Ufak birkaç problem

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Ufak birkaç problem

Post by Edmond »

Arkadaşlar bunları bulamadım yardım edebilirseniz sevinirim:

D&D'nin türkçe kitapçığı var mı?
Aynı anda 2 hesap açılabilir mi?
1 hesapta 2 karakter kullanılabilir mi?
Ben yeni bir karakter kullanmak istiyorum.Ancak elimdeki karakteri kapatmadan(Edmond:Kırık Aynadan Yansımalar)Bunun bir yolu var mı?
Arkadaşlar Akademi'ye birazda site ilgili şeyler koyulabilir mi?
Sitenin Arama bölümünün biraz daha sadeleştirilmesi mümkün mü?(Bir şey arıyorum.Karşıma 1000'lerce şey çıkıyor.Hepsine tek tek bakmamı istemiyorsunuz umarım!)

Lütfen bu konularda yardım eeder misiniz.Ben Akademi'ye baktım.Başka başka şeyler var.Frp kursuna bakayım dedim.Frp kursu güzel ancak genişletilebilir.Bu arada D&D kitapçığının Türkçesi aralarında en önemli olanı yardım ederseniz sevinirim.
Fioner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Fioner »

"oyuncunun el kitabı" var piyasada (3rd edition ama). öbür sorularına cvp veremem.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ufak bir soru daha.O 3rd ve 2rd dedikleriniz neler oluyor.Para bakımından filan mı?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

3rd en son çıkan ve DnD olarak bilinen sistem. 2nd da daha evvel çıkan ve AD&D olarak anılan sistem. Parayla bir alakası aslen yok ama şimdi 2nd kitapları out of print ve rare oldukları için fiyatları şaka gibi arttı. :D
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Player's Handbook'un Türkçe'si olan Oyuncunun El Kitabı mevcut. 2nd Edition ve 3rd Edition, oyunun versiyonları. Sistem olarak birbirlerinden epey farklılıkları var diyebilirim. şimdi genel olarak kullanılanı 3.5 Edition.

İki hesap açılamaz, ama bir hesapta iki karakter kullanılabilir. Bunlardan birisi ana karakter, diğeri yan karakterdir. Yan karakterler ancak Rol Yapma Ekranı'ndaki başvuru başlıklarında, yan karakterlerin oyuna girebildiği ile ilgili bir madde bulunan oyunlara girebilir. Bunun dışında oyunlarda boy gösteremez.

Akademi konusunda ise bir şeyler yapılabilir elbette. Biraz düzenleme istediği kesin. :)
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Post Reply