Sinema'ya Gidelim!!?
Sinema'ya Gidelim!!?
Ey güzel şehir İstabullu arkadaşlar!LOTR'un gösterim tarihi yaklaşmaktadır ki bende size bir organizasyon yapalım derim.Zaten yapıyoduk falan demeyin,sözle olmaz bu iş.Peki niye sen yapmıyon diyeceksiniz çünkü ben daha bugün ayın kaçında olduğumuzu bilmiyorum.Tairhle aram iyi değildir de:).
Arkadaşlar bu filmi mutlaka birlikte izlemeliyiz.Başka yolu yok.Hem ankaralıları kıskandırmak açısından hemide birlikte olmak açısından.
Bu tarih işlerinden anlayan biri varsa buyursun vi tarih sölesin.
Walla ankara gidip biz gidemessek filme dolaşcak yüzümüz kalmazsitede:)
Adamların denizi bile yok!!!:D
Arkadaşlar bu filmi mutlaka birlikte izlemeliyiz.Başka yolu yok.Hem ankaralıları kıskandırmak açısından hemide birlikte olmak açısından.
Bu tarih işlerinden anlayan biri varsa buyursun vi tarih sölesin.
Walla ankara gidip biz gidemessek filme dolaşcak yüzümüz kalmazsitede:)
Adamların denizi bile yok!!!:D
-
flintfireforge
- Kullanıcı

ben ben ben gelirim
yalniz kadikoyde ben kaybolurum
biri beni bulursa gelirim
calisirim en azindan
yalniz kadikoyde ben kaybolurum
biri beni bulursa gelirim
calisirim en azindan
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
abi haklısınız bende cumartesi diyom. valla türkçeyi bi kez daha asarsam f devamsız geliyo. cumartesi ilk seans bana uyar. valla anadoluyu bilmeyenler için eminönü iskelesi önünde buluşursak birlikte gidebiliriz ama sanırım baya bi kalabalık olacaz.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
şöyle olsun beyler:
Anadolu yakasını bilmeyenler için Eminönü vapur iskelesinde buluşalım.Evet evet böle yapalım.Hatta aşşağıdaki linkte bi haritası var ben kendim gitmek istiyom diyenler için.
http://www.sureyya.com/kroki.asp
Anadolu yakasını bilmeyenler için Eminönü vapur iskelesinde buluşalım.Evet evet böle yapalım.Hatta aşşağıdaki linkte bi haritası var ben kendim gitmek istiyom diyenler için.
http://www.sureyya.com/kroki.asp
evet arkadaslar
ne yazikki gelemiyorum
artik baska diyarlarda görüsürük
ne yazikki gelemiyorum
artik baska diyarlarda görüsürük
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
Hide in Shadows yapıyorlardır.
Gelirler onlar, gelmişlerdir bile de burda lafı geçmemiştir. Ben bilmez miyim bizimkileri?
Ankara'dakiler ise baya kalabalık olacaklarmış galiba. O kadar kişi arasından sizleri nasıl seçeceğim ben onu düşünüyorum. Adminlerin resimleri var Yöneticilerimiz altında da ya modlar? Ya da diğer kullanıcılar?
Onları da karizmalarından çıkartırız artık.
Gelirler onlar, gelmişlerdir bile de burda lafı geçmemiştir. Ben bilmez miyim bizimkileri?
Ankara'dakiler ise baya kalabalık olacaklarmış galiba. O kadar kişi arasından sizleri nasıl seçeceğim ben onu düşünüyorum. Adminlerin resimleri var Yöneticilerimiz altında da ya modlar? Ya da diğer kullanıcılar?
Onları da karizmalarından çıkartırız artık.
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.