Efsane Oyun Diablo

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Xsorenz_Exralion
Kullanıcı
Kullanıcı

Efsane Oyun Diablo

Post by Xsorenz_Exralion »

Aranızda hala diablo oynayan war mı diye merak ettimde...Gerçi böyle oyunu oynamamak imkansızda neysee...şu an ben DT(DiabloTürk)de online olarak oynuorum eğer hala oynayanlar warsa bize katılmasını isteriMM çok keyifli bi ortam oluyoo=)
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

//mod:Başlık buraya daha uygun görülmüştür
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

ben uzun süre oynadım battle.net'te ama artık bıraktım gerçi hala cdsini bulduğum zaman bilgisayarıma yükler açarım hemen necro ya da barbarımı oynarıum walla
And i still wonder if you ever wonder the same!...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

level 69 necromencer ım vardı bir zamanlar. onunla beraber kahramanlıktan kahramanlığa koşardık. tabi o karanlık günün akşamındaki hain ve dikkatsiz formata kadar....
necromencer ımın kırılan bitlerinin ve save verilerinin çırpınışları hala kulağımdadır.
o gün bugündür o karanlık güne lanet eder, necromencer ımın anısına oyuna dönmeme yeminimi tutarım...
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

ben bi lvl 88 barbarian bi de lvl 94 druid sildim yanlışlıkla buna ne diyosun :P
benim o zaman bilgisayar kullanmayı bırakmam lasım :P

1.10 patch çıktığında az blizzard a sevgi dolu sözler(!) yollamamıştım. İnsanlar bir oyunu en az bu kadar zorlaştırabilirler. LVL 94 druid ile HeLL seviyesinde ilk köydeki kıytırık zombilerin beni 4 vuruşta öldürmelerini hatırılıyorum
LVL 94 laaan nasssıl ölür 4 vuruşta! 1.9 da iken aynı karakter ile prime evilların hepsini item için sıra ile keserdim en fazla bir iki full rejuvenation içerdim

Grandfather RULZ!

Saygılar...
To Live is To Die!
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

1.10 da sanırsam çok kötü bir bug var, mesela ben lvl65 barbarianla nightmare seviyesinde daha ilk köyde gezerken, karakterim yaratığın yanından geçince zart diye öldü ve bu bir kaç defa daha oldu.
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

1.10 da bug olmaması lazım. belki sorun senin cd'nin orginalliği ile ilgilidir.
bu arada hell seviyesi gerçekten zordu. 3000hp li fire golem yarım saatte bir zombi yi öldüremiyordu ayar oluyordum. ama yinede zevkli oyundu vesselam.

bu arada level 94 druidden sonra harbiden oturur ağlar insan :schemes:
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

cd'nin orijinlaliği ile ilgili bir sorun yok. hell seviyesi zaten zor olmalı bana göre artık oyun oradan sonra bitiyo yani bu saatten sonra oyaladı oyaladı, oyalamadı o zaman oyun sarmaz
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

iyide az önce sen şikayet etmiyormuydun hell aşırı zor olmuş 1.10da acaba bug mı var diye.... :roll:
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

iyi de bunun zorlukla bir alakası yok ben yaratığın yanından geçerken niye öleyim ki? Ã?ünkü nightmare seviyesindeyken lvl 65 bir barbarianı bir fallen asla saldırı yaptığını bile belirtmeden öldüremez.
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

doğrudur, ama bilemiyorum. bence bu durum sana özel birşey. gerçi ben hiç hell seviyesine kadar barbarla oynamadım, ben hep necromencer kullandım ama, hell e kadar barbarla gelen arkadaşlarım vardı hiçbirinden böyle bir şikayet duymadım.
aklıma gelen son ihitmal nightmare a geçer geçmez resistans ların 30 ar puan düşüyor. şayet bahsettiğin fallenları arasında racanishu adlı lider varsa farkına varmadan kalabalığın içinde seni holy lightning le kızartıyor olabilir. gerçi oda zor çünkü illaki farkına varırdın. kısaca sorun bence senin cd'de.

bak , mesela bendede full yüklesen bile cd siz çalışmıyordu ve hasarlı yükleme mesajı veriyordu.

neyse, başka bir soruyla mesajı kapatayım: üçüncü şehirdeki natalia nın oyun içinde bir önemi varmı. yanı konuşmaktan başka birşey yapıyormu. normalde bize katılması gerekiyordu galiba ama bir türlü katılmıyor :???:
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

natalia benim bildiğim sadece hikayeyi takip ettiğin zaman küçük bir önemi vardı. zaten hatırladığım kadarıyla actIV'e geliyordu o kadar.Başka bir önemi olduğunu zannetmiyorum.
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

unique bir seti filan vardı, onun haricinde bide 3bölümde bilgi veriyordu. yanlız son görevlerden birini yapınca kayboluyordu. birde konuşma sırasında kendi işlerinden bahsediyordu. orda bize katılabileceği gibi bir izlenimw kapıldım ama demekki yanlışmış.

yinede bu konuda farklı bir bilgisi olan varsa ve gönderebilirse sevinirim.
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

unique bir seti filan vardı, onun haricinde bide 3bölümde bilgi veriyordu. yanlız son görevlerden birini yapınca kayboluyordu. birde konuşma sırasında kendi işlerinden bahsediyordu. orda bize katılabileceği gibi bir izlenimw kapıldım ama demekki yanlışmış.

yinede bu konuda farklı bir bilgisi olan varsa ve gönderebilirse sevinirim.
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

diablo bence kesinlikle cult bir oyun 4 senemi çaldı benden.:D yazın herkez dışarıda eğlenirken ben druid le adam kesiyodum...
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Post Reply