya iyi bi fikir.Ama bence Ankardakiler böle bişey yapmaya bizden daha yakınlar...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Bence ist.da düzenli bir buluşma olabilir, atıyorum 2 haftada bir şu günde şu saatte şu mekanda diye... Böyle düzenli bir buluşma sizce nasıl olur??
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

ya aslında sizler için iyi olur,çünkü biz ankara tayfası olarak bu işi zaten yapıyoruz,
gerçi siz biraz şanssızsınız bu konuda çünkü biz flintle buluşuyoruz gandalfla buluşuyoruz,peki istanbul tayfası kimle buluşacak Quel-shin le scythe la :D
yani sizler adına üzüldüm :D
ama katlanabileceğinize inanıyorsanız bence sizde buplanı yapın ve buluşun muhteşem muhabbet çıkıyor...
bu arada flint'e yaptığım bu iltifatada dikkat çekmek istiyorum :D sanırım ben hasta falan oldum :D
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

ben ankaradayım ama kimseyle buluşamıyorum. ÇOK yALNIZIM BE ATAM !!! :)
War, war never changes...
Post Reply