LOTR 3'E DAVET!!!
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

LOTR 3'E DAVET!!!
TÖM DİYAR SAKİNLERİNİN DİKKATİNE!
SİTEMİZ SİZİN İÖİN HİÖBİR FEDAKARLIKTAN KAÖINMAYARAK BİR KIYAK DAHA YAPIYOR!!!
19 ARALIK'TA GÖSTERİME GİRECEK OLAN YÖZÖKLERİN EFENDİSİ 3 FİLMİNE TOPLU OLARAK GİDECEğİZ VE TÖM KULLANICILARIMIZA BİLET FİYATI YALNIZCA 3,5 MİLYON LİRA OLACAK.
BİRYERLERDE BULUşUP TOPLU OLARAK GİDEBİLİRİZ. AYRICA GELMEK İSTEYENLER, ANKARA DİKİMEVİ'NDEKİ SİNE ANKARA SİNEMASININ ADRESİNİ, TARİFİNİ VB BENDEN ALABİLİR.
FİLM 3 SAAT OLDUğU İÖİN SEANSLAR BELLİ DEğİL AMA 3-4 GİBİ OLACAğINI SANIYORUZ. GELMEK İSTEYENLER BURAYA CEVAP YAZSIN, BİZ SAYIYI SİNEMAYA BİLDİRECEğİZ.
SİTEMİZ SİZİN İÖİN HİÖBİR FEDAKARLIKTAN KAÖINMAYARAK BİR KIYAK DAHA YAPIYOR!!!
19 ARALIK'TA GÖSTERİME GİRECEK OLAN YÖZÖKLERİN EFENDİSİ 3 FİLMİNE TOPLU OLARAK GİDECEğİZ VE TÖM KULLANICILARIMIZA BİLET FİYATI YALNIZCA 3,5 MİLYON LİRA OLACAK.
BİRYERLERDE BULUşUP TOPLU OLARAK GİDEBİLİRİZ. AYRICA GELMEK İSTEYENLER, ANKARA DİKİMEVİ'NDEKİ SİNE ANKARA SİNEMASININ ADRESİNİ, TARİFİNİ VB BENDEN ALABİLİR.
FİLM 3 SAAT OLDUğU İÖİN SEANSLAR BELLİ DEğİL AMA 3-4 GİBİ OLACAğINI SANIYORUZ. GELMEK İSTEYENLER BURAYA CEVAP YAZSIN, BİZ SAYIYI SİNEMAYA BİLDİRECEğİZ.
Last edited by gandalfoftheday on Sat Jan 17, 2004 9:25 pm, edited 1 time in total.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
-
flintfireforge
- Kullanıcı

Valla Gandalfcığım ben geliyorum. Aslında beraber yaptık bu işi ama ben kimseye söylemem merak etme
. Ayrıca tüm arkadaşların gelmesini çok isterim. Hep beraber izlerdik filmi. Bende kapıda durup gelene kolonya, şeker falan tutarım artık
Geyiği çok fazla uzatmayacağım. Gelecek arkadaşlar lütfen en kısa zamanda haber versinler. Gelmeyenlerinde canı sağolsun. Ne diyelim ....
Geyiği çok fazla uzatmayacağım. Gelecek arkadaşlar lütfen en kısa zamanda haber versinler. Gelmeyenlerinde canı sağolsun. Ne diyelim ....
arkadaslar ben gelirdim
ancak olayi ankarada hallediyosunuz sanirim
yol parasini verir bi de haftasonu yaparsaniz kesin gelirim

ancak olayi ankarada hallediyosunuz sanirim
yol parasini verir bi de haftasonu yaparsaniz kesin gelirim
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Gandalf Flint mükemmel düşünmüşsünüz keşke istanbulda da öyle oslaydı ama ben zaten orduyla gidiyorum yaklaşık 26 kişi
Aslında daha fazla gidenlerde vardır ama bu minimum maximumu50 ye çıkabilir sinema kapatırız o zaman heralde...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Pardon biliyorum buraya yazmamalıyım ama dayanamadım... Gandalfoftheday Avatar'ın tek kelimeyle MUHTEşEM çok sevdim... uzun süredir giremiyorum belki daha öncede konuşulmuştur ama ben henüz okuyamadım kaçırdıklarımı, ondan burda yazdım tekrar pardon
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
flintfireforge
- Kullanıcı

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla Quel ve Raistlin vs. İstanbul'da sinemaya topluca gideceklermiş. Ayrıca onların denizi olduğu için daha sonra deniz kenarında oturup muhabbet edeceklermiş
Ancak siz hafta sonu Ankara'ya gelirseniz biz sizede bir güzellik yaparız. Bizim denizimiz yok ama size gayet güzel bir ortam sunarız. Ayrıca film vs. için değilde gezmek için bile gelseniz elimizden gelen her türlü yardımı ve misafirperveliği yaparız.
Herkese kolay gelsin
Ancak siz hafta sonu Ankara'ya gelirseniz biz sizede bir güzellik yaparız. Bizim denizimiz yok ama size gayet güzel bir ortam sunarız. Ayrıca film vs. için değilde gezmek için bile gelseniz elimizden gelen her türlü yardımı ve misafirperveliği yaparız.
Herkese kolay gelsin
-
flintfireforge
- Kullanıcı

-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

eywallah gözüm
Sanırım bu başlık sonucu kimse bana ciddi diyemeyecek artık
...
Eylemlerimiz devam edecektir. Daha ne aktiviteler var sırada. Biraz ağzınız sulansın...
Eylemlerimiz devam edecektir. Daha ne aktiviteler var sırada. Biraz ağzınız sulansın...
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
-
flintfireforge
- Kullanıcı